• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. https://fyx.144.wtf/

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    IDLE
    IDLE --- ---
    SALVATOR: V mým Fyxu ji máš v pořádku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ahoj, fyx mi nějak rozbil ikonku. Navíc při scrollování dva z těch proužků v pravým sloupci poblikávaj. Na nyxu v prohlížeči to vypadá normálně.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---

🚀 Veřejně vyšla nová verze 12.0.0!

Nové

Upload souborů

• Možnost vybrat více souborů najednou
    • Možnost vybrat videa
    • Možnost vybrat vedle fotek a videí nově soubory
    • Možnost vybrat u fotek různé velikosti (SD, MD, HD a attachment)
    • Možnost měnit pořadí přidaných souborů
    • Pořadí uploadu se zachovává
    • Upravený vzhled vybraných souborů

Další

• Nová knihovna pro zobrazování toastů

Full Changelog: https://github.com/lucien144/fyx/compare/v11.1.2...v12.0.0

Pokud chcete přístup k novým funkcím jako první, podpořte vývoj.

https://media2.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExMjduNzZidzIxMTY1ZmJpemF6dXdjdmtmZ2x3OGw3NmJ2aTZqY3V1aiZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/Qh6RLBdEcEN65V4ZSN/giphy.gif

#release

Náhled

[LUCIEN @ Fyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient]

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUCIEN: super, diky :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LOVE_DALI: Ano. To se stále dít může. Pak stačí longtap a vybrat reload obrázku.

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Vypada to, ze mi ty fotky jeste haprujou. Posledni fyx na ios 26.3.
    Fyx na androidu (verzi kdyztak zjistím) ok

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Migruju na nový telefon a přenesla se mi i autorizace pro fyx :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ERGOSUM: No právě, proto to píšu. ALE teprve potom co jsem to vygeneroval začal Fyx najednou fungovat (zkoušel jsem to předtím asi pětkrát, a nešlo to - potom co zmizela ta červená hláška se to celý zaseklo, a musel jsem appku sestřelit), a mně to právě vůbec nedává smysl.
    Ale teď to funguje, tak to asi nebudu řešit...
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OCTOPUSS: To co generoval desktop s Fyxem skutečně nesouvisí. Mě to tedy neudělal. Ale teď máš zase na čas pokoj.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ERGOSUM: Ale to si nerozumíme. Fyx nefungoval, dokud jsem na desktopu nevygeneroval autorizaci, která ale s telefonem nebyla nijak spárovaná, tzn. to nemohlo mít vliv. Ve chvíli, kdy mě Fyx pustil do přihlášení, si sám vygeneroval vlastní autorizaci a kód, kterej jsem do ní pak vložil, to už proběhlo podle očekávání.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OCTOPUSS: Ale ona spárovaná je. Musíš mít pod kontrolou přihlášenej desktop a aplikaci. Potvrzuješ, že ten vygenerovanej kod, kterej teď aplikace bude používat místo hesla tam může fungovat. Jinak se autorizace nepovede.
    BTW ten kod vygeneruje appka a v prohlížeči ho potvrdíš.

BTW2 Na jednom zařízení jsem si to teď zopakoval. Nevím proč se to přerušilo. Ale otázka chvilky a je o popsané dobře.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ERGOSUM: Já vím, ale už mi úplně nedává smysl, aby funkčnost appky rozchodila autorizace vygenerovaná jen tak na desktopu, s ničím nespárovaná.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OCTOPUSS: Jo autorizace jsou na nyxu, aby se appka mohla automaticky přihlásit a abys mohl zrušit přístup ze ztraceného mobilu.
    Jednou to nastavíš a pak už nemusíš.
    Jen pokud už nějaké zařízení / appku nepoužíváš, je dobré pro něj autorizaci smazat.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    LUCIEN: Nakonec jsem si vzpomněl, že nyx má jakýsi autorizace, a potom co jsem vygeneroval novou mě Fyx nechal přihlásit, ale nedává to smysl, protože nebyla s ničím spárovaná - ostatně po přihlášení mě appka rovnou přesměrovala do nastavení, kam jsem zadal nějakej kód.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    OCTOPUSS: Tohle vypadá spíš na problém sítě / Nyxu než appky. Děje se to pořád?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ok už to mám.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Nainstaloval jsem Fyx, zkusil se přihlásit, ale na vteřinu se zobrazila nějaká červená obrazovka s jakousi exception, a pak to zmizelo, a já nevím, co dělat :( Nikde žádný instrukce.
    Help :(
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LUCIEN: Wow!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Soon...

https://x.144.wtf/HKmGHRyC+
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    REDSNAKE: Aha, dík 😉
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PEETIK: Swipe funguje i na fyxu, jen musis swipovat opravdu z hrany obrazovky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam