• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nejak mi na ios 13mini prestaly vyskakovat fyxi notifikace na zpravy, je to mnou? Vypada to vsechno povoleny v nastaveni.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    STICKYGREEN: Verze telefonu, OS, Fyxu atp prosím?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    LUCIEN: Samozřejmě jsem se před polozenim dotazu zde do nastavení dival, já to takhle nastavený mám od ty doby co používám fyx, nikdy jsem to nemenil, ale odjistý doby mi klikání na odkazy nefunguje.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SATOO: jak stále? mě se ten searchbar objeví az po potažením dolů
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SATOO: Tak ale to jsou dvě různý věci, o kterých píšeš.

1/ Quick reply, který si umím představit a již jsme o něm s klukama přes UX vedli různé diskuze. Navíc moc nechápu co má quick reply společného s odscrolováním na první příspěvek a následné potažení, aby se zobrazil search bar...

2/ Smazat je taky něco úplně jiného a tady by pomohlo třeba popsat tvůj use case a co konkrétně ti vadí. Možnost mazat příspěvky jsou 2, jeden trochu zahrabaný, ano. Druhý rychlý, ale ten zas nevyhovuje dalším lidem (viz. hromadné akce).
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SATOO: A přestat do toho ťukat prstem by prostě nepomohlo?
    KEJML
    KEJML --- ---
    STICKYGREEN: Ta hláška se tě snaží nevést sem. Ale rozhodně by měla být opravena tak, aby šla přečíst.

STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Pokud kliknu v diskuzích na jakýkoliv odkaz hlásí mi to že se nepodařilo otevřít prohlížeč. Ta chybová hláška nejde přečíst celá, nevím co s tím..

LUCIEN
    LUCIEN --- ---

🚀 Vyšla nová beta 0.10.0 (132)!

Opraveno

• blockquote - spatne formatovani (448)
    • Nefunguje nacteni novych prispevku v "Poslednich" (447)

Připomenu, že se jedná o betu - tak prosím o shovívavost pokud něco nefunguje nebo je něco rozbité.

Pokud chcete přístup k novým funkcím jako první, podpořte vývoj.

#beta #release
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Skoncil mi pristup do testovaci betaverze a nainstaloval jsem si vcera appku ze storu. Zatim ta chyba nevyskocila ani jednou, za me dobry.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Mám v plánu to dnes udělat, ale už týden řeším frajera co u nás bourá nosnou zeď bez stavebního povolení a nějak nemám mozkovou kapacitu na nic jinýho.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak co, mám stahovat stabilní verzi?
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    FRK_R23: Mně to dělá taky při změně sítě, např z Wifi na mobilní data nebo naopak. Neřešil jsem to, zavřu appku, otevřu znova, funguje. Je to jako kdyby si appka pamatovala způsob připojení a když ten už není, tak ji to zamrzne.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LUCIEN: Promin, 0.9.4 (125)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    REDSNAKE: Vůbec nepozoruju :(
    Znát verzi by docela bodlo...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REDSNAKE: Tohle občas vidím taky, většinou když se fouňa odmítá odpojit od WiFi, která už je mimo dosah.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Sorry, blba fotka

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Poslednich par dni mam s fyxem problem kdy vyskakuje tato chybova hlaska. Vlastne uplne asi nedokazu konkretne rict kdy se to deje, pocitove bych rekl ze pokud telefon odlozim a pak ho zacnu pouzivat po probuzeni nebo proste delsi chvili. Pokud prohlizim nyx jako delsi seanci tak mam pocit, ze to je ok. Dela to na ruznych wifi sitich, na datech, telefon jsem restartoval. iPhone 14 s aktualnim os.
    Deje se to jen mne?
    Diky

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LUCIEN: Aha, tak to jo. Diky za vysvetleni
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    REDSNAKE: Ano. Tržiště ve Fyxu je klub Tržiště, zatímco na webu je samostatná záložka, která funguje jinak, nicméně existuje i jako klub. Důvod proč to tak na Fyxu je je ten, že to bylo prostě jednodušší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam