• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: vcera jsem zacinal se sekyrou na customkach a prisel jsem domu jako fullgear
    no neprisel doplazil obe nohy cerny a kvaceni bylo tak tak 20m pred vychodem na me skocili 4 scavy

jeste ze jsem pretim nasel borca co mel u sebe ten vanocni darek vyfullenou M4 armor a batoh s vestou
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: rád bych, ale zrovna si dávám tarkovské prázdniny. a ty skončí, až opraví ty chyby, co tam jsou ted. např. hrál jsem s kámošem a on byl pro mě neviditelný.. prý pojd doprava, tam stojím u stromu. co, u jakého stromu? nevidím tě. počkej, otoč se, stojím u zdi. kde? no přímo na mě koukáš. ...pecka
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    nekdo na tarkov?
    MAOR
    MAOR --- ---
    HALCYON: Tak to jo. Nic pro mě. Já raději M4 s RCOčkem :) ale budu si na ni muset chvilku počkat
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    MAOR: Při wipu dostaneš taky 300000 rublů. Ta snajpa stojí 120tis.
    MAOR
    MAOR --- ---
    HALCYON: Zadarmo? Jo, jakože k tvému účtu? No já mám jen sockovní verzi, kde dostanu vždy jen SUčko, pár pistolí a jinak hovno :D Bohužel, soutěž o lepší verzi jsem se svým videem nevyhrál..
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    MAOR: Sniperka se scopou zadarmo, na co bych měl čekat? Nechápu :D.

Jinak teda trénuju nervy aby mě to nenasralo po každý druhý hře kdy chcípnu "nespravedlivě" :D.
    MAOR
    MAOR --- ---
    HALCYON: Asi bych raději počkal, během ledna bude totiž další wipe. :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Proběhl WIPE, tzn, zase si můžeme koupit dvě snajpy se scopou. :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    VINC: Mám 14, ale to mám díky tomu, že jsem si na černý pátek pořídil hru a vyměnil tak vyhraný beta klíč. Tím odpovídám i na tvou poslední větu, když si pořídíš lepší edici, tak pak začínáš znovu od nuly. Ale jen pokud si to aktivuješ. Můžeš koupit, ale pak stačí počkat na wipe od vývojářů a změnit to pak. Jo, časem to půjde rozšiřovat. Já si prošel "soukromým wipem" ale v podstatě jsem přišel jen o levely + levely a úkoly u obchodníků. Před aktivací jsem úplně vše rozprodal, prachy narval s pár věcmi do báglu a při jedné akci ve faktorce, jsem to předal klukům. Po aktivaci mi to předali zpět.

A v tuto chvíli bych teprve 14 level neměl, ale minulý týden jsme navíc natáčeli noční misi a 3 dny jsem to dával do kupy do soutěže. 3 dny jsem se pořádně nevyspal. Deadline byl 1.12. a já to měl 30.11. ve 23:37 nahrané na yt, ale pár minut na to mi kolega píše, že na foru tarkova změnili deadline na 20.12. :/ Bylo to náročné, ale dalo se to stihnout..
    VINC
    VINC --- ---
    Pochlubte se, na jakým levelu jste?
    Jsem level 11 protože se bojim chodit s lepším gearem :D

BTW ten inventář ve standard verzi je fakt debilně malej. Co jsem četl na forech tak by to mělo jít časem rozšířit. Nyní je jen varianta koupit vyšší edici, ale tim přijdete o celý inventář a asi i levely.
    VINC
    VINC --- ---
    Nevíte jestli při full vypuštění příjdete uplně o všechno? Počítám s tím, že ano :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    VINC: Ta začala už včera v 17:00 SEČ :) Využil jsem situace a z free beta klíče jsem udělal celou hru. Akorát jen standardku.
    VINC
    VINC --- ---
    Kdyby to někoho zajímalo tak by dnes měla být na Tarkov sleva 25% :)
    VINC
    VINC --- ---
    Dneska vychází patch 0.4.1.706, který upravuje memory leaky, bude noční mapa pro factory a přibude další Saiga...
    VINC
    VINC --- ---
    https://translate.escapefromtarkov.com/project/escape-from-tarkov kdyby někdo chtěl pomoct s překladem do CZ tak tady můžete :)
    VINC
    VINC --- ---
    tak po poslednim updejtu mám velký FPS dropy, takže to mám skoro nehratelný. Tak uvidíme co s tim devs provedou...
    VINC
    VINC --- ---
    Tak už taky běhám někde po Tarkovu. Mohu porovnat se survariem, dayz, armou. Málo prvků survival. Ale může to být betou, časem toho může být více. Nějaké jídlo a pití tam je i když zatím moc nepoužívám ;) Noční raidy jsou docela mazec. To se člověk opravdu plíží krok za krokem. Zvuky jsou dobrý jen mi některé naskriptování přijde nic moc, například když se hrabu v nějaký mrtvole tak si nejsem jistý jestli dělám bordel já nebo někdo v okolí. Podle mapy si v podstatě mohu vybrat jak dlouho chci hrát. Vyklánění je takové decentní, nevim jestli bude mít smysl používat. Je to zatím spíš taková střílečka někdě mezi survariem a DayZ/ARMOU. Zatím jsem nehrál mise v survarium tak nevím jaký to bude, ale mulťák je na malý mapě a snipeři s automat optikou jsou zlo.

Takže za mne EFT palec nahoru, nuda to rozhodně neni, jen to chce víc map... a klidně větší :), pak už se do toho dají přidávat mise a třeba i nějaký ten survival...
    MATHEF
    MATHEF --- ---
    Predevcirem jsem se pustil do bety a dlouho me uz nic takle nepohltilo. Atmosfera ruskyho industrialniho predmesti, start v temny noci na neznamy mape a strach ze ztraty tezko vybojovany vybavy, delaji ze hry hodne intenzitivni zazitek. Sebemensi zasusteni krovi vam napumpuje adrenalin do zil a rusky hlas v povzdali vas pak privede na pokraj paniky. Po par raidech na tom budete asi podobne jako ja, tedy vydropovanej noob s usmolenym Makarovem a par zasobnikama. Bez batohu se budete plizit a snazit se poznavat mapu, rozmisteni nepratel a mista kde se da najit par drobnosti. Po tom co si napakujete kapsy podradnym lootem, prijde vetsinou necekana smrt v podobe vystreleny kulky, buh vi odkud a vy si odnesete pouze par expu. Nekdy se ale postesti a vam se podari sejmout par AIcek, nebo jinyho nooba, ktery si nekryl zada. Pak uz se staci napakovat jejich gearem a rychle pryc k exitu, pokud tedy vite kde je.
    Jednou za pul hodiny vam hra nabidne hrat za SCAV, coz je Tarkovsky rusky guerilla bojovnik, ktery se spawne s random vybavou a vy mate sanci nasbirat vybaveni, bez ohrozeni ztraty veci z hlavniho charakteru.
    Gunplay je dokonaly, od tuneni, po strelbu a zvuky. Prestrelky pusobi velice realisticky a jsou velice nekompromisni. Nez jsem si hru zahral, tak jsem koukal na par streamu, ktery bohuzel nedokazou moc dobre prenest intenzitu souboju a strach ze ztraty vybaveni. Asi hlavne proto, ze to streamujou jiz ostrileni OP mastaci.

Pokud mate radi realisticky survival FPS s HC prvky, nebudete litovat. Mapy jsem zatim neprosel vsechny, ale pri opakovanem prolejzani mapy Customs jsem se posadil nekolikrat na prdel. Dokonaly level design vytesava industrial nevidanych detailu a panoramat.

Ted uz snad jen aby se jim hru podarilo dodelat, vypada to ale, ze jsou na dobre ceste. .)

Pridavam odkaz na par screenshotu z mapy Customs.
    Steam Community :: Mathef :: Screenshots
    Steam Community :: Mathef :: Screenshots
    http://steamcommunity.com/id/mathefltk/screenshots
    EZEE
    EZEE --- ---
    VINC: yep
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam