• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Navrhuju přejmenovat auditko na opravy cizích alu kol aneb jak vrátit auto na operák
    ADAM
    ADAM --- ---
    kua dneska ty svoje kola jdu vyfotit...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pokud tu je manik, co to vylesti a opravi za par tisic, tak neni treba resit nejakou pojistku :) jen to opravit driv, nez se to odveze na vraceni
    DYNK
    DYNK --- ---
    LELI: Kdyby byly na stejny strane, tak si to dovedu predstavit jako jednu udalost. Mel jsem to tak kdyz jsem se oprel bokem o svodidla. Likvidator mi tam zapocetl obe kola.

Nicmene ja disk na pojistku nedam. Pochybuju, ze mas moje pojistny podminky nacteny lip;)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    LELI: Nebo dělat blbýho :-D Už několikrát mi v origo servise dali gumy naopak a doma jsem si je pak musel přendat sám. O správném nahuštění ani nemluvím :-(
    LELI
    LELI --- ---
    KORKMAZ: jo a prehodit smerovy gumy a tak, ... :-)
    LELI
    LELI --- ---
    LELI: jo a samozrejme zalezi jak jsou podreny, pokud z vice nezavislych parkovani, opet se jedna o vice udalosti na jednom kole...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    LELI: Tak to když člověk podře dvě hlíny, tak aby je na to předávání hodil aspoň na jednu stranu, ať se to dá uplatnit na jednu škodnou událost :-D
    LELI
    LELI --- ---
    DYNK: disk na pojistku das, ale tezko oba dva, tudiz by to byly nesouvisle skody a kazda se spoluucasti
    DYNK
    DYNK --- ---
    ADAM: Spoluucast 10% znamena 10% (minimalne ale 10kKc) z vyse skody. Takze pokud by to resili na pojistku, tak by spoluucast pomohla a platili by 12kKc. Ma to ale dva hacky.

1) Na pojistku to muze clovek resit, dokud to auto ma. Jakmile ho vrati, tak po nem leasingovka chce hradit opravu auta.
    2) Nevim jak v tomhle pripade, ale moje pojistka nekryje samostatny poskozeni disku. To znamena, ze disk na pojistovnu opravim jedine v pripade, ze bych pri tom poskodil i jinej kus auta. Coz si troksu vycitam, ze jsem neudelal:)
    ADAM
    ADAM --- ---
    spoluucast 10% znamena, ze zaplati 10% z te castky (2200kc), nebo to je spoluucast 10% z hodnoty celeho vozu? (tj napr 50tis kc, a tedy tahle "skoda"/"oprava"z pojistky jit nemuze..?)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    aha to pak jo.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ROENICK: na to je ais pozde, kdyz uz je to predany...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a sebrat jim to a dat to tomu mistrovi u kteryho mel kola Kaliban?
    DYNK
    DYNK --- ---
    Tak kamarad uz dostal vyjadreni k tem kolum. Jedno kolo desitku + prace, to mame za dve kola krasnejch 22 tis. s DPH. To je vic, nez pet mesicnich splatek toho Fiata.
    DYNK
    DYNK --- ---
    WRIGLEY: Obecne doporucuju mit dobry pojisteni, i kdyz firmu pripadny opravy nebudou bolet tolik, jako jednotlivce. Minimalne GAP by to ale mit melo.
    A nabidky porovnavat jako celek (soubor sluzeb), ne jen podle kilometru.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    Zdravím, rád bych se zeptal na nějaké základní rady ohledně pořízení vozu na operativní leasing. Cíl je pořídit na firmu (zakládanou) malý užitkový a chlazený (cca 5°C) vůz typu Ford Transit Courier, Nissan NV200, VW Caddy, ... Využíváno bude denně, časem pravděpodobně rozšíření na víc vozů. Díky.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ROENICK: trvalo to asi 15minut... dokazal jsem nechat doma nahradni klice, ty tam musim dovezt...
    zkousel hloubku laku vsude, prolezl interier, pak jsem si byl date kafe, ale jsem presvedcenej, ze s tim autem nejel... celkove jsem hodne happy... ted jeste dodam info jak allrisk plni pojisteni spoluucasti, protoze s timhle produktem je operak dost neprustrelnej... jestli teda bude fungovat tak, jak ma
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    gratz :) asi je dostala ta čistá kola :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Hlásím úspěšný vrácení golfa... Bez doplatku takže stříkány kola v pohodě.
    Hlavní čeho jsem s bál byl zespoda odrenej nárazník vepředu.. Bez problémů.... Takže se jdu asi vozrat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam