• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    GREVE
    GREVE --- ---
    ADAM: Řekl bych, že je to spíš otázka psychologická než finanční.

LELI: Jo, pojistka je už v tom, a docela dobrá (nízká spoluúčast, GAP atd.). Je to na tři roky, nájezd 10 ročně, bez servisu a pneu, bohužel.
    LELI
    LELI --- ---
    GREVE: To je imho super, i kdyz nepises dylky, najezdy, servis, atd... Ono jen pojistka s havarkou na to auto te bude stat kolik, 15? tady uz je zahrnuta v tom, predpokladam.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Takže to je jen o penězích. V tom ti těžko někdo poradi.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ADAM: No tak hezčí určitě je, o tom žádná, navíc i výrazně větší :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    GREVE: cena super.
    A c4 nová je hezčí než 5 let stará. Pokud jsou peníze, vzal bych novou.
    GREVE
    GREVE --- ---
    Dostal jsem od ALD nabídku na operák na Citroen C4 Grand Picasso s benzínovým motorem a automatem na 6000 Kč měsíčně (včetně DPH).
    Teď se teda fakt rozmýšlím, jestli to mám vzít, nebo radši koupit to samý auto ojetý, ve stáří tak kolem 5 let. Poraďte!
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Poslu jim udaje mailem a v odpovedi mi prijde ten souhlas s uzivanim.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: a jak to probiha?
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Mne pro kazdyho ridice vydava Skofin souhlas.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ja se docitam ze je potreba mit plnou moc, plus od leasingovky pro zahranici dostanes nejakej papir abys to mohl ridit v zahranici, zkusim to zkoumat
    ADAM
    ADAM --- ---
    me bylo pri predani vozidla receno, ze to muze ridit kdokoli...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    zajimavej dotaz

jak to je s rizenim jinych osob auta ktery mate na operak, pokud ho mate na IC? z tech vseobecnejch podminek nejak nejsem moudrej
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja dnes byl objednanej k tomu "lestici" z rican (presneji z mnichovic).
    jenze jsem to prelozil precijen mam jeste dva mesice, tak bych je nerad zase poskrabal...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: to bych tak nejak cekal
    jinak jsem to resil s DAS a i tohle jsou pro vas schopny jejich pravnici resit. Kazdopadne na kola mame zpusob a dobry reseni, coz je dulezity :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    hezky
    DYNK
    DYNK --- ---
    Kauza "kola na vymenu" pokracuje. Kamarad se nenechal a po tom, co se do toho vlozila sikovna pani pravnicka, tak misto 22 tisic je to najednou neco malo pres sedm. Prej se ale cukali dost.
    GREVE
    GREVE --- ---
    WRIGLEY: To umí každá leasingovka - pošleš jim specifikaci toho, co chceš financovat, a oni ti po pěti urgencích vytvoří nabídku. Počítej ovšem s tím, že bude naprosto nesmyslná a že bude levnější si to auto normálně koupit.
    LELI
    LELI --- ---
    WRIGLEY: na to si zavolej do Leaseplan nebo Arval nebo tak nekam... tohle ti imho spotrebitelskej OL nepokreje, nebo mozna zkus nejakyho prodejce fordu ala Kacmacek, AMB, treba te nasmeruji.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    Konkretni dotaz do plena v souvislosti s timhle WRIGLEY.
    Kdyz chci atypicky vuz, zajistuje ho leasingovka nebo si to mam, vcetne prestavby, poresit a oni jen dodaji penize?
    ADAM
    ADAM --- ---
    jo, a tu prasklou odrazku to nevim, kdy se stalo. bud taky manzelka, nebo nekdo cizi na parkovisti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam