• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    EATHAT: To si nezahraješ i tak. cca 8min+ :D A to mám auto euro
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Ta hra je po patchi totálně rozmrvená, jak se předpokládalo :)
    Zatím jsem si všiml:
    1. Hned po spawnu jsou slyšet kroky někoho jiného
    2. Zvuky ve hře jsou totálně rozmrdané
    3. Raid statistiky jsou trochu mimo:

EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: neblbni:D...musis pockat min tejden az to vyleze a pak to pustit :D Taky sem cumel no...docela zamakali a prej pred streets este vyjde lighthouse...to sem zvedav...na toho mele bose ve factorce sem hodne zvedavej...

jinak ja vcera nahodil altyn a sel se mrknout do ty factorky...server sem nechal na auto nejsem zadnej srabak...a jako zas takovej hell to neni..furt stejna pisnicka...bud te rushne ze spawnu trio s granckama...nebo to holt vycistis :D Dokonce jsem mel jeden run kde sem potkal nakyho nakeda tak sem ho nechal jen krvacet..pak sem zabral kancl a neprisel nikdo? musel sem je honit po periferiich atd...
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Tyvole, CZ, SK a AT servery jsou boží!!
    Dvěma ranami z SKS šel týpek level 39 k zemi a vzal jsem mu gun, armor, helmu a plný bágl...takhle vypadá ráj!!!

Náboje samozřejmě M855A1!

JAACOB
    JAACOB --- ---
    Preliminary patch notes.
    Vypada to, ze si kluci docela makli. Hromada novych itemu, steam audio bude zpatky, zmeny v AIcku, optimalizace...jsem zvedavej kolik toho zvladnou zase rozmrdat jeste, ale jinak to vypada dobre, asi to zas na chvilku pustim, az to vyleze.. :)

https://www.facebook.com/escapefromtarkov/posts/2541661516128153
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: za PMC urcite, za scava to misty muze trochu trvat, ale vetsinou jsem se do peti minut vesel imho..
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: nj ale to si reservu nezahraju :D resp ne do 5min loading timu :D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    ALI_GATOR: ted jsem to zchecknul znova a uz je taky full - tak jsem trefil jen nejakej vypadek asi. Tak jeste jeden example - vetsinou mam treba tyhle servery a byva to relativne v pohode...

ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    JAACOB: Já ten server list mám mnohem obsáhlejší!
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ALI_GATOR: hm tak vsadim se ze streamuje treba 8hodin a pak se podari raid atd...youtube je vlastne sestrih zejo...vsadim se ze bys taky sestrihal par dobrej raidu do videa a bude to vypadat jinak:) A rika se ze amici jsou noobove v FPS...nevim co je na tom pravdy ale rikalo se to i v CSKU...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    V nocni factorce mam taky pocit, ze jsem potkaval min lidi, ale cas byl myslim vetsinou stejny.
    Mimochodem - jestli mate fakt problem s OP lidma a hroznou melou a potrebujete trochu klid na questsy treba, doporucuju vyklikat rucne par serveru, kde neni takovy provoz. Vetsinou mam v selectu tak 4 s nejlepsim pingem a rychlym matchmakingem (coz byvaji cechy, slovensko a jeste neco nejblizsiho) a mam pocit, ze tam byval daleko vetsi klid nez treba na kompletni EU...

Twe ale ted se teda divam, ze server list kurevsky zchudl a je tam jenom hrstka lokaci! Tak mesic zpatky to byly dobre dva fullscreen listy - tak mozna i proto je tam ted vic horko? Tezko rict, od Kappy jsem skoro nehral... :/

ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    EATHAT:
    Jo, asi se na PMC taky na chvíli vybodnu.
    Vtipný je, že když koukám na YT, tak ty situace, co tam vznikají například oblíbenému AquaFPS vůbec neodpovídají realitě, u něj jako by ve hře hráli polodementní najatí herci s připojením z Aljašky, v realu to jsou všechno zlomky vteřiny :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ALI_GATOR: welcome to tarkov :)
    Hele casy raidu mi nejsou jasny od jistyho patche vubec...prijde mi ze se to nekolikrat ruzne menilo napric mapama...
    Ale treba tady kappa master jaacob vi :)
    Night time celkove moc nehraju...spis jen s nv na vetsich mapach atd...
    A cela ta hra me uprimne nejvic bavi za scava :D nebo nez hitnu level na fleamarket...od ty doby co je flea me moc ani nebavej questy pac leveleni traderu me nezajima najednou...trochu mi v tom zacina schazet ten "survival".
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    EATHAT: Klíč je do faktorky samozřejmost, pár krát mě zachránil. Nicméně ty spawny jsou zlo ... do 5ti vteřin po startu už někdo pálí nebo vedle rovnou cinkne granát. Chce se mi křičet klasickou větu z Trpaslíka: "Nestřílejte! Vždyť jsou tady lidé!" :)
    Zvláštní je, že do nočních misí mě to háže vždy od půlky a míň zbývajícího času. Nebo to je normální délka - cca 25 minut a do hry se pouští míň lidí? Třeba jen 2?

I tak je to nehorázná černá díra na peníze když 5 z 6 her končí nehezky..když děláš misi, tak je to o velké nervy..
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ALI_GATOR: tak cheateru je plno no...ale hlavne faktorka je v tomhle case kdy jsou vsichni noliferi fullgeared as fuck proste spis mentalni cviceni...tenhle wipe sem hral zatim nejmin co sem kdy hral a je dobry pocitat s tim ze ve factorce dostanes...vetsinou me rushujou tria primo na spawn s granatama atd...ale to este neznamena ze jich par nevemes s sebou :D Jinak teda este na factory doporucuju mit factory klic pac najednou muzes tu mapu hrat vic volne...teda kdyz se dostanes z toho spawnu :D
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Tak health care 5 se mi omylem podařilo splnit, nicméně naprostá většina misí ve Factory končí velmi rychle. Teď mi dal headku z brokárny a šel jsem k zemi po první ráně i přes to, že na hlavě byl Caiman s ochranným plexi a ochranou krku. Jestli tohle nebyl cheater, tak nevím..
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    EATHAT: Health care 5 :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ALI_GATOR: insomnia quest?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Tak jsem asi dohrál: všechny mise ve Factory a ať dělám, co dělám, tak např. tu noční vůbec nedávám. Vždycky je tam nějaký vocas s pořádnou bambitkou... :/
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    ALI_GATOR: no tak co ti tady budu povidat! Well played! :)

Jinak scavy sice behat nemusim, ale beham furt, protoze me docela bavi ten challenge. Je mi jasny, ze neodnesu ani zdaleka to co s PMC, ale kdyz dotahnu kopu veci s ozralym rusakem s brokovnici, tak z toho mam taknejak vetsi radost. A taky teda kdyz chci chodit Interchange hlavne v noci, tak kdyz je blbej cas (prelom dne a noci), tak ten SCAV je optimalni na to pockani si na lepsi dobu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam