dneska krasna situace :)
rano vezu auto na garancku a nez podepisuju prijem auta, rika mi technik, ze by potreboval podepsat souhlas - to jsem vedela, ze bude zabava :)
meli to hezky udelane
a) tabulku na osobni udaje
b) ucely s moznosti ANO NE
- pricemz slo o marketingove souhlasy na 10 let pro servis, jeho servisni organizaci, jeste cosi a pak vyrobce auta
poctive jsem vsude zaskrtla ne a vratila mu to
a on "ale to nemuzete, to musite vsude dat ano!"
:D
chvili jsem premyslela, jak ho nenasrat a nezkazit mu den, preci jenom on za to nemuze, tak jsem zacala vetou "vite, ja jsem advokat"
a on "aha, ok"
a tim to skoncilo
:D
ma u me plus, ze se se mnou nedohadoval
nicmene vznikla mi u toho myslenka
kazdy rok, kdyz jdu na servis, podepisuju nejaky souhlas na osobni udaje (ja to nikdy moc neresila, navic to meli v ramci papiru na prijem auta a mne se tim nechtelo zabyvat)
ted jsem jim vyplnila formular, ze jim souhlas nedavam
v pripade, ze by ty drive udelene a nove pozadovane souhlasy byly do ucelu a doby totozne, je odmitnuti udeleni souhlasu zaroven odvolanim drive udeleneho souhlasu nebo se uplatni ten predchozi souhlas, ktery je ale stejny a ja jeho neudelenim vyjadruji vuli, ze nechci?
rikam si, ze praktika neustaleho otravovani se souhlasama je vlastne mozna kontraproduktivni pro ty, co o souhlas zadaji ve stejnem rozsahu.. aby si nenabehli (to, ze technicky je pro ne mozna pak tezke si to spojit je uz vec druha a mozna jen jejich problem)