• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHADOW__: co se dělo poslední dva dny?
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    TG-VI-24
    https://youtu.be/EikYQNXDtRw?si=whU4kdQk6ifu_MG-

Co říkáte na dění posledních dvou dnů? :D
    FURAN
    FURAN --- ---
    Skousnul jsem ve slevě rusákům 27e za PVE. Dal jsem asi 13 raidů zero2hero, než mne dostal Partisan. SPT Tarkov byl teda těžší.
    Kompas teď blbne každému?
    Musím říct, že ta nová Factory je nádherná. Sovětský urbex na steroidech.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    FURAN: Ja zkousel pred par mesici a prislo mi to tak trochu jako lepsi Boids z Direct3D tutorialu.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Poslední verzi jsem ještě nehrál.
    Road To Vostok Shows Why Indie Games Are The Future
    https://www.youtube.com/watch?v=4A1dXc9YApI
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Arena Breakout: Infinite - zatím z toho co jsem viděl je to totál kopírka tarkova, včetně designu loading screenů, inventáře, modování zbraní. Až mě udivuje, že to někdo dokáže takhle okopírovat 1:1 a vlastně nevím jak se ohledně toho cítit.

Horší je, že jsem viděl situace kdy zásah do hlavy brokovnicí z metru neznamená smrt, stejně tak že nepřítel ustál vykropenej zásobník z AK na hrudník/krk (zásahy ověřeny ze záznamu), nebo one shot headky přes půl mapy z pistole.

Jinak to vypadá a běhá hezky, ale tohle by mě osobně štvalo fest.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    PRAASHEK: F2P monetizace mi je tedy taky vetsinou proti srsti, ale jsem zvyklej lovit robocopy mosinem, tak na to zadarmo asi aspon na skok mrknu... :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _KOFILA_: a jinak teda tenhle typ monetizace, co naznačuješ, mě vůbec neláká
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _KOFILA_: bude to mít EU/RU/NA/CN atd lock?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    _KOFILA_: A bude to mit single?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Sledujete ten čínský klon Tarkova Arena Breakout: Infinite?
    Po 15 hodinách je to moc fajn klon na UE4 se zapečenejma stínama do textur, šlape to jak z praku, všechno co hráči za poslední roky v Tarkově chtěli tady mají a streameři se rozplývají... Zatím to taky není monetizováno, ale číňan samozřejmě nasadí ještě ostřejší nótu než s Diablem na mobily. Prý to půjde takovým směrem že si kredity ve hře budete kupovat za realné peníze a security case pronajímat za měsíční fee. Streameři už staví endgame zbraně (FAL) a to jsou pálky, na to byste grindili celý den na jeden kit. Ted pustili 60k registrací, počítám, že jak to po 20. květnu skončí pustí ostrou free-to-play verzi. Vyzkoušejte. Budete překvapený jak někdo pročetl reddit tarkova a postavil po čem komunita volala na lusk s peněženkou...

Dobře že se teď ten Nikita tak odkopal... Brno resp. Madfinger na tom vytěžil 500k prodaných kopií za 5 dní něčím co vypadalo podobně ale hrálo se jak Widelands od Ubisoftu, pak přišel L33t a teď Tarkov z Číny :)

Pokud někdo hrajete, Najdete mě, jak v Tarkově, pod nickem Bramsal.

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JAACOB: on vyšel zrovna včera patch do Gray Zone, takže tam bylo asi dost věcí opravených :) sledoval jsem jeden stream a bavili se tam o tom. Za cca dvě hodiny sledování akorát dvakrát (nebo třikrát) spadlo kvůli nějaké network chybě a jinak tam snad pořád všechno fungovalo, jak mělo. Je teda fakt, že jsem to sledoval jenom po očku a dělal u toho jiné věci, ale zvuk jsem většinu doby poslouchal :)
    FURAN
    FURAN --- ---
    JAACOB: Před pár dny jsem si zahrál trošku dýl. Stash stále nedostupná, tak jsem vyrazil s práznýma rukama. Já miluju Zero to Hero, takže to by ani takový problém nebyl. Chytnul jsem pár teamkillů, jak mne nepoznali. Neměl jsem si brát na sebe šátek a ledvinku :D
    Dokončuji upgrade PC, 4080 Ti jsem měl ještě ve starém HW, tak mi to místy i několik sekund mrzlo. Pořídil jsem si rovnou supporter edition, tak se těším, že jim dám hodnotný feedback.
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    FURAN: mrzi me, zes mel ten problem s hlavou. U me to probehlo hladce, nejake stutttery v prvni heline a poprve v meste chvilicku, jinak to bezi pekne - na 4070 mi to slape kolem 120fps na medium preset. Nemel jsem zatim zadny problem - ale hral jsem to teda vcera tri hodinky asi jen...
    FURAN
    FURAN --- ---
    PRAASHEK: Tohle mi úplně uteklo. Šup s tím na wishlist. Díky :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FURAN: tady si týpek celkem pochvaluje Incursion Red River - extraction shooter který umí single i online. Mimojiné potom, co mu Battlestate Games čuráci nechali sundat video, na kterém hrál ten singl-mod pro tarkov :)

Incursion Red River on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2116120/Incursion_Red_River/

This game finally has what I want...
    https://www.youtube.com/watch?v=RGlR2hLWfGQ

FURAN
    FURAN --- ---
    Chcete sem adoptovat Gray Zone Warfare? Chvíli jsem pobíhal v trenkách a bez hlavy po Laosu, a teda fail, no. Čekám na hotfix. 1:0 pro rusáky.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Když mám otevřený panel Trading a přejedu myší přes nějaký můj kontejner, objeví se přes půl obrazovky panel s výpisem všech položek s "The trader cannot buy this item". Tuhle otravnou feature asi nejde zakázat, že ne?
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    FURAN: Nikita taky říkal, že musí kompletně překonat celou grafickou stránku hry. O raytracingu v podání BSG bych radši ani nevtipkoval, ale třeba se dočkáme značného posunu k lepšímu.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Před týdnem si povídal Pestily s Nikitou a zazněl problém s osvětlením v interiérech, což je moje hlavní kritika. Asi se ještě dlouho nedočkám.
    Interchange ray traced
    https://www.youtube.com/watch?v=pxd8-Yy8bXY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam