• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. Pro základní informace se podívejte na nástěnku.

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MIKEKT: Ne, ale tohle bude pravděpodobně první věc, do které se pustím hned jak vyjde další verze, kterou už mám schválenou. Jen musím dotáhnout ještě pár drobností, které s tím souvisejí a ty jsou...

S novou verzí přestanu vydávat betu pro podporovatele, namísto toho budou mít podporovatelé oproti ostatním pár funkcí v app navíc. Je to klasický model, který známe z jiných app. Co jsem se ale snažil je, aby vše podstatné v základní verzi zůstalo a na zážitek z brouzdání to nemělo žádný vliv. Naopak funkce, které mi zabrali nějaký čas a k Nyxu spíše přidávají nějakou funkci navíc (Markdown), budou pro předplatitele.
    Myslím, že 90% lidí ani nepozná, že se cokoli změnilo.

Jaké funkce budou mít podporovatelé:
    - Skiny
    - Markdown
    - Uložená hledání
    - NSWF příspěvky
    - Tlačítko pro skok na první přečtený

Aktuální podporovatelé budou mít k těmto funkcím přístup automaticky, nic se pro ně nemění. Je také možné, že nějaké nové funkce budou časově omezené jen pro podporovatele než se časem dostanou do veřejné verze.

Co mě k tomu vedlo?
    - Hlavní - rychlejší release model. Potřebuji nové verze vydávat častěji a aktuální nastavení vedlo k tomu, že jsem vydával jen bety...
    - Nekonečný bordel v tom kdo je a není podporovatel, zjednoduší se i způsob jak Fyx podporovat.
    - Motivace k dodělání nějakých funkcí (i těch základních), refactoringu, eastereggů a dalšímu rozvoji obecně.

Znovu opakuji, že na zážitku z používání Nyxu by to nemělo mít vliv a všechny základní funkce Nyxu budou pro veřejnost stále dostupné.

#lettheshitstormbegin

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam