• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    CROSS
    CROSS --- ---
    ADITU: Zrovna Věci veřejné, od kterých si čas od času dávám pauzu (teď tam mám asi 30k nepřečtených) a podobné kluby doháním tak, že rozhodně nechci, aby se mi načítaly od posledního nepřečteného, ale prostě od posledního, a filtruju podle palců.

    Za mě tenhle odskok má smysl jen do určitého množství příspěvků. Kolik, to nedokážu říct. Intuitivně tak do trojnásobku počtu, po kterém kluby listuju ve „velkém“ nyxu, což je 100, takže řekněme 300.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    S2FI: blbost to není, ale desně pracný v kotnextu toho jak je to teď připravený... ale už jsem nad tím taky přemýšlel.
    S2FI
    S2FI --- ---
    LUCIEN: mozna blbost, ale co kdybys nacetl prvnich az 50 (X) neprectenych + treba 20 (Y) poslednich prectenych s tim, ze bys me presunul rovnou na posledni neprectenej a jakmile bych scrolloval nahoru, tak bys donacital novejsi stejne, jako se ted dole nacitaji starsi?
    ADITU
    ADITU --- ---
    KEJML: mně to maximální omezení na 100 přijde málo - to se ve Věcech veřejných nastřádá za půl dne max.
    KEJML
    KEJML --- ---
    KEJML: Cislo je pak samozrejme k debate, ale 100 mi prijde akorat vzhledem k tomu, ze to tak dela i velky Nyx
    KEJML
    KEJML --- ---
    LUCIEN: Mne celkem vyhovuje, jak to dela nyxdroid, ten nacte max 100 prispevku naraz, odskroluje na nejstarsi z nich a pokud chci cist jeste starsi, taksi tam doskroluju rucne
    PES
    PES --- ---
    ADITU: Při více než (nastaveno v parametrech) více nenačítej...
    ADITU
    ADITU --- ---
    LUCIEN: můj názor je jen jeden z mnoha. Řekla bych, abys počkal na názory další, než se do toho pustíš, ať třeba zbytečně nepálíš čas a tak. Varianta "při víc než 100 (?) příspěvcích načítám jen náhledy pevné velikosti, pokud chceš vidět větší, rozklikni si" mi taky přijde fajn.
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Je, ale buhvi kdy se k tomu dostanu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LUCIEN: Tak právě u auditek typu Nora je to přesně o tom, že si asi nikdo nebude číst 2000+ postů:) ani Melda!;) když jako uživatel budu chtít, no tak si dycky můžu odskrolovat dál.

    Jen námět na zamyšlení:)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: No nechce se mi do toho ;) Tohle [ESTEN @ nyx :: API] nejak v planu stale je?
    NYX
    NYX --- ---
    Hodne stesti. Ja nacitam vse v bg threadu, udelam nejaky layout kazde bunky a ukladam si do cache aby pak scroll byl jiz plynuly a nemuselo se to cele pocitat behem nej. A neskakalo to pri nacitani veci nad aktualni pozici. Ale byla to takova silena pakarna.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ADITU: tohle bude oříšek, já budu asi muset obrázky a další obsah nějak ořezávat (což už teď v kompaktním módu dělám btw.). Už se k tomu vyjadřoval B3DA u něj tuším. Ale nějak ten lazyload pošefuju ať se to chová rozumně...

    ADITU: Ono stačí, že se člověk jednou za rok podívá znovu do klubu, který nemá ani v bookmarku ani v historii, prostě tam někdy vlez a bum, máš mraky nepřečtenejch. I proto se ptám. Tam by tě vlastně to automatický odskrolování naštvalo.
    ADITU
    ADITU --- ---
    LUCIEN: obvykle do osmi stovek. Větší množství si nechávám nepřečtené málokdy.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    FRK_R23: No o to mi právě jde. Jako načíst 2000 příspěvků, odskrolovat - vůbec netuším co to může udělat s pamětí :) A 2000 je ještě málo, teď jsem vlez do Bulvární nory kde jsem nebyl týdny. Neříkám, že to nepůjde, ale než se do toho pustím tak sonduju jak to lidi používají a co je pro ně snesitelné a co ne. Např. cap 200 bude málo pro kluby jako je ústav, bulvární nora, ... Na druhou stranu, opravdu projedete třeba 2000+ příspěvků nebo vás zajímá posledních třeba 500/1000/...?
    ADITU
    ADITU --- ---
    LUCIEN: aha, takhle to myslíš!
    Já bych načetla všechno najednou, ať pak nic neskáče v průběhu scrollování. I za cenu toho že při otevření klubu s větším počtem nepřečtených se chvíli bude točit kolečko třeba nad zašedlým klubem.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Teda na nejstarší nepřečtenej, že.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LUCIEN: Co třeba nějakej cap? Jakože do řekněmě 200 postů to skočí na novej, ale větší nepřečtený prostě jako teď?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ADITU: "Bez čehokoli navíc" znamená dočítat obrázky a podobný později?
    ADITU
    ADITU --- ---
    LUCIEN: za mě: skočit na první nepřečtený bez čehokoli navíc, ať můžu prostě jen scrollovat a číst od nejstaršího k nejnovějšímu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam