• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KORKMAZ: jakoze golf GTI?
    over ze tam je GAP a objednej to... to je skvely
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    GTíčko performance za 9k s daní (3roky po 20tkm, 5% pojištění, ale asi bez servisu a zimáků). Názory?
    ADAM
    ADAM --- ---
    passat od 6500/mes

Volkswagen Passat Variant R-line na operativní leasing | BARTH Operák
    https://www.barth-operak.cz/...rce=newsletter&utm_medium=banner&utm_campaign=1.banner-Passat+Variant
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    LELI: pravda, že jsem zatíženej na Škodovky. Ad2 řídil jsem ledacos a to, co spousta lidí škodovce vyčítá, že mají tvrdé podvozky apod. mi naopak vyhovuje... Teď mám SIII ve Stylu s pár packetma navíc (konfigurátorová cena lehce pod 1M) a je to fakt super auto, který mě baví... I když ho brzy budu měnit v rámci přesunů aut ve firmě.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LELI: zrovna ta insignie je jako celkem v pohode auto to zas nemuzu rict.
    jenze me prijde superb ne jako v pohode auto, ale svoji velikosti a tim co mi poskytuje jako uplne super auto.

ja bych desne ale fakt desne chtel se nejak dostat k nejaky exlusivni nabidce... porad o nich jen slysim ale nikde sem ji nevidel...

imho nejakym velmi easy vzorcem, jde spocitat z porizovaci ceny auta nejnizzsi moznej operak tak aby na nem leasingovka nic nemela a pod to se dostat nepujde.. a podle me ten superb byl na jeho minimu.
    bohuzel mi ten srba servis nejede :( takze nevim kolik ta insignie stala v porizovacce.. sakra
    LELI
    LELI --- ---
    CERMINEK: jel sem superbem (vybavenym), jel sem i opelem/buickem (taky celkem vybavenym) a vzal bych si opel, lip jezdi, je to pohodlny auto americkyho strihu.

KALIBAN: dal jsem to sem jako priklad, co se da najit kdyz pujdes k dealerovi. Ten superb za osmicku v realnym svete neni zadna vyjimecne dobra nabidka, jak jste to tu prezentovali. Proti oficialnimu ceniku mozna, proti beznejm konkurencnim nabidkam uz ne a proti tem opravdu exkluzivnim uz vubec ne.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    LELI: superb v social za osmičku? wtf. alespoň má pojištění a není to Opel...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    LELI: bez pojištění... žádná sláva ve výsledku...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LELI: to teda mnohem radsi ten superb kterej byl za 6,5 se vsim coz tenhl opl bude taky a je v naprosto stejnym socialu jako ten superb.... chapu ze potrebujes mit pravdu ale srovnavat cenu bez dph a bez pojisteni s cenou se vsim je preci jen trosku ucelovka
    LELI
    LELI --- ---
    KALIBAN: tak tam zavolej

KOC256: mnohem radsi tenhle opel, nez ten superb v socialu za osmicku co tu nekteri velebili.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Aha!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LELI: Cena zobrazuje měsíční splátku bez pojištění (lze dojednat individuálně).

by me zajimalo na co to vyjde kompletne...
    DYNK
    DYNK --- ---
    LELI: Nechapu, ze to vubec delaj v manualu, ale jinak je to nabidka pekna.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LELI:
    OPEL!
    LELI
    LELI --- ---
    OPEL INSIGNIA B (MY18) - Skladové vozy | Srba Servis
    https://auto.srba.cz/...e=facebook&utm_medium=social&utm_content=opel+insignia&utm_campaign=wallpost

Insignie na 3 roky 60k km za 5500 bez dane.
    BRENX
    BRENX --- ---
    Zdarec, máte zkušenosti někdo z TOP OPERÁK? https://topoperak.cz/ ceny zajímavé ale hodnocení na FB docela zvláštní :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KORKMAZ: staci se ozvat pred podepsanim, zrovna s timhle jde hnout úplně v pohodě
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KALIBAN: Co jsem zběžně koukal, tak servis v ceně operáku je teď už spíš výjimka než pravidlo.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ADAM: aha takze baj woko ignorujes pojistku, servisni prohlidky, servis jako takovej a vono ti to vychazi dobre.... no tak ja to prave nepocital baj woko a se 40% ti to nevyjde ani vomylem... s 50% ti to vyjde hodne natesno a s 60% neni vo cem, ale to za 5 let je spis sen...

(btw jsem osvc a tim padem koupe auta nejde do nakladu, ale prodej bohuzel jde do zisku, coz do ty rovnice hazi pomerne velky vidle)
    2MEK
    2MEK --- ---
    ADAM: Do te mozaiky bych jeste pridal jeden stripek a tim je vynos z castky za kterou bych koupil nove auto, pokud ho poridim pres OL. Pokud vezmu auto za mega, rocne to je pri konzervativnim zhodnoceni okolo 50k Kc – pokud jde clovek do rizikovejsi investice, muze mu vynos pokryt i celou castku vynalozenou na OL :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam