• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYAlien universe - The Lost boys
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MARASAN: 5/8 venku
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    uz je Earth cela venku? Pristi tyden bych mohl mit par volnych veceru, tak bych se na to vrhnul.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Oddychovka mezi díly.

Vetřelec (1979) | Zářezy na plátně
    https://www.youtube.com/watch?v=XYEhKjtDCr0
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    VON_GILOTINE: ted jeste, kdo je jeho opravdovej sef!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DOCKINEZ: ja teda m9c doufam ze bude ukoncen je to prisernej plot-zdrzovac

Avsak nezapominat ze Kirch o vsem vi a bude zrejme inform9vat sveho sefa
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (
    OK, podle traileru to vypadá, že to koupí ten chlápek s fousama jak z kapely ABBA.
    )
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Plus teda Ind podrazák vypadá, že se chystá nakazit Standu Grosse facehuggerem. Úplně se mi nezdá, že by Standa coby brácha hlavní postavy zhebnul, tak to třeba místo něj odsere někdo jinej. Ale kdo, hm? A co Wendy a její ochočenej xenomorph?
    DWAY
    DWAY --- ---
    All fair points. Uvidime kam se to vyvine.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já jsem každopádně zvědav, jak kartama zamíchaj zbejvající zvířátka: lítající šváb a pytel s ručičkou šmátralkou. A co bude dál s klíšťatama.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Mi to prislo vylozene jako volani. Nebo rozhodne imitace jeho hlasu. Kde se to oko naucilo ten zvuk je dobra otazka.

DWAY:
    DWAY
    DWAY --- ---
    VON_GILOTINE: otazka je, jestli to nemelo byt spise varovani nez zavolani. A reakce na hrozbu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DOCKINEZ:

Nezapomen vsak ze privolal vetrelce zpatky kdyz zmercil ze buchta se vzchopila. Trnhle element ovladani vetrelcu zvukem je zajimave novum. Drive fungovali jen na feromony od kralovny ci tak neco.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, říkám si, jestli nakonec nebude DJ Bulva kladnej element. Zkoušel varovat techničku před zdrhajícím klíštětem, pak v těle technika napadl xenomorfa a chránil kapitánku (jasně, tam byla i motivace ovládnout silnější tělo, ale stejně).

No jsem zvědav, jak se to vyvrbí dál.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DOCKINEZ: jo!! Presne.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VON_GILOTINE: v prvnim dilu prece byli 6 tydnu od Zeme .. sokujici spise bylo, ze meli live rozhovory a ne video maily.
    Ale to je v pohode, diky Star treku mame "subspace rellays", at uz to je co chce. Preci jenom, nez to za tech 69 let otocili, sla technika kupredu.

Me biologicke srdicko mad diverzitou tohoto dilu zajasalo. To jdem fakt necekal.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dobrej díl.

A teda ještě nepadlo, že mě hrozně baví výběr pecek, který se pouštěj na konci každýho dílu. Minule Jane's Addiction, teď Smashing Pumpkins... samý super fláky.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DOCKINEZ: od zacatku ma tezky midget vibes, coz mel gross taky.

Dil super. Ale vzhledem k tomu ze jsem se okamzite zamiloval do kapitanky tak jsem neobjektivni. Jedine minus dilu bylo to, ze nechcip midget. Mega radost z fresh variaci na vyhrez bricha skrze nomnom larvíky, zjevnou god power telepathy mod okobotnice, radost. To by byl xenosvet jak ma byt. Jen samozrejme mrzi ze vzorku vseho neli zjevne mnohem vic ale nikdy se o nich nic nedozvime. Libi se mi origin story morrowa, dela z nej nejednorozmernou postavu (unlike petrovich, ktery teda dost zklamal tim ze byl jakoby schovanej 3/4dilu). Stale to trochu pusobi ze cyborg, zrejme navic hand only, neni nic verejne znamyho a jde o podobne utajenej koncept jako prodigyho hybridi. Ze je prodigi zmrd uplne neprekvapuje. Jak dokazal kontaktovat nekoho na lodi ktera vyletela driv nez se narodil nehodlam resit, tak uz to chodi. Proc se morrow vysral na krasnou kapitanku nevim, ale holt se mu s ni asi nechtelo natesno odpocivat v impact kapsuli, urazil se pac mu nedala urcite. Mmm kapitanka.
    Co me mrzi je posmourno kolem postavy Tenga. Ja vlastne doted nevim zda byl syntetik, myslel jsem ze jo, ale sezral ho vetrelec, coz by asi slo, ale co delal s tou holkou no a tak..jeho necitelnost a jinakost byly velice svezi a vnasely dynamiku.

Je cas tipovat kdo prezije, mam sklon se domnivat ze hodne postav se obetuje pro nekoho jineho (kirch, isaac, sefka vyvoje hybridu) nejvetsi adepti na preziti jsou morrow a wendy, ale oba muzou byt ukonceni v ramci uzavreni deje, obzblast morrow profilovany jako bad guy. Priznam se ze nepocitam s navazujici serii, nemam pro to podklady ale delat v dnesni dobe s nadeji ze to vyrobce prodlouzi mi prijde hrozne uz mimo misu, tudiz kalkuluji s uzavrenym dejem. Prodigy neprezije. Doufam ze prezije wendy, nicmene jsem si vedom ze sance ze cela linie a vyzkum hybridu bude ukoncena je nadpolovicni.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Nedodrzovani bezpecnosti na pracovisti!
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Poslední díl byl epickej!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kurnik, ten brácha je celej Standa Gross, nebo se to zdá jenom mně? :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam