• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    NYX
    NYX --- ---
    Diky :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: Určitě.
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Je mozne tady prosim nejak vysvetlit, ze se to tyka ciste Fyxu? Uz nekolik lidi si koupilo premiovku a stezuji si, ze jim nefunguje protoze vidi tohle. Diky

GAARQ
    GAARQ --- ---
    GAARQ: tož, je to divné, pravidelně nemohu psát ve fyxu do auditek ve složce sledované, jejichž jméno začíná na R - Z. ale v jiných složkách (historie) jde psát všude (afaik). je to docela otravné, má oblíbená auditka začínají na V a Z 😅
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LUCIEN: Moc dekuju
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Ahoj, je nekde moznost si premium funkce dokoupit?
    Pripadne je skryt?

Prijdu si jak kdyz mam stazenou nejakou FREE aplikaci a neustale mi to nuti neco zaplatit...
    Tak bud to zaplatim, nebo zahodim...

Diky
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    teď mi zmizelo ve věcech veřejných, ale když jarm v "za paywallem" zkoušel něco hledat, dělalo mi to totéž.

a v nové verzi, když jsem něco napsal a zveřejnil, po zmáčknutí pluska pro psaní nové zprávy se mi otevře ten naposledy napsaný text.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    GAARQ: Mne sa to deje/nedeje v rovnakych. System upne random.
    PULKA
    PULKA --- ---
    LUCIEN: V poste se mi to asi taky nestalo ani jednou. Prislo mi, ze to souvisi s kopirovanim, ale taky jsem tam neumela vysledovat zadnou lepsi souvislost. Zkusim rada par verzi, ale asi nemam kapacitu na nejaky systematicky zkouseni delsi dobu
    S2FI
    S2FI --- ---
    LUCIEN: Muzu to pres testflight zkusit. Blby je, ze se to objevuje opravdu nahodne. Nekdy nekolik dnu nic, jindy to prudi opakovane. Dnes i pres vice auditek. Chyba se nekde objevila pote, co jsem si zobrazil obrazek ve sledovanym auditku, kde jsem mel neprecteny prispevek. Pak jsem presel sem a tady se to chovalo stejne dal. Mam to i nahrany, kdyby ti to k necemu bylo. Pak jsem apku komplet shodil. Znovu otevrel a chovalo se to stejne. Pak se mi jednou klavesnice zobrazila spravne po dalsim cca 5. pokusu a od te doby je to zas ok. Tim samozrejme netvrdim, ze za to mohl ten obrazek, protoze se mi to znovu uz nasimulovat nepovedlo..
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    První pokus kdyžtak mám...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Byl by někdo ochotný a hlavně trpělivý zkoušet různé verze? Nedokážu to reprodukovat, nějaké nápady mám, ale potřebuji někoho kdo ozkouší různé buildy - buď přes APK, nebo TestFlight na iOS...
    S2FI
    S2FI --- ---
    LUCIEN: Dnes s tim bojuju znovu. Nevim, jestli ti to k necemu bude - kdyz mi nejde zobrazit klavesnice, vzdy to bylo v zobrazeni na vysku. I kdyz mam tenhle problem, otocim tel na sirku, tak tady se to chova spravne.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    LUCIEN: ne, v poště je to ook, ale v některých fórech to prostě nefunguje (u mě třeba věci veřejné, nezkoušel jsem všechna).
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    A děje se to pouze v klubech? V poště ne?
    P_T
    P_T --- ---
    JAYB: Zrovna s tím sem jdu. V některých klubech zobrazení klávesnice pro psaní příspěvku bez šance, jinde úplně bez problému. Jen to mám víc random, ne zařažené vs. nezařazené. Pro mě je to novinka posledního updatu.
    Galaxy S24, Android 16, One UI 8.0
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Jo, android 16.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    LUCIEN: Mne sa to zacalo diat az teraz. Niekedy je to ok, niekedy pomoze zabit apku a pustit nanovo a niekedy ani to nie. Ha a teraz to vlastne fici, ani mi to nedoslo - po asi 3 zabitiach. System v tom nevidim. :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LOVE_DALI: Nene, tenhle bug tam byl a je, záleží na rychlosti odezvy serveru a tak. Pro mazání keše v nastavení to vyřeší, než to vyřeším já.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam