• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MIKEKT: Ne, ale tohle bude pravděpodobně první věc, do které se pustím hned jak vyjde další verze, kterou už mám schválenou. Jen musím dotáhnout ještě pár drobností, které s tím souvisejí a ty jsou...

S novou verzí přestanu vydávat betu pro podporovatele, namísto toho budou mít podporovatelé oproti ostatním pár funkcí v app navíc. Je to klasický model, který známe z jiných app. Co jsem se ale snažil je, aby vše podstatné v základní verzi zůstalo a na zážitek z brouzdání to nemělo žádný vliv. Naopak funkce, které mi zabrali nějaký čas a k Nyxu spíše přidávají nějakou funkci navíc (Markdown), budou pro předplatitele.
    Myslím, že 90% lidí ani nepozná, že se cokoli změnilo.

Jaké funkce budou mít podporovatelé:
    - Skiny
    - Markdown
    - Uložená hledání
    - NSWF příspěvky
    - Tlačítko pro skok na první přečtený

Aktuální podporovatelé budou mít k těmto funkcím přístup automaticky, nic se pro ně nemění. Je také možné, že nějaké nové funkce budou časově omezené jen pro podporovatele než se časem dostanou do veřejné verze.

Co mě k tomu vedlo?
    - Hlavní - rychlejší release model. Potřebuji nové verze vydávat častěji a aktuální nastavení vedlo k tomu, že jsem vydával jen bety...
    - Nekonečný bordel v tom kdo je a není podporovatel, zjednoduší se i způsob jak Fyx podporovat.
    - Motivace k dodělání nějakých funkcí (i těch základních), refactoringu, eastereggů a dalšímu rozvoji obecně.

Znovu opakuji, že na zážitku z používání Nyxu by to nemělo mít vliv a všechny základní funkce Nyxu budou pro veřejnost stále dostupné.

#lettheshitstormbegin

MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    LUCIEN: Ahoj, neposunulo se tohle ve Fyxu? zkousel jsem to po delsi dobe a nikde jsem nenasel jestli uz to nejde treba zmenit v nastaveni. Díky
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DEEFHA: přesně :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LOJZA: Cool! Jsem dneska doma na kompu, tak bych si ani nevšimnul :-)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Krásný palečky dneska @LUCIEN ✌🏻
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LOVE_DALI: Během pár dní vydám update tak uvidíme...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Hmm, zajímavý :)

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUCIEN: Ozkoušeno a nic. Ale imho mi to nevadí. Obrázek se uploadoval a na Nyx lezu stejně primárně přes web. :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LOVE_DALI: Zkus nastavení a resetovat paměť. Občas se vrátí příspěvek dřív než Nyx obrázek zpracuje.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Latest GA Fyx.
    iOS 26.0.1.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jenom ze zvědavosti, nějaký nápad, proč se mi nezobrazuje náhled tohohle?

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LIQUID_SOUND: Myslím, že všechny fotky se resizují na nějakou optimální velikost.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Prosim da se z iOS fyxu uploadovat fotka v nejakym mensim rozliseni, nez je original? Nebo jenom nemuzu najit nastaveni...?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TILIO: Zatím nejde.
    TILIO
    TILIO --- ---
    Omlouvam se pokud se uz resilo a/nebo lama dotaz, ale nenasla jsem ve fyxu, jestli/jak jde v poslednich prispevcich filtrovat podle kladnyho hodnoceni? Pouzivam to furt a nedokazu bez toho zit. 🙃

Verzi nevim (vsecko jsem odinstalovala/smazala, nez jsem se odhodlala zeptat 🤦🏻‍♀️), ale pokud to pomuze, bylo to stazeny z google play v nedeli.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---

🚀 Vyšla nová beta 11.0.0 (145)!

Nové

• Nová obrazovka psaní příspěvků

Připomenu, že se jedná o betu - tak prosím o shovívavost pokud něco nefunguje nebo je něco rozbité.

Pokud chcete přístup k novým funkcím jako první, podpořte vývoj.

#beta #release

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    FRK_R23: Bude fyxnuto v další verzi, která vyjde brzy. Koukám, že jsem to s tou v11 trochu přehnal...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LUCIEN: Pardon!!!

iOS 26.0

Latest fyx
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    FRK_R23: Hele já vám fakt alespoň bez verze nedokážu pomoct :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nehrajou mi videa, vidím jen zelený pozadí. Nic dramatického, jen FYI

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam