• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENFyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient

Fyx - neoficiální lehký NYX klient pro iOS a Android. Pro základní informace se podívejte na nástěnku.

Become a Patron!
    rozbalit záhlaví
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KID_MCHUTT: Ideálně to zadej jako feature request/bug přes formulář a třeba to časem udělám. Zatím to ale moc nevidím, viz. problém s kopírováním více odkazů, co když první bude odkaz na odpověď na příspěvek v nyxu atp atp... Na druhou stranu by to šlo přes nějaký longtap, což ale jde i teď... Viz.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TOOMIX: ono těch stejných bug reportů začalo za poslední měsíc dva přibývat až mě to donutilo se na to pořádně podívat a najít problém....
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MR_PREWEET: Bug. Již opraven v nové betě co bude snad brzy.
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    Dotaz, v TF verzi jsem si oznacil diakusi na zkousku za peprnou,to fungovalo supr. Ale nejde pak permanentne oznacit zpet za nepeprnou. Nekdo ma stejny problem? Je to feature nebo bug?
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    Dotaz nez pripadne nahlasim bug (neni to nove chovani, deje se to u, dlouho).

Kdyz je nalinkovane video nahrane na nyx, tak jde prehrat v pohode v puvodnim malem rozliseni primo v prispevku, ale jakmile ho zvetsim na fullscreen, tak vidim jednobarevnou obrazovku a media player nejde pres tlacitko zmensit/vratit do puvodni velikosti zpet do prispevku. Musim pak pres systemove home tlacitko ven z fyxu, a pak se vratit do diskuse znovuotevrenim fyxu. Priklad treba tu: [NAVARA @ Zenske zadecky - pro vsechny kterym se libi (juk na HOME!!!)]

Ma nekdo podobnou zkusenost nebo je zavada na mym telefonu (Android 13, samaung S21)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LUCIEN: V pohodě, neni to kruciální bug. Občas je to dokonce vtipný :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    SATOO: Je to bug, ale vi se o nem:
    Některé formáty obrázků nejdou uložit · Issue #318 · lucien144/fyx · GitHub
    https://github.com/lucien144/fyx/issues/318
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Kvůli zrušení podpory klávesnice SwiftKey jsem přešel zpět na výchozí apple klávesnici. Sere mě na ní spoustu věcí, to sem ale nepatří. Každopádně u ní mám zaplou automatickou opravu psaného textu. Při psaní to navrhuje opravu a já mohu ten návrh nevyužít. Asi tady každý zná. Ale při psaní zde v aplikaci mi to dané slovo jen označí, takže vidím, ze dojde k opravě, ale návrh opravy nevidím. Tak je to takový dost naslepo. Nevím jestli už se to tu nějak řešilo.

Klidně pak nápíšu přes bug odkaz a klidně přidám i video :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---

🚀 Vyšla nová beta 0.9.0 (73)!

Pokud se nenajde už žádný zásadní bug, tak tahle verze bude poslední 0.9.0 a půjde brzy mezi všechny lidi.

Opraveno

• Forest skin kontrast (palečky, progressbar)
    • Forest skin text field bg color, viz. KEVIN00
    • Render XMP (361)

Změněno

• Výběr postů připraven na další hromadné akce, lehce upravený vzhled buttonu mazání.

Připomenu, že se jedná o betu - tak prosím o shovívavost pokud něco nefunguje nebo je něco rozbité.

Pokud chcete přístup k novým funkcím jako první, podpořte vývoj.

#beta #release
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    LUCIEN: Paráda, moc děkuji za update a opravu tržiště.
    Až se povede doladit Forrest theme, tak bude parádní :)

Reportnu bug z Forrest theme, ale asi o něm budeš vědět:
    Okno pro vložení odpovědi je tmavé a není v něm vidět psaný text, viz přiložený screenshot.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Pokud nenajdeme nějaký zásadní bug, pak všechny posledně zmíněné novinky (a pár dalších) půjdou k podporovatelům do bety do konce týdne.

Takže teď je ten ideální čas oprášit vaší podporu. Budu procházet (ne)aktivní podporovatele, takže se nedivte, když do bety nespadnete... Myslím, že tam pár lidem podpora vypršela a už jí neobnovili...
    PULKA
    PULKA --- ---
    LUCIEN: Divnej bug: “prispevek se nepodarilo lajknout” a pritom se ale palecek pridal 🙃 iOS
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CROSS: tohle bylo chápáno jako bug, protože pak nefungovalo přepínání vše/nepřečtené v appce.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KEJML: V aktuální zatím ne.
    SATOO: Bug. Ideálně to nahlaš přes appku, pls.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jo. Tohle je zvláštní bug. Zrovna nedávno jsem přemýšlel při pohledu na jednu ikonu, zda se mi to zdá nebo ne. Napíšu si.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    - vkladani obrazku ve forme linku, resp. html tagu, mi prispevek zobrazi s hlaskou, ze to nejde zobrazit a mam vyplnit bug report (v desktop verzi nyxu pak visi jako text)
    - z fyxu prispevek nemuzu smazat
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    #bug: kdyz dam vyfiltrovat prispevky od konkretniho id v konkretni diskusi, tak se mi posledni/nejstarsi prispevek zacne loadovat donekonecna

#nice to have
    videt cely prehled diskusi na nyxu
    search bar a moznost vyhledavat diskuse podle slova skrze nej + filtrovat napric nyxem podle slova ci ID
    ADITU
    ADITU --- ---
    Objevil se zajímavý bug, ale nevím jestli ve Fyxu, nebo jestli to jde z API. Byla založena nová místnost, a když do ní vlezu a scrolluju dolů, tak uvítací příspěvek od Tori si scrollováním můžu namnožit třeba padesátkrát. Šlo by asi víc, ale přestalo mě to bavit... Mám to hodit na github, nebo to je mimo Lucienovu sféru vlivu?

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ALEA: Wow. Mno, jako udělal jsem vše co jsem měl, notifikace mi na simulátoru šly, ale v ostrém provozu ne. Nijak zvlášť jsem to netestoval s tím, že se na to ještě pořádně podívám. Teď mám hlášeno i odjinud, že fungují. Takže to je vlastně asi úspěch, jen to musím ještě pořádně probádat - přecijen Android není můj denní chléb, tak jsem někde mohl něco přehlédnout a proto to někomu jde a někomu ne.

A propo - to, že ti notifikace nevyskočí při otevřené app je feature a né bug :D Tedy alespoň zatím.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    S2FI: A dávám plusíka za ukázkový bug report! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam