tesi me moc ze jsem si mohl precist co dela a umi ta "kytka", jen zacinam mit strach ze se tim vycet priserek uzavrel a zustaneme jen "okopussy" a "turbo kliste". mocenska hra o nejvetsiho favorita tomu dodava skvelou dynamiku, prijde mi skoda ze Nibs souzena pchybnostma je trochu lacine zrzava (proste metafora nedomrlosti), ale jsem zvedav k cemu to povede. minimalne to uz ted ukazuje diry v konceptu pana PRODIGY, a predznamenava jeho pad. kdyz si Morrow nacital historii prodigyho a spojenectvi ruznejch tech kartelu tak bohuzel kus obrazovky textu chybel.. skvely byl ten strih jak to vypadalo par vterin ze ta co chce bejt nova favoritka je v laboratori sama a neco tam provadi s vajickem, nez to strihlo a clovek videl ze je tam s Kirchem..tak se dela vypraveni vizualem!
hodne mi vrtalo hlavou proc nevime jak Alien vypnul Wendy. ze s jejima reflexama ho sekla mačetou mi prijde legit. ze si vetrelec vybral Bratra jako potencialni vajicko obet mi prijde naprosto v souladu s kanonem (id dragon psotnik calculated). ale jasne, bratr nemusel behat po mistnosti s dirou v hrudniku skrz naskrz. ale to uz se tak dulezitejm postavam ve filmech stava.
coz nas privadi k otazce plice. taky jsem se chtel zeptat zda to fakt je plice a zda jen jedna ci obe, sry biologie me moc nezajima. da se usuzovat ze to udelali proto ze Kirch ma nacteny lab data z lodi. takze asi vi ze ten malej pšouk z facehuggera leze do plic, asi. nemam s tim problem. ze ma facehugger taky v sobe kyselinu jsem si nepamatoval. jsem ok s tim jak to jakoby provedli. tu operaci. vedel kam rezat (přišlo mi)
coz je sice v rozporu s fenomenalni scenou Morrow vs děti, kterezto dynamika by bez "deti/hybridi konceptu" vubec nemohla vzniknout a zahrana byla tak ze skutecne neni jasny zda Morrow fakt necitil nejakou afinitu k tomu ze stejne jako on nejsou ani synth ani human. proc ho nechali stahnout a smazat vsechna data, vi buh, o jaka data sla a zda se to nejak lisi od dat co nacetl kirch vi buh. vznikly z toho divne otazky zda cyborgove nejsou stejne tajni jako prodigyho hybridi. i kdyz mi prislo ze v druhem dile se nekdo vyjadril jasne ze to byl cyborg. anyone?
proc ma cyborg nakej zvlastni mikro tech kterej projde na prodigyho tajnou zakladnu (jak moc je tajna??) a nasledne na nej nikdo neprijde, prestoze jedou 24/7 record vsech hybrid deti.. ale co, tak to ve filmech bejva. spis mi prislo zajimavy ze tech deti se to i nejak dotknulo ze jim muzou 24/7 cumet, co videj a delaj. woke propaganda!
libilo se mi ze Morrowi stacilo rict ze je v New Siamu a on vedel ze muze utect nakejma tunelama pod zemi. ze ma cislo primo na Yutani a ze konecne zase nekdo spravne naznacil problem cestovani vesmirem stran casu na zemi ktery bezi jinak a umoznuje tak aby pasovaly casove osy v kanonu.
na muj vkus malo Wendy ale to neva. sem mega zvedavej proc ma special sluchovy spojeni s alienem, uz v druhem dile to slysela ale jeste ji to tak nemrzacilo. naznacuje to vyznam toho co se stalo v garazi za dvermi.