• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. Pro základní informace se podívejte na nástěnku.

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LUCIEN: Olala!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    btw. 🕵️‍♂️

https://x.144.wtf/IMCFfm+
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TOOMIX: Bude, bude, jen se mi do toho moc nechce - nejradši bych, aby Nyx přidal do API ID posledního nepřečtenýho, pak se to bude dělat mnohem snáž...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Skok dolů na první nepřečtený bude? :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KULHY: Používám to hodně :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    LUCIEN: Osobne bych sel do te verze, kde dole je jen ovladani bez poctu palcu a ikona indikuje stav udeleni od konkretniho uzivatele. Myslim ze to bylo v jedom z tech navrhu.

Jinak palec nahoru za tvou praci a taky me dela radost ze vyuzivas nejakych tech vstupu.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KEJML: Toho jsem si vědom, ale zas u IG je jen 1 ikonka zatímco ve Fyxu 2 + text, takže to může víc rušit. No uvidíme :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CROSS: tohle bylo chápáno jako bug, protože pak nefungovalo přepínání vše/nepřečtené v appce.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Teď si nejsem úplně jist, ale měl jsem dojem, že fyx respektoval systémové nastavení nyxu při zobrazování historie: vše nebo jen s novými. Nová verze už to nerespektuje (asi nastavení fyxu si to z „desktopu” nebere).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEJML:
    Aha, to je pravda. Me to ted nedoslo, protoze to spodni srdce spise pouzivam jako indikator nez ovladac...
    KEJML
    KEJML --- ---
    LUCIEN: I zen Instagram, u kterého ses inspiroval, to na zdvojené. Já byl ze začátku trochu v rozpacích, ale taky si na to zvykám :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Ale souhlasím, že to může být rušivé mít to zdvojené. Sám se s tím trochu peru.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: At dělám co dělám, tak mi nahrávání funguje :( Pošli mi ty obrázky ve zdrojové velikosti někde bokem. O jaký jde telefon / iOS.

A nahazej to do githubu pls.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Musí to být vidět. Jak bys chtěl dát jinak minusek? A schovávat tak důležitou funkci za magický doubletap by byl antipattern.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Likovani dvojtapem je navykove. Zvyk z IG. pak mi ale ovladani palecku dole prijde nadbytecne a jen zneprehlednuji UI. Jen nahore (nebo jinde) zvyraznit moji volbu. Jak bude zvyraznena +-0?
    PES
    PES --- ---
    TOOMIX: Mně také nic nepřišlo, ale možná je to jen následek, že jsem poslal příspěvek původně jednorázově a už jsem jako případný tester "expiroval" :-/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BURKHAR: nic mi nepřišlo, už jsem psal Lucienovi
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    TOOMIX: Info došlo v mailu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jak se prosím dostanu k Android Firebase App, abych mohl taky betatestovat? Patreon mám zaplacený, ale v telefonu jen FYX 0.7.0 (13).
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Zatím jsem nenašel chybu. Tmavý motiv je top.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    To vypada jak inverze :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam