• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    A to je to Polo ještě bez servisu a zimních pneu....

Stejně jako Octavia, 11.400,- s DPH, 1.6 tdi, bez servisu, na 2 roky.... :/ Opět bez GAP. Je to čím dál horší všude, mi přijde.

Škoda Octavia 1.6 TDI Style na operativní leasing od 8 425 Kč bez DPH | Driveto.cz
    https://www.driveto.cz/...ge:30000;contractLength:24;priceOffer:6092e9cd-66b6-4efc-b676-00bd2a481c45
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    DRAGON: Pokud chceš auto vrátit kdykoliv, tak si účtují 15-20tisíc do startu. Jinak všechny operáky min. 2 roky. VW Polo za 8k s DPH na 2 roky, nájezd 30k/rok. 1.0 70kw. Bez GAPu, 5% spoluúčast. To není moc zajímavé. Počkám, co banka a koupím na sebe něco rok, dva starého, co budu moct případně kdykoliv prodat.

Topoperak už se neozval.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: s jakym nevratnym poplatkem?
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    O GAPu taky ani zmínka.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Driveto je drahý jako prase a ještě s nevratným poplatkem. Karoq v 1.6 TDI za 11,4k a ještě k tomu 18k poplatek? S nájezdem jen 20k / rok a 5pct spoluucasti? To sorry jako... Golf v holotě s třívalcem za 8500 s daní + poplatek je taky vtip.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: vsak je, myslim ze sem to sem uz hazel... tam sem nasel toho passata v topce

Das WeltAuto
    https://www.dasweltauto.cz
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DRAGON: tak ty jsi trefil skladovku u bartha, neco takovyho urcite nekde taky bude...
    porad si rikam ze VWFS musi mit nekde v databazi skladovy vraceny auta treba po pulroce ktery musej nutne chtit co nejdriv pronajmout... nekde najit nejakyhho obchodnika co se toho zbavuje, nechapu ze do tehle databaz nedavaj nahlidnout potencialni klienty
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: drive to klub je libova vec, ale asi ne kdyz to chces na rok, taky sem premyslel ze mu to doporucim, ale je tam dost vysokej ten poplatek, kdyz to mas jenom na rok.

jinak teda si vzpomen na muj operak, ja to objednal a do 10 dnu sme pro to jeli do Pardubic :) (Driveto)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SLAYERR: za me u tohohle fungovalo dobre jen u smuclera, vsude jinde spis jednotky tydnu... nechapu jak fungujou ale bylo to totalne tristni...

a nekoukal jsi na driveto na nejaky nabidky takovy to ze to autu muzes vratit kdy chces? to mi prijde docela zajimavy ze predem nemusis resit
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    s tim nakupem auta na sebe (a jeste ne za hotovy) bych si to hlavne spocital jestli se ti to vubec vyplati. Ja to nedavno s kamosem pocital a bylo to dost vyrovnany.
    A s tou reakci taky nechapu, ja zavolal, rekl sem chci tohle auto a do tydne bylo prichystany a ja si pro nej jel.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Dost mě navíc vytáčí reakční doby leasingovek a různých OL makléřů. Běžně x týdnů a reakce nikde. Zavolají, slíbí zjistit cenu za 1 km nad limit a 14 dnů ticho. Takhle fungovat já v práci (také dělám obchod), tak letím.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Pokud je to takhle, tak má smysl jedině 2 a více letý leasing.

Čím dal víc si začínám pohrávat s myšlenkou úvěru a koupě něčeho mírně jetého rovnou na sebe... V případě problémů to můžu hned prodat a úvěr umořit. Dneska půjčují banky za 4% RPSN.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dokupovani GAPU jde jen u smluv nad 12 mesicu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: případně GAP umi ještě Allianz, Kooperativa, ČPOJ a AXA (alespoň s nimi máme ve Škofinu smlouvy)
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Tak Alianz s tím problém nemá, jako jedna z mála. Druhý, kdo se tváří, že to půjde, je Unicredit.

Kooperativa to rovnou shodila s tím, že GAP lze uzavřít pouze jakou součást havárka přímo při koupi vozu a pak už ne.

Mezitím vybírám dál, ideální by byla skladovka s GAPem a tohle vůbec neřešit.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    Tak jsem je otočil ještě jednou a finální verdikt je, že GAP k tomu prostě nedávají. Co teď ? Risknout to? Zkouším, jestli mi to někdo komerčně dopojistí, ale zatím nemám reakci. Máte zatím nějaké jiné, zajímavé nabídky (max 1 rok, spoluucast idealne 1pct, najezd min. 30k km,GAP a aby to nestalo raketu...) ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ale imho ty nesezenes tak dobrou cenu pojisteni jak leasingovka, maji urcite ramcovky no to.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: tak si zarid EPC, individualni pojisteni - External Policy. Oznamis jim, ze mas svoje pojisteni a oni ze zakona jsou povinni to akceptovat, jen to musi v registru CKP dohledat.
    SLAYERR
    SLAYERR --- ---
    A neplatí, že se tam jede podle toho, co nastane dřív? S tím, že jedna z podmínek je max. 30.000 km? Jestli ne, tak ok. Co mi to teda tvrdí? :D

S tím GAP to dává smysl, ale kroutí se jak hadi, že toto vůbec nemají s pojišťovnou sjednané... Cena sedí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAYERR: na garancky? bavime se porad o dvanactimesicnim leasingu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam