LUCIEN:
jako vypadá to dobře ale přijde mi to mnohem více magičtější než vyhledávání tažením dolů... A pokud to je hodne prace, tak mi to tim tuplem prijde jako zbytecnost. Jaky majoritni mobilni UC to resi? Naa dlouhy TAP bych treba radeji videl COPY akci.
Z přirozených gest/funkcí naopak dále narážím:
- odpovídací tlačítko jen dole. I kdyz vim ze tam je, porad me to mate. -> pořád se snažím jen kliknout na post a tím odpovědět
- občas klikám i na tři tečky a snažím se tam odpovědi najít tam. Chápu, že to je dole, ale i ta duplicita by mi uplne nevadila.
- proc je ve trech teckach "kopirovat odkaz" a "sdilet prispevbek". Kopirovani odkazu je forma sdileni. Na druhou stranu mi tam chybi kopirovani textu
- moje stale tema pridavani prispevkuu tim prekryvnym koleckem. to mi tam proste nesedi... :(
- ted jsem zjistil, ze tapanim na prispevek likuji/dislikuji. No asi zvyk - je to jako IG, zvyknu si. Jo a po liku, zznovu poklepani NENI dislike (zobrazi se ikona), ale je to zkuseni like. IMO ta grafika je matouci... a ta ikona tam zustava na muj vkus prilis dlouho, stihl jsem prirozene prejit do sledovanych a pak do jine diskuze a ikona porad sviti. Mela by se schovat, kdyz zacnu delat neco jineho.
Ale není cílem to nějak hejtit a doufám, že to tak nevyznívá :-)