• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PONCIKHuawei a huaweisti ( Péčkový, Ypsilonkový apod. )
    SIVER
    SIVER --- ---
    Měl bych dotázek jaké sklo musim hledat na P9 aby to bylo přes celý displej? Zatím co jsem objednával různě na wishi, aliexpressu tak mi chodili skla,které nebyly uplně až dokonce a chybělo vždy půl cm
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Tak i nejspíš P6ka zhebla ((((. Ráno jsem kouknul na čas ten velkej na úvodní obrazovce O.K., tak jsem ho odemkl a v horní liště čas 21:35, pak vyběhla hlaáška něco o síti Huawei, dal jsem zrušit místo počkat aza chvíli černá obrazovka a finíto, už jsem ho nezapnul jediný co šlo a jde je nabíjení podle kontroly.
    SIVER
    SIVER --- ---
    MISTERIO: díky myslel jsem si to podle hledání na netu
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    SIVER: nemá, to je dual sim
    SIVER
    SIVER --- ---
    Dotaz Huawei P9 EvaL19 nemá NFC že?
    JEUX
    JEUX --- ---
    MOGUCAN: jj. dával jsem reklamovat. doufal jsem v nový kus, ale nějak to opravili. teď už mám po záruce a občas zlobí a musím restartovat telefon, ale funguje.
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    JEUX: ahoj, stalo se mi to same ale jen s Bluetooth - prestal fungovat. podle Googlu je to neresitelne a na reklamaci. pokud bys objevil reseni, dej prosim vedet.
    MARI
    MARI --- ---
    Můžete mi někdo poradit, který flipový kryt na Honor 9 je tzv. "chytrý kryt"? Stačí, aby uměl probouzet a uspávat telefon při otevření/zavření (okýnko nepotřebuju, ale neurazí).

Ptala jsem se přímo na FB stránkcáh Honoru a odkázali mě na partnerské eshopy. Napsala jsem všem a ti, co odpověděli, tak odpověděli, že takový nemají nabídce...
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosim Vas, nevlastnite nekdo Mate 9? Tento tyden jsem zakoupil a pri prvnim nabijeni se stav dobijeni pozastavil na 40 %. Restartoval jsem a vicemene resil az druhy den behem nehoz se jiz bez obtizi dobil. Presto mne tato chyba znepokojuje. Dekuji za reakce.
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    PONCIK: Office Mobile. Používám teda jenom Word, ostatní nepotřebuju, ale celkem to funguje.
    Zdarma: Microsoft vydal Office Mobile pro Android a iOS. Umí i upravovat - Cnews.cz
    https://www.cnews.cz/zdarma-microsoft-vydal-office-mobile-pro-android-a-ios-umi-i-upravovat/
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Jeden lamáckej, jakou aplikaci lze použít na projlížení příp. editaci souborů z balíku Office na P6ce s Androidem 4.2.2? Díkes.
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    jak jsou na tom Huawei telefony s Netflixem v HD?
    na seznamu od Netflixu není ani telefon, ani Kirin čipsety. zaslechl jsem někde na internetu, že to někomu fungovalo... koukám po Mate 10 Pro a trošku by mě mrzelo, kdyby se ukázalo, že z netflixu zvládne jen 480p
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Řeším problém s telefonem Huawei P9 (A 7.0) - po vypnutí datového připojení mi v horní liště začne problikávat ikona Whatsapp (kontrola nových zpráv) a v ten okamžik je telefon téměř nepoužitelný, jelikož horní lišta nejde stáhnout a problikává ... musím tedy do nastavení a aplikaci ručně ukončit, případně zapnout data. Reinstalaci Whatsappu jsem samozřejmě zkusil udělat.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    Můžete doporučit nějaký obal a ochrannou folii k P9lite 2016 verze? Díky
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    SRNECEK: imo je baterka levnejsi nez sleva, pomijim li ochmatani.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosím Vás, povšiml jsem si slevy v jednom nejmenovaném obchodě na vystavený model Huawei Mate 8, jelikož cenové ponížení je zhruba 6 000 Kč, tak zvažuji koupi, avšak se naskýtá otázka, zdali tento stroj, který je několik měsíců napojený na USB a nepřetržite nabíjen nemlže být iž defektní, nerad bych za půl roku byl nucen měnit baterii... Pomíjím nyní mechanické poškození v důsledku hmatání zákazníků.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MCFLY: řekl jsem jim to..
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    POHODAVOLE: Chudák kdo jej koupí po Tobě, pokud jsi neřekl, že je naprd..
    WAKI
    WAKI --- ---
    Ahoj opet dotaz, kamarad ma p9 a ja p10, kdyz listuje sms zpravama ma v levym sloupci jakousi listu historie (nevim jak to popsat- proste jen lista, co ukazuje v kolik a jaky den mu co prislo) to same ma i v notifikacni liste. to se nejak nastavuje a popripade kde? Dekuji
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    nechtel by si nekdo privydelat rootem a preorganizovanim stock rom u Honoru ? chm-u01
    Uvítal bych i tip na někoho kdo to dělá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam