• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KALIBAN: Bohužel ne, respektive jsem to zkoušel vloni. Je tam omezená nabídka výrobců, jejich modelů a navíc i motorizací. Něco sportovnějšího je tam právě teď poprvé v podobě toho GTíčka
    TOFI
    TOFI --- ---
    urcite se nekde vali i ta ostatni auta z leasingu
    TOFI
    TOFI --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    KALIBAN: asi nekde budou, treba jsem si vsiml ze unicredit_leasing rozprodaval Octavie MK3 za cca 190k
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DYNK: tak nemusi to tak mit taky kazdej ze jo, nekoho bavi blbnout v aute i cestou do prace, nekoho ne. Preference. nastesti velmi subjektivni promenna, jinak by to byla nuda a vsichni bychom jezdil v aute ve tvaru jablka, ktery ma jednu rychlost - spatnou :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: moravaci zakopavaj merunky, sounds familiar? rekove broskve.
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Ja mel Golfa na sestnactkach a bylo to pro me tak uz na hranici. Predtim A4 na sedmnactkach a to drncalo na muj vkus uz dost.

Tu zabavnost chapu, nicmene ji u auta na bezny jezdeni (do prace a na dovolenou) nehledam.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    TOFI: nemelo by se nekde valet po nabidkach mraky dvouletejch aut, za super penize? nebo tam ty auta jako nechavaj shit nebo co ? nechapu
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DYNK: ono to nijak extra sportovne naladeny neni, rozhodne GTD nebylo neprijemny a ze bych se trapil to ani nahodou, cupra v tom comfort modu na 19kach je horsi, ale celkem okej porad
    a je super, ze to auto je i zabavny, coz 100kw golf nebude. Gticko bude i znit. jinak proste spis chces GTx nez ze bys ho potreboval gtd neni oproti normalnimu vybavenymu golfu o moc drazsi
    DYNK
    DYNK --- ---
    K cemu to je mit auto jako je GTI/GTD na bezny jezdeni? Jako ja chapu, ze je to rychly, ale pro bezpecny predjeti prece neni potreba se trapit ve sportovne naladenym (a tudiz drncavym) aute na normalnich (a tudiz nekvalitnich) silnicich.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KORKMAZ: gtd v kombiku by tam dostat neslo? kdyz je GTI tak to nebude tak daleko... a za me to je uplne idealni auto na uplne vsechno dohromady... (mel jsem ho, ted mam kombikovou cupru a proti golfu ma dvojnasobny naklady a zas takovej rozdil to v tom jak to jede neni...)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KALIBAN: Potřebuju kočárkovat...a proto jsem před necelým rokem vyměnil jakoby sportovní GVI hatchback na novej GVII variant :-D Doma bych si možná tak vyhádal kabriolet na léto a to navíc vojetej.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KORKMAZ: hele je to super cena... a gticko je absolutne vyborny auto. pokud nejsi postizenej snobismem ze koncern je picovina, tak realne nic jinyho nez GTIcko nepotrebujes... leda tak gtdcko v kombiku kdyz mas rodinu ...
    (teda pokud si odepise dph, pokud ne, tak uz to takova radost neni)

HAVANA: neni :) ale chapu tvoje zmateni :) taky si je krapet pletu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DRAGON: ehm...a neni vlastne na tom obrazku passat? :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kazdopadne tam maj Passata v Comfortlajne za 6100... ja fakt nechapu, kdo jim tenhle byznys model vypocital, ze se jim vyplati, tohle si vezme nejaka firma, sto aut, za rok je vrati a ty auta budou nekde odstaveny jako snack pro kuny na x let na parkovisti za prahou... tohle mi fakt hlava nebere, nekdo premejslel kratkodobe.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HAVANA: no rozhodne to neni 7 litru ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DRAGON: Což furt není 3400 ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HAVANA: Gold od 4180, kombajn od 4340, asi blbe hledas.

To, ze je to blba nabidka uplne k hovnu (milion mesicu a 1km rocne bla bla), je dalsi vec.

HAVANA
    HAVANA --- ---
    DRAGON: Nicméně ten golf maj asi za 7. Za tu cenu co je tam napsaná dostaneš citygo :D
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    TO ALL: Jasně, je to Golf GTI. Máme tu nabídku ve firmě, takže je to neveřejné. Je to od VWFS a ohledně pojištění víc nevím (jen, že tam je ještě sklo na 20k). Jim ale dělá pojištění česká a u úvěrů vyžadují GAP, takže tam může být. Servisní plán nebude dramaticky odlišný od běžnýho golfa, takže by se člověk teoreticky podíval jednou na předraženou garančku, kde by se kromě oleje měnil asi jen kabinový filtr.

Jinak GTíčko jsem teda vždy chtěl, ale doma bych si to asi neobhájil, ale kolega bez oubtěžku nad tím přemýšlí a já ho podporuju :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam