• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ROENICK: ty bohuzel dali tak nekonkurenceschopny nabidky, ze me to nasralo... vicemene zamestnaneckej tarif a proti skofin koncaku totalni vysmech...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KALIBAN: skoda ze nejsi v csobl :) ale minimalne se tam muzes poradit
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    snazil jsem se v tech podminkach cokoliv najit a nic jsem neobjevil... nicmene predstava ze se na to vyserou uplne, nechaj to dojit do exekuce a pak po mebudou chttit desitky tisic je nonsense...
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: To jsem taky zvedavej. Proste auto "bez starosti", fakt :D

Koukals do smlouvy, jestli to tam je nejak poreseny?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: tay me to prave nepreposlali a tim vznikly vicenaklady, ktery fakt nemuzou jit za mnou... v extremu kdyby se na to vysrali a prisla by exekuce s vydajema na padesat litru, tak by taky nemela jit za mnou.. jsem zvedadvej jak to pujde dal

THOMASC: ano je majitel i provozovatel
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    KALIBAN: Ja myslel, ze pokuty chodi za provozovatelem vozidla a ne majitelem. Nebo Leasingovka je majitel i provozovatel ?
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Jen pro info - v mem pripade prisla vyzva za parkovani. Ze Skofinu obratem preposlali s doporucenim zaplatit. Nevim, jestli je to nejak osetreny ve smlouve (nemam smlouvu primo se Skofinem), ale z logiky veci by to preposilat meli.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    zajimava zalezitost. nekdy v lednu jsem jel na 50ce 69... skofinu prisla vyzva k zaplaceni, ten ji nezaplatil a nasledne jim prisla pokuta + naklady ktery ted vyzadujou po me (2500,-) coz teda proti ty 600 vyzve ktera prisla puvodne ani nahodou nehodlam zaplatit.

stay tuned, jsem zvedavej jak to dopadne
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak s tim prej nejezdili, jen to prolezli a sepsalo se
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja bych cekal ze to projedou. Muzu opet zjistit co Skofin
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GREVE:
    to ti asi nikdo globálně neřekne. Každá společnost může mít interní předpis a třeba i dají na dojem. Pokud jim tam přijde ušlápnutá blondýna a auto bude mít nájezd 5000 ročně, tak se k tomu mohou chovat jinak než když jim to vrátí frajer v cowboyském oblečení s nájezdem 35000. Stejně tak dle druhu vozidla... SUV vs nějaké prdítko alá GOLF...
    GREVE
    GREVE --- ---
    KOC256: Co je to za debilní předpoklady, v tom autě může jezdit úplně kdokoliv a provádět s ním cokoliv.
    Otázka je, jestli se při vracení řeší jenom vzhled auta a stav interiéru, nebo se s tím aspoň někdo projede, aby poznal základní problémy. Nejde jenom o spojku a setrvačník, ale třeba i o stav podvozku.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jj taky to tak vidim
    muselo by to neradit
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OK.
    Odpověď neznám, ale nemyslím si, že tam budou dělat rozborku/zborku. To je nesmysl...

Nevím zda někdo automaticky předpokládá, že v tom autě jezdil čurák co záměrně huntoval spojku...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    asi ho zajima jak moc do hloubky jdou pti prevzeti a jestli prijdou treba na nacatou spojku
    GREVE
    GREVE --- ---
    KOC256: Cílem je zjistit odpověď na počáteční otázku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GREVE:
    kam tím míříš? Stejně tak mohu naříznout hadičky nebo cokoliv.
    Zatím nechápu co má být výsledkem tvého průzkumu. možná nám napiš co čekáš od tohoto tématu...
    GREVE
    GREVE --- ---
    nebo dvouhmoťák? Ten se za dva roky zničit dá a je to při troše snahy poznat.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    museli by to otevrit
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GREVE: No pokud uz neprokluzuje, tak i tak to uplne nepoznas...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam