• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. Pro základní informace se podívejte na nástěnku.

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    RAINBOF: Zvazim to. V kombinaci s FIELDMAN asi proc ne. Jde jen o miru administrativy, kterou s tim budu ochoten podstoupit. Mimochodem, Patreon nema s Applem nic spolecnyho.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    FIELDMAN: Kdyz to je tezky... tisic lidi tisic chuti.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    LUCIEN: Tak roční subscription...hm?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TOM_HOST: To je bohuzel chovani i webovyho nyxu. Informaci tom, zda jsem neco lajknul nebo ne, nyx nevraci. Resp. je pro to potreba udelat dalsi api call, ktery vrati veskere lajky. Takze to je trochu overkill...

Snad ted nebudu vypadat jako nevdecnej parchant, ale jednorazova platba (pokud se teda nebavime v radech tisicu ;)) mi v zasade nijak nepomuze, protoze s tim mam mesicni naklady. A ne jednorazovy. Mesicne platim cca $9 Applu za Developer Membership, mesicne nad tim stravim XX hodin atp.

Kdyz uz budu mluvit za sebe - ja mesicne podporuju X vyvojaru/umelcu v radech jednotek $ a nemam s tim problem. Ale to je samozrejme kazdyho vec... Zatim to necham jak je i za cenu, ze nikdo nic neprispeje. Jen se pak nedivte, az s tim svihnu ;)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    jenom takova picovina ... kdyz jsou tam ty palce ... ted nepoznam jestli jsem to lajknul ja nebo ne ... kdyby byly palce sede dokud ja jeden nezmacknu dava mi to vetsi smysl nez je mit vsude barevne ... asi se chapem ne ;)

a btw .. rad te podporim jednou platbou ale ne mesicne pls ;)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: A selskej rozum se odstehoval na Mars
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LUCIEN: Ta prisna korektnost uz nema se zdravym rozumem co delat.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Pro info to zamitnuli kvuli poruseni guidelines 1.2 - safety - user generated content. Tzn. ceka me par uprav ve stylu block user / report content / ...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Mno... tak schválně :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    FRK_R23:
    jo takto jsem si toho taky všiml. Ale za mě je důležitější zobrazit na první obrazovce to co chci vidět a nemít tam tapetu ve které budu něco složitě hledat. Proto vznikly i ty možnosti si zobrazit JEN nepřečtené... ...pak prostě stačí obrazovka nebo dvě a toho scrollu jsem si ani nevšiml...

Každopádně jde i na takové "blbosti" vidět, že není úplně triviální takovou funkci naladit...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LUCIEN: Dobrej point :)) Dřív se to zastaví :)

Já bych tě nerad nějak demotivoval, protože je to už teď super :))
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    FRK_R23: Nechci vypadat jako diletant, ale je dobrý si uvědomit, že dylka bookmarku je relativní pojem, protože Fyx používá o dost větší font.

Nicméně jsem rád, že jste mi nezkazili dojem v tom scrollu, ničeho si furt tak nějak nevšímám. Jinak by mě to užíralo. Ale zkusím zapátrat. Todle je častej neduh ne-nativnich appek.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jen aby bylo jasno, Fyx v týhle podobě už je pro mě naprosto regulérně použielnej :)) Tý setrvačnosti jsem si ani nevšim, dokud jsem to hned po sobě nevyzkoušel.

Takže superdík LUCIEN
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Video už mi někdo točil. Najdu.
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    FRK_R23: V tomhle bych te rad podporil. Stara apka ma super pohyb. Idealne z nej nejak vyjit.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Zkoušel jsem to, a stará aplikace má větší setrvačnost. Tedy když swipnu prstem dolu, můj seznam bookmarků dojede až dolu. Ve Fyx appce musim swipnout víckrát.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXX:
    Můžeš natočit video? Třeba to uvidím(e).
    NIXX
    NIXX --- ---
    KOC256: U mě iPhone 8, poslední iOS.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXX:
    No vim co myslis, ted jsem zkusil Nyxovu app a Fyx a tedy ten rozdil znatelny nevidim a to jsem na tyto veci myslim ze PES...

Mozna at vyzkousi a potvrdi nekdo jiny...

Ja to teda valim na iP 11 PRO... Snad to neni vykonem...
    NIXX
    NIXX --- ---
    KOC256: Není to jen o trhání (to dělá jen někdy), ale i o té setrvačnosti. Oproti jiným aplikacím ji má tento nový Nyx strašně malou - když chci odscrollovat více stránek, potřebuju na to víc tahů palcem než obvykle. I ten průběh rychlosti je divný. Po rychlém pohybu palcem se kousek odscrolluje rychle, pak to skokově hrozně zpomalí a příliš brzo se to zastaví úplně. Snad to popisuju srozumitelně.
    Prostě to nemá ten "look & feel" klasické iOS aplikace.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXX:
    Toto jsme hodne ladili i s Ondrou na jine bete, ale i kdyz to ted zkousim, tak trhani na FYXove verzi nepozoruji. Doslo tedy k jednomu trhnuti, ale to se pak mi uz nezopakovalo...

Zkus vypozorovat kdy se to deje...

Moc obrazku? Jen text? Odzaky? Ktery seznam/vypis?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NIXX: Je to jak pise Kulhy. Bohuzel to ani nepozoruju na svem telefonu, ani na Simulatoru a zatim jsi druhy co si stezuje. Samozrejme to muze byt nejakym problemem s performance na me strane, zkusim se na to vyhledove podivat, ale nemuzu nic sibit. Je to jede z tech bugu co se spatne debuguje...

Idealne to zanes do Issues at to nezapadne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam