• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKLOHUDEBNÍ NOSIČE ::: sbíráme (a posloucháme) hudbu na vinylu / kazetách / cédéčkách / etc :::
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MULTICAT: Yes! A navíc takovouhle libovku ❤
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Po strašně dlouhý době poslouchám desky. Vůbec nechápu, jak jsem bez poslouchání mohla bejt :)

    MIKLO
    MIKLO --- ---
    A do třetice zajímavý český release, tentokrát Lenka Dusilová a její album Mezi světy. Poprvé na vinylu.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Na BiggBossu vyšel pro změnu dvojvinyl alba Neurobeat od WWW (poprvé na vinylu). Moc hezky zpracovaný obal v podobě tlustého gatefoldu a kvalita vinylů je taky fajn.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Nedávno repressli u Indies delší dobu vyprodanou desku Potichu? od Priessnitz. Vzhledem k tomu, že poslední dobou chodil předchozí press kolem 2k na aukru, neváhejte pokud to chcete mít za normální peníze.

    Potichu? (LP) - Priessnitz | Indies.eu
    https://www.indies.eu/alba/2070/potichu-lp/
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Kazetový label Teargarten vydává na kazetě Mirror Karate, první sólový projekt Jana Boroše (Fiordmoss, Tichonov, Čáry života)

    PETR7
    PETR7 --- ---
    Zkusím znovu. Prosim sháním zdali někdo nemá soukromou nahrávku na VHS kazetě starý hudební videoklipovy TV pořad s názvem SUPERSET? Vysílala to ČT v roce 93' a 94 '.ČT to nechce reprizovat z duvodůvodu autorského práva. A přepis na dvd taky odmítají udělat, taky z důvodu autorského práva. Sháním to všude možne. Případně díky.
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Ahoj, doufam, ze se tu sebereklama netresta. Nedavno jsem vydal svoje prvni noisove album, a rikal jsem si, ze kdyz uz jsem pouzil pri produkci spoustu oldschool technik a velka cast alba byla udelana pomoci kazetovy manipulace, tak bych to mohl i vydat na oldschoolovym formatu.



    30 kusu na bilych kazetach, DIY xeroxovany obal, rucne ocislovane. Free download, Creative Commons. Vydat album fyzicky a hlavne na kazete byl uz delsi dobu takovej muj malej sen, takze budu strasne vdecny za kazdou podporu! Kdybyste meli o kazetu zajem ale Bandcamp hazel nejaky moc blby ceny, tak mi napiste, neni problem se domluvit na postovnym, nebo platbe v korunach, ci tak.

    Sea of Poppies
    https://seaofpoppies.bandcamp.com/
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    A když už jsme u tuzemské scény, vyšlo taky album dream-popových Mayen. Aktuálně je k dostání u kapely za 150,- jako testpress (50 ks), za týden už by mělo být ve finální podobě v počtu 250 ks (za 350,-)
    Mayen | Free Listening on SoundCloud
    https://soundcloud.com/mayenmusic
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    1. června vyšlo na vinylu album Jana Boroše (kytarista Fiordmoss) s názvem Stínítko. Osobně ho považuju za současně nejtalentovanějšího písničkáře u nás, i když věřím, že spoustu lidí bude srát. Desku mastroval Ondřej Ježek a ten vinyl se fakt neskutečně zvukově povedl. Doporučuju.

    Stínítko | Čáry života
    https://caryzivota.bandcamp.com/releases
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    PETR7: a máš facebook?
    PETR7
    PETR7 --- ---
    Ahoj EGUMAZ, prosím tě a jak se na tom www.serbamusic.blogspot.cz, zaregistrovává? Tam nemůžu najít ani mail a ani jiný kontakt na toho Edu Serbu? Díky za radu
    PETR7
    PETR7 --- ---
    díky zkusím to
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    PETR7: zkus Edu Serbu, to je takovy archivar..
    serba/music
    https://serbamusic.blogspot.cz/?m=1
    PETR7
    PETR7 --- ---
    Prosím, fakt nikdo z vás nemá zachovalou nějakou VHS kazetu s archivním televizním pořadem SUPERSET? ( zahraniční hitparáda)? díky PETR
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Vinylové desky s HD zvukem by měly přijít na trh v roce 2019 - iDNES.cz
    https://technet.idnes.cz/...are-rebeat-innovation-g39-/tec_audio.aspx?c=A180413_105609_tec_audio_nyv
    PETR7
    PETR7 --- ---
    Zdravím, sháním někoho, kdo by měl ve svém archivu natočených "zřejmě ještě na VHS kazetách" pár dílů starého hudebního pořadu České televize z názvem MUSIC CLUB - SUPERSET 94´ z roku 1994. Byl to kdysi žebříček 20 nejprodávanějších zahraničních desek na našem trhu.......... Sháním ucelené díly, ne rozkouskované, ale celý pořad. ČT to bohužel už nemá zájem reprízovat, z důvodu stáří pořadu a z licenčních důvodu. Ptal a prosil jsem je o to, ale marně. .......... takže bych byl moc rád, pokud se tady najde nějaký "sběratel" tohoto klenotu, který by tuto hitparádu měl ještě natočenou? Zřejmě tipuju člověka mé generace 40-cátníka, který 90 léta pamatuje? Díky moc. S pozdravem PETR
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Vinyl Care 101 - How to Clean Your Records, Handle, and Store Them
    http://www.youtube.com/watch?v=n6AcC5dGJgk
    MIKLO
    MIKLO --- ---

    Former Warner Bros. Staffer Unearths Sealed Copies Of Prince’s Black Album, Discogs’ Most Expensive Vinyl Of All Time - Stereogum
    https://www.stereogum.com/...s-of-princes-black-album-discogs-most-expensive-vinyl-of-all-time/news/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam