• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    GREVE
    GREVE --- ---
    Jelikož mi bude v říjnu končit současný operák, tak jsem se schválně zkusil poptat u různých společností na aktuální nabídky na nějaké MPV. Zatím jsem dostal dvě:

ALD Automotibe: Citroen C4 grand picasso za 6030 Kč, nájezd 10 tisíc, bez servisu. Je to sice výrazně dražší než mám teď, ale pořád vcelku dobrá nabídka.

TT Complex (Tukas - Renault): Grand Scénic s nájezdem 8000 ročně za 9500 Kč! Bez servisu a bez přeplatku za nenajeté km. Tady se pánové asi posrali, což jsem jim i napsal.
    Sami v kalkulaci uvádějí, že za tři roky pronájmu ztratí auto na ceně asi 100 tisíc, přičemž já bych jim za tu dobu zaplatil celkem 342 tisíc, bez DPH a pojištění tedy asi 236 tisíc.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Zajímal se někdo o ceny operaku na novou Insignii?
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KALIBAN: "Ceníková cena" na operativní leasing nemusí bejt dosažitelná při prodeji cash nebo na normální financování, a ceny ojetiny taky něco napovídají...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: mesic a tyden
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KALIBAN: A nabídka přišla jak dlouho před odevzdáním GTD?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KALIBAN: olol
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KALIBAN: Nejlevnější 2016 Golf GTD na Sautu je za 630 tisíc (15k najeto), pak je tam za 640, 650 a pak vesměs už nový auta.

Takže to možná není tak úplně blbá nabídka :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    no, to je otazka, jestli by jednotlivec dokazal vyjednat stejnou cenu, jako dostane skofin...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ADAM: cenikova cena nikoho nezajima... kdyz vis ze se to auto da za tuhle koupit ... tak se na ni ten obchodnik dokaze dostat i tak, nebo na velmi podobnou. jen je to o tom ze je musis zatlacit
    ADAM
    ADAM --- ---
    ale normalni cenikova cena bude o dost vyssi, ne?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Tak mi prisla od SKofinu nabidka na to abych od nich odkoupil GTD
    za 565 tisic vcetne dph
    vzhledem k tomu ze novy podle kupni smlouvy stalo 585 vcetne dph
    tak to asi nevezmu :-P
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Bych teda taky necekal, ze SkoFin bude tak daleko, ze bude umet pouzivat datovku. Mne to prislo mailem, ale mezi mnou a SkoFinem je jeste prostrednik. Nemam smlouvu se SkoFinem. Jak to prislo prostrednikovi, to netusim.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KALIBAN: aneb jak prohlásit že jsou všichni zmrdi a nemít nastavenou notifikaci v datový schránce...
    Jsem kokot ;-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    LELI: az na takovou drobnost, ze Ecko je za 16 a ne za 12...
    CADDY
    CADDY --- ---
    KALIBAN: tak to jsem zvedavy na fotku, hnusnou modrou si moc predstavit neumim, to je barva, ktera vetsinou nejde moc pokazit :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: zakladni je mega strasne hnusna modra... je TAK hnusna, ze nikde neni jedina fotka toho auta v tyhle barve, krome konfiguratoru :) videl sem ji tam na nejakym toledu a je fakt giganticky hnusna, je to DSG, ctyrkolku v manualu nedelaji (bohuzel)

LELI: lepsi pro koho? pro podle me ne... na mercedesy je casu dost zatim, me ten koncern vyhovuje nejak. plus tu cupru mi nikdo klicem nevojede, mel sem stary bmw a lidi sou fakt mamrdi

jde, kdyz to bude fakt tragedie, tak to do ni dam :) vcera se mi to rozlezelo v hlave ale doufam ze uz to zmenit nejde, stejne to zevnitr nepoznas
    LELI
    LELI --- ---
    KALIBAN: nebylo lepsi Ecko mercedes, ktery je za skoro shodny penize ofiko? :-)

Muzes to dat do folie?
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KALIBAN: Základní je bílá ? fofrklacek nebo DSG ? kolik měsíců čekačka ? A u koho si to pořídil?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS:
    je to cupra ST, kombik, ctyrkolka, pridaval jsem navic winter packet, full link a seat soundsystem...
    stoji 12bez dane, na ctyri roky, 20k rocne, celou dobu tovarni zaruka, GAP, 5% spoluucast (kterou si hodlam pojistit pro jistotu) je to v ty zakladni barve, protoze se mi nechtelo platit nejakou jinou, ted toho trosku lituju, ta standardni je totiz fakt jako hnusna :) bohuzel je na vyber uplne standardni pouze jedna...

byl jsem se s tim projet, neni to vevnitr tak pekny jako golf R, ale cim si me to ziskalo je to, ze to naprosto zvenku nevypadaa rychle, zadny velky vejfuky, difusory, nic, v ty zakladni barve to bude strasnej sleeper
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KALIBAN:
    No tak to mě zajíma jako cílovku. To se trochu rozpovídej.
    U koho to máš? Za kolik s DPH ? Na jak dlouho ? Nájezd ? 3 bo 5ti ?
    Spoluučast? Vybíral sis jen barvu laku nebo i jiný věci z výbavy ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam