• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    HRAX: v tom bataku je kombo - pusti to launcher, pocka 30 vterin a snazi se upravit proces. Optimalni je jeste upravena verze zminena v best reply - pusti launcher, pocka v loope dokud nespustis primo hru, pak pocka 30s a upravi process affinity...uvadim verzi pro 4 core:

@ECHO OFF
    START "" "C:\Games\BsgLauncher\BsgLauncher.exe"
    :LOOP
    TASKLIST | FIND /I "EscapeFromTarkov.exe"
    IF ERRORLEVEL 1 (
    TIMEOUT /T 5
    GOTO LOOP
    )
    TIMEOUT /T 30
    PowerShell "$Process = Get-Process EscapeFromTarkov; $Process.ProcessorAffinity=85; $Process.PriorityClass=[System.Diagnostics.ProcessPriorityClass]::AboveNormal;"

Jsem fakt zvedavej jak to bude slapat na novejsi Unity. Jsou tam oproti jejich aktualni verzi nejake upgrady multithreadingu, ale v Unity dost zalezi na use casu / source kodu a podobne, navic mam zkusenosti jen s mobilama, ne s PC. Kazdopadne pro 0.12 bych to rozhodne zkusil znovu porovnat normalni launcher verzi a tohle...
    HRAX
    HRAX --- ---
    EATHAT:
    HRAX:

jsem jeste zapomel: bata sputit pry az pojede hra

Original:
    Disable Hyperthreading/SMT for substantial FPS gain. : EscapefromTarkov
    https://www.reddit.com/...Tarkov/comments/bsm5r7/disable_hyperthreadingsmt_for_substantial_fps_gain/
    HRAX
    HRAX --- ---
    EATHAT:

SIMPLE FIX FOR BETTER FPS & LESS STUTTERS | Escape from Tarkov | TweaK
    https://www.youtube.com/watch?v=ofE43PjyElQ

A simple fix to improve FPS and decrease stutters in Escape from Tarkov. I was surprised that this actually worked so I'm passing on the information! Leave a comment and let me know if it works for you! Just copy and paste the one you need below.

4 CORE:
    @ECHO OFF
    START "" "C:\Battlestate Games\BsgLauncher\BsgLauncher.exe"
    IF ERRORLEVEL 1 (TIMEOUT /T 5 & GOTO LOOP)
    TIMEOUT /T 30
    PowerShell "$Process = Get-Process EscapeFromTarkov; $Process.ProcessorAffinity=85; $Process.PriorityClass=[System.Diagnostics.ProcessPriorityClass]::AboveNormal;"

6 CORE:
    @ECHO OFF
    TIMEOUT /T 30
    PowerShell "$Process = Get-Process EscapeFromTarkov; $Process.ProcessorAffinity=1365; $Process.PriorityClass=[System.Diagnostics.ProcessPriorityClass]::AboveNormal;"

8 CORE:
    @ECHO OFF
    TIMEOUT /T 30
    PowerShell "$Process = Get-Process EscapeFromTarkov; $Process.ProcessorAffinity=21845; $Process.PriorityClass=[System.Diagnostics.ProcessPriorityClass]::AboveNormal;"
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    HRAX: doufam zes mi nelhal...instaluju to kvuli tomu znova na C:
    HRAX
    HRAX --- ---
    JAACOB: Stutter je problem multithreading processoru. Nekde na netu je batak co to vypne, hra ma lepsi frames a netrha skoro vubec.
    Pohledej na youtube od uzivatele tweak - Simple fix for better fps & less stutters
    Nemuzu link corporatni net :/
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Stutter se zatim projevuje vzdycky - vicemene je to scaw spawn. Jinak mam docela sunku, tak moc nejake dropy neresim a jsem rad, ze mi to jede +- plynule. Rekl bych, ze je to s dropama lepsi nez kdysi, ale ty problemy tam porad jsou. Aspon uz to nelaguje pri ADS.

Ale na 0.12 patch se tesim. Krome hideoutu (kterej bych klidne i ozelel) ma pribyt nova mapa, novej trader, novej boss na woods. Nejvic jsem ale zvedavej na upgrade unity. V praci jsme s tim vzdycky kurevsky bojovali, ale borci hlasi, ze to maj skoro ready a ze to nebyl zas tak velkej orisek. Cekam x vylepseni ale taky uplne nove issues... :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hm me v tom furt padaj fpska na klasickejch 55 v tom obcas...80 pohoda a drop vzdycky...doufam ze to trochy vypimpej...ta gamesa ma fakt dobrej potencial..
    MATHEF
    MATHEF --- ---
    EATHAT: hrajeme, ted se chysta vetsi update, ve kterym pridaj i hideout a par dalsich zasadnich veci. Termin updatu, ani vydani zatim neznam. Jeste to ale asi chvilku potrva ;)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hrajete to jeste nekdo?
    nemelo by to uz vyjit nekdy realne?
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: to jsou realne denni casy. Ve factorce jsou fixni, na ostatnich mapach bezi denni cyklus. Levy a pravy cas se lisi o 12 hodin.
    Jinak jako PMC by ses mel spawnovat na zacatek herni sessiony (zalezi mapa od mapy, session ale trva vetsinou kolem 50 minut - zalezi mapa od mapy). Obcas se stane, ze te to jako PMC hodi do hry o fous pozdeji (vetsinou ale v radu minut). Pokud jako PMC po loadu vidis jako posledni screen "Deploying in" odpocet, mel bys byt fakt uplne na zacatku herni session.

U Scavu je to jinaci - ti se spawnujou vzdycky uz do rozehrane mapy, takze deploy time se muze dost lisit. Vsimni si, ze jako hrac po spawnu nepotkas treba pet minut Scava - ti se dospawnovavaji v urcitych intervalech, vetsinou to poznas tak, ze hra na chvilku lagne.

PMC maji tim padem vyhodu, protoze se ke stavnatemu lootu dostanou pred Scavama...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    otazka dalsi:D
    kdyz se spaenuju jako scav nabizi mi to jakoze dva casy kdy se muzu spawnout...
    vetsinou neco jako 15:20:15 vs 3:20:15 a to je jako neci pmc hra? do ktery ja se muzu bud spawnout tri minuty od zacatku nebo 15nimut od zacatku...aka ve factory kdyz uz tam moc jidi neni nebo kdyz to teprv zacina? chapu to spravne?
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    prevedu ucet s plnou hrou stastnemu majiteli, za donate 10eur dubasovi na Dayz server info kdyztak posta
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Endgame je fakt uz asi jenom uzivat si to, ale mas dost casu, nez se tam dostanes.. ;)
    Na zacatku je proste jeba jenom neco malo ulovit, zorientovat se na mape a prezit. Pak se zacnes soustredit na questy (traderi ti davaji questy). Questama, XPckama a kseftenim odemykas nove levely traderu, dostanes se k zajimavym modum / zbranim / equipu. Postupne pochopis co ma jakou cenu, kde farmit zajimave klice a itemy - zkratka ten progress je na te hre imho nejvic zabavnej. A az budes na konci, tak muzes zacit delat picoviny jako treba Pestily, na ktereho je cista radost se divat (btw - ten channel doporucuju kvuli vsemoznym tipum - jak levelit, jake jsou optimalni zbrane, jak funguje ammo, map guidy - je to pure gold). Ten uz si ted jede veci typu - nafarmit osobni rekord XP za raid (64k :D), vyoptimalizovat looting cestu v mape abys donesl co nejvetsi balik penez, potrolit lidi s mecem, farmit labiny s TOZkou anebo treba zabit Scav bosse vsema zbranema ve hre...taknejak si to proste uzivat :)

Hovado... :)
    "The Perfect Raid" - Glock18C is the Face Wrecker! - Escape from Tarkov
    https://www.youtube.com/watch?v=hZXDxQGFnYQ
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    jo plus teda kdyz je to beta tak asi jeste prijde nakej wipe ne? nevite kdy top chtej vydat...?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: husty dik za info...uz to nejak jakz takz zacinam chapat...asi si ty mapy vytisknu na stul:D

Este by me zajimalo co je jako endgame v tyhle gamesce...proste pretaktizovanej team co nikdy neumre?
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: Mapy ti umoznily vybrat si stranu mapy, na ktere se spawnes, ale to je tak tri patche zpatky, ted uz to nejde. Ted uz jsou uplne na hovno. Hele nezbyva, nez proste ty mapy nabehat a naucit se. Pro orientaci doporucuju tyhle stranky: http://www.gamemaps.co.uk/game/tarkov/
    Do zacatku pomuzou - aspon trochu se zorientovat treba podle toho, kde je voda a podobne a odhadnout, kde mas escape point. Zacatky jsou krusny jako svine, ale casem to vsechno zacne zapadat do sebe.

Jinak v raidu cokoli mas mimo secure kontainer ztracis. Jeste si muzes pojistit equip, ale ten se ti vrati jen v pripade, ze te nikdo nevylootje - takze kdyz te bud sejme scav a na tvoji mrtvolu nenarazi cizi hrac nebo kdyz te sejme nekdo, kdo uz bude full nebo tvuj equip pro nej nebude mit cenu, ale pojistka je dobra i v pripade, ze vas jde vic, tebe nekdo sunda, kolega te pomsti a pak ti tvoje veci vyhaze nekam do krovi. Pak se pouziva jeste jedna finta - a sice kdyby se ti stalo, ze potkas tolik lootu, ze uz se ti nikam nevejde, tak vyhodis svoje veci nekam do krovi a vezmes si cizi gear (tvuj equip by se ti mel pres pojistku vratit a ty doneses hromadu fresh veci)...

Ze zbrani cos psal - mosina doporucuju do woods - minimalne se s tim dobre lovi scavove a da se snajpit - s trochou stesti a trpelivosti muzes ulovit i nejakeho geared hrace. Brocky vetsinou prodavam, ale chapu, ze toho nemas moc, tak s nima probehavej faktorku - mikro mapa, mrda scavu, byva tam hutno, ale je to vsechno close combat, tak se da brokama ulovit dost jinych veci.

SKSka jsou do zacatku za me asi optimalni zbrane. Hlavne sbirej ty zlute (OP-SKS), na ktere jdou nacpat mounty - na hnede SKS muzes maximalne prihodit SOCOM listu a nejaky scope, ale bude to vepredu zbrane. Strili to hlavne 7.62 ammo, kde jsou i zakladni PS naboje vcelku efektivni a da se s nim neco rozumne ulovit.

Jestli behas jeste ted, posli mi PM a muzu te na skok protahnout Tarkovem...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    husty dneska sem se k tomu konecne dostal...jako slusna parba...zatim jsem teda zkousel jen scav mod...
    vubec jako nechapu jednu vec...kde mam jako nakou mapu? koupil jsem si naky od traderu ale v otm scav modu se mi nezobrazuje...kdyz pujdu normalni mod budu ji mit? kdyz chcipnu prijdu o ni? tolik otazek panove...kompas? existuje? jak otevru dalsi lokace? hraju zatim jen shoreline a woods jsem byl na navsteve...vaulting neexistuje? uplne zeru tu realnost tech zbrani...jako cekovat kolik je v zasobniku...a jestli je v komore...docela rajc...nevemete me nekdo na raid a rychlokurz? zatim jsem nasbiral teda dve skska, mosina, a naky brokovnice...je to dobry nebo nuda? modding zbrani..velka neznama:D
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Jinak co říkáte na labky rozšířený customky ?
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JAKUBMOKRIS: Díky moc. už to prijelo marketem :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    dej te si bacha kradou se ucty
    vcera se mi do nej nekdo snazil dotlouct a kamosoj ho slohli 14dni zpet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam