• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ale to co je v zahlavi od Skofinu jsem si zbezne projizdel a je tam celkem presne popsany, co je ok a co uz ne...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    muzu zkusit
    DYNK
    DYNK --- ---
    ROENICK: Nemohl bys od nej zjistit jak moc detailne ty auta zkoumaj pri vraceni a jak se resi pripadny neakceptovatelny poskozeni? Myslim, ze by to tady zajimalo vic lidi. Ja z toho mam docela vitr.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    kolega delal ve Skofinu a rikal, ze tam bezne lidi zkouseli vracet stoceny auta, kvuli limitu najezdu. Ulet :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Konkretne nevim, ted nesleduju nabidky, ale za tyhle penize podle me uz musi byt nejaka vyssi trida od koncernu (passat/superb) se zdechlejsim motorem. Ja bych proste nedal desitku za Golfa, protoze je sice rychlejsi, ale porad to je jenom Golf. Ale jestli si Te s nekym nepletu, tak ty hledas prave mensi rychlejsi auto a na to mi tahle nabidka prijde dobra. Jediny, co bych v takovym pripade zvazoval je, jestli se chci upsat na ctyri roky. Ja mel limit dva roky, nakonec jsem zvolil rocni a jsem rad.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hodne dobra nabidka:

Volkswagen Golf GTD na operativní leasing od Autošéf | Driveto.cz
    https://www.driveto.cz/...-2017/2-0-135-kw-naftovy-predni-manualni/zakladni-1/autosef/#mileage:20000
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: pohodlnější.

DRAGON: erm 20tis ročně...nevim proč píšu měsíčně ;-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: kolik to má povolenej nájezd?
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Co?:)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DOT: to je od nich...
    Pro zajímavost jsem si nechal napsat golfa R.. 15 bez daně.

DYNK: to znamená třeba co?
    DYNK
    DYNK --- ---
    DOT: Pridavam na nastenku, diky!
    DOT
    DOT --- ---
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: To je slusna nabidka. Osobne sice ocekavam za vic penez vic pohodli, coz asi neni tenhle pripad, ale jestli jdes po vykonu, tak podle me dobry. Adaptivni tempomat je super vec do hustyho provozu.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Me teď přišla nabídka na
    4roky
    20tis měsíčně
    5% spoluúčast
    Golf gtd variant. Základ plus zimní paket
    10k bez daně..
    Je to ten Po face-lift takže má adaptivní tempomat třeba. Řekl bych že slušný
    DYNK
    DYNK --- ---
    DYNK: Tak opravdu 28.4. volali, ze uz jen do mycky a bude to hotovy. Vyzvedaval jsem to az dneska. Opraveny to je, auto umyty, vyluxovany, skla vycisteny, utrenej prach. Ale jako stejne nechapu co na tom delali dva tejdny.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    ADAM: Je to nějaká limitovaná nabídka od práce. Všechno je to takovej sociální highline - bez dsg a čtyřkolky, za což je příplatek.

No žena úplně nejvíc zbožňuje Tourana, ale ještě jaksi nemáme kompletní náplň, takže kombík by asi stačil a je asi pravda, že ten bahňák by se za ty 2roky téměř vrátil na palivu. Jak jsem už psal kdysi, tak nejlevnější nabídku mám zafiru v benzínu za 6.2k ale jako moc hezký to, hlavně zevnitř, úplně není a zatím asi taky zbytečně velký
    ADAM
    ADAM --- ---
    Odkud to je? Ceny super
    GREVE
    GREVE --- ---
    KORKMAZ: Touran vhledem k dnešním cenám asi dobrý, ale platit bych to stejně nechtěl :-)
    DYNK
    DYNK --- ---
    KORKMAZ: Jinak bych rek, ze ten rozdil v cene odpovida tak nejak rozilu ve velikosti. Passat se o neco malo zlevni na spotrebe (je to nafta, jestli jsem to dobre rozlustil), coz uz muze byt pri tomhle najezdu znat.
    DYNK
    DYNK --- ---
    KORKMAZ: to jsou ceny s dani?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam