• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Prosim nedala by se přecijen v iOS fyxu implementovat možnost velikosti uploadnuté fotografie? Klidně jenom možnosti malá, střední, velká, originál při zachování poměru stran? Lecjaký "provozní blbosti ze života" (třebas) si imho úplně nezasloužej tak nesmyslně velký plachty, který z toho pak na desktopu lezou. Ta fotka by mohla bejt třetinová a bylo by to úplně ok.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ahoj, asi by nebylo od věci zobrazovat u anket termín zobrazení výsledků, pokud to nyx API posílá. Jinak to vypadá jako bug, že člověk odhlasuje a nic nevidí.

JAYB
    JAYB --- ---
    Samsung S22, taky zda se funguje. Diky moc!
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Pixel 9a, A16 taky funguje
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Kdyby někdo zaznamenal něco podobného, dejte vědět, hotfix mám.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    LUCIEN: po aktualizaci vše OK :)) android 15, sony xperia 1V
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BUCCI: Zajímavý!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LUCIEN: Nespěchá, absťák zatím nemám :-)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    DEEFHA: Pixel 8Pro A16, u mě funkční
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DEEFHA: Tak skutečně, build z Google Play je nějaký vadný (a to prošel Google review). Podívám se na to asap.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LUCIEN: Hmmm... Právě jsem aktualizoval a po spuštění dostanu jen prázdný screen (s pozadím v barvě Nyxu). Předchozí verze byla bez problémů. Vyzkoušel jsem přeinstalovat, promazat cache a další obvyklé postupy, ale bez efektu. Pixel 8, Android 16. Nějaké nápady? :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---

🚀 Veřejně vyšla nová verze 11.1.0!

Stahujte

Opraveno

• Mizející klávesnice 🤞
    • Při nenačtení obrázku je možné teď vyvolat kontextové menu a obrázek načíst znovu

Nové

• Nové kontextové menu v galerii
    • Nové kontextové menu při dlouhém tapu na obrázek
    • Možnost refreshnout obrázek při jeho nenačtení

Změněno

• Update Flutteru -> 3.29
    • Hodně refactoringu. Kdyby něco nefungovalo, hlašte.

Kompletní changelog: https://github.com/lucien144/fyx/compare/v0.10.1+137...v11.0.0+145

Pokud chcete přístup k novým funkcím jako první, podpořte vývoj.

https://media0.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExd2xoNm1penI3OXFiYnE4N3NuMm96eXJteHoxODNidXRud2VjaDRydSZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/vVLRlV2Ee3m7K/giphy.gif

#release
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LUCIEN: Jen teď to po sobě čtu, psal jsem to na telefonu, a kódovaná slova to umí fakt skvěle. Sorry za to....
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BUCCI: Zdá se, že jsem to našel. Oprava snd brzy.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    LUCIEN: Poslední verze z TestFlight mi funguje skvěle! ✌🏻Dokonce i to vyjetí okýnka a klávesnice je takové plynulejší. Před tím to byl takový trochu kostrbatý pohyb, jako by si klávesnice nebyla jistá, jestli se chce zobrazit, nebo ne.

Zdá se, že jsou pořešeny oba případy: nevyjetí, když je seznam diskuzí zascrollován dolů, i nevyjetí, když ještě setrvačně dojíždí scrolling obsahu zobrazené diskuze.

Subjektivně mi přijde, že i spolehlivěji vyskakuje kontextové menu v input fieldu, lépe lze vybírat text, apod.

Za mě tedy GREAT JOB! Kdyby ještě něco haprovalo, dám vědět.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Dneska se mi ve fyxu stala zvlášť i věc, po kliknutí na odpověď mi vyskočilo okno na záda i zprávy. Ale klávesnice zajela a nebyla vidět... Chovali se to tak ve všech.klubech... teď to ale zase funguje

Pixel 8pro, Android 16
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LUCIEN: institute of black magic... :D
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: No jak kdy koukám 🙈
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    A ještě teda potvrzuju, že ten longtap jako workaround zabere.
    S2FI
    S2FI --- ---
    LUCIEN: Potvrzuju, ze ten pripad 2 dle popsaneho scenare od Lojza, se takto chova i u me
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam