• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    FURAN
    FURAN --- ---
    Jak včera nebo kdy opravili AI spawn v offline módu, tak je asi nějaký upgrade, páč jsem právě v Crack House sundal nějakého operátora, co měl faction BOSS a jméno Birdeye. A nějaký další "Knight" mne dostal. A slyšel jsem v dálce střelbu, tak že by to skutečně byli nezávislí NPCs? YEY!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //jde to poznat hlavně podle bot a kaťat
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jedna z věcí, které mě extrémně sraly:
    - když hraješ za scava, jiný scav player (non-ai) tě docela často zabije. prostě proto. i když si tím zjebe reputaci u Fence
    - občas je těžký i poznat, jestli je dotyčný scav nebo player s shitty výbavou
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FURAN: scavs se vzájemně nevraždí akorát že vůbec
    FURAN
    FURAN --- ---
    Přišel jsem zas na chuť EfT. Než se přeučim z Fallout 4 to chvilku trvá, ale stejně, je tu nějaký ticho.
    AI isn't spawning in offline mode since the update last night. - Questions - Escape from Tarkov Forum
    https://forum.escapefromtarkov.com/topic/168145-ai-isnt-spawning-in-offline-mode-since-the-update-last-night/
    Za Scavs principiálně nehraju, ale asi mi nic nezbyde. Jak to teď vlastně funguje, scavs se vzájemně nevraždí? A jak je mám poznat? Podle toho, že nejsou tlustý?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Vcera definitivne odesla pryc moje stara GTX 1080. Dneska jsem koupil a nainstaloval 3060ti a musim rict ze byl docela zazitek videt tarkov na 1440p celou dobu nad 80fps :D Skoro mi prijde ze jsem doted hral nejakou powerpoint prezentaci :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    RED REBEL hosi :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    dneska jsem vyndal typka na customs while questing...typ mel level 41? jako hosi:D to musi bejt fakt nolifing ne? :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Já o tom taky víc kecám tady, než hraju :)
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    PRAASHEK: My bysme tě s kolegou i rádi přizvali, ale tenhle wipe jsme den po něm dali asi lvl 4 a od tý doby se toho nedotkli. On to hraje už od alfy, já od začátku open bety a tentokrát jsme se na to prostě vykašlali. Nepřidali vlastně nic zásadního, co by odůvodňovalo strávit dalších 150-200 hodin grindem, kterej je už nějakou dobu prakticky stejnej.

Takže třeba za půl roku? :D
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Včera jsem dostal střelu do palice a nebylo možné zjistit na Shoreline, odkud to vlastně přišlo. 5v1 a nikdo ho prostě neviděl.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PRAASHEK: hele ja bych i duo dal, ale v soucasny chvili to neni mozny u nas doma...mam dite se zlomenou nohou, tim padem unavenou zenu a proste vsechno spatne...obcas jdu i afk na 15minut pac proste se tomu nemuzu venovat a predstava ze si tu zapojim mikrofon by me asi zabili :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    asi bych si fakt potřeboval zahrát v grupě, jinak tu hru nejspíš opustím nadobro.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EATHAT: zrovna jsem tuhle čučel na jedno video Hunt Showdown a tam zrovna tohle o tom zvuku zmiňovali. Teď jsem zrovna zkusil jednu hru tarkova, sestřelil jsem dva PMC, kteří očividně vůbec netušili odkud střílím (byl jsem tak 20-30 metrů za nima a toho druhého jsem střílel celkem dlouho než padl). Mě pak dostal AI-scav protože jsem taky netušil, odkud na mě střílí.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PRAASHEK: ovsem pod to se klidne podepisu :D nejvctipnejsi je ten zvuk v budovach :D na zvuk doporucuju hunt showdown...tam je to naopak dle me zvladly nejlip a fakt se podle toho da hrat...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jestli myslíš pomocí zvuku, tak tahle hra má snad nejhorší sound positioning, co jsem zažil :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PRAASHEK: smer strelby prece zjistit jde…teda pokud nemaj subsonic ammo…to pak taky jenom cumim…jako ze bys chtel mit indikator nejakej?:))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EATHAT: shoreline je jediná mapa, kterou fakt znám a už mě tam taky dvakrát tenhle wipe nasrali. Minimálně jednou tam někde prostě kempil PMC kokot eště 8 minut před koncem a čekal na spawny scavů... tuším na kopečku u rozvodny. To je mimochodem další věc, co mě sere - že není šance zjistit směr střelby. V reálu přece člověk taky zachytí (aspoň v ramci cca 45 stupňů), odkud to chytá :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    vcera po dlouho dobe klasika tarkov...
    5 smrti za 5 raidu:D
    nejdriv jsem omylem skocil ze strechy resortu pri fightu
    pak desync ve factorce
    a pak dalsi shoreline deaths...vcetne headshotu co nezabije pac sem mel pleb ammo...
    jak mi prisla shoreline jako nejvetsi resident sleeper, tak tam ted behaj vsichni 30+ 10 dnu od wipu :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EATHAT: jo já ani jiný, než čtyčkový armor nenosim, ale je mi to prd platný. Že si lze nanosit do zásoby ty složky vim, ale přijde mi to zbytečné, když nevíš, jestli se to nepovede třeba napoprvé a pak si se zásobou ani nemůžu vytřít prdel :) No nic, tak si dneska zas vyčistím inventář, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam