Po více než týdnu používání mi přijdou jako první poznatky a náměty na zlepšení vlastně snad jen 4:
1. entry-point - sledované (nepřečtené) bude asi vyřešen vzhledem k anketě. Ideálem je ale nastav si sám.
2. po otevření obrázku bych uvítal jeho zavření gestem (jako má stávající iNyx) a také možnost otevření externě (jako má nyxdroid). Křížek nahoře vpravo je moc vysoko (XS)
3. tlačítko zpět je moc vysoko (XS), ideální mi přijde vyjížděcí menu, kam chci a co chci jako má iNyx, Android toto řeší back tlačítkem, které je taktéž dole. Inspirací může být menu u Facebook aplikace - to je také dole (překvapivě Android ho má nahoře). Vlastně to menu, co už je na úvodní stráce (záložky/pošta) rozšířit a dát všude.
4. pokud by šlo umět doscrollovat na poslední přečtený (jako umí nyxdroid)
2 věci tedy souvisí s velikostí displaye - na iPhone 6S to bylo pro mě akceptovatelné, na XS mě to nevyhovuje. Taktéž mi přijde, že na 6S to je docela pomalé, na XS je to ok.
Inspirace z nyxdroid je pak nastavení a v něm možnost volby např. velikost písma, velikost řádku ve sledovaných, přečtené v historii (ne/zobrazovat), výchozí při spuštění, tmavý/světlý vzhled...
Jinak hezká práce a díky za ni.