• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Ještě není sečtena ani polovina Prahy...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    deset dnu zpet mel tipsport kurz 1.3, ze pirati prelezou 5.4%. uz tehdy bylo zrejme, ze ano a preference stale stoupaly. trochu me mrzi, ze jsem tam ty uspory nenasypal, kdyz jsem to dost zvazoval :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: pletes se - jako obvykle. ERM2 nikoho prijeti eura nikterak nezavazuje. Pristoupeni k nemu je pouze prerekvizitou k prijeti eura... nikoliv zavazkem, jak se tu snazis lzive tvrdit...
    Ostatne Dansko v ERM2 participuje od roku 1999 - a to presto, ze si sami vyjednali z eura opt-out.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PETRPEDROS: no... proto je tak lákavý pobyt v opozici... ten je většinou dobrou výmluvou, proč sliby nebyly splněny :-)

toho, co se fakt slibuje, ale není tolik, aby to bylo nesplnitelné:
    20 nejdůležitějších bodů pirátského programu
    https://www.pirati.cz/program/psp2017/20-nejdulezitejsich-bodu-programu/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: dobře, nejdřvív za 2 roky, s možností odkladu. ale nebylo by cesty zpět. a výhody toho, že po těch 2 letech ještě euro nemáš, a vše ostatní by už bylo jako bys ho měl, by byly naprosto nulové.

jaké jsou podle tebe výhody ERM2 proti tomu, co navrhuje Tibor Vansa?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: "ERM2 to není, to by se rovnalo závazku přijmout euro do dvou let." - to je holy nesmysl.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Tibor Vansa to moc dobře ví, proto je formulace jaká je...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PETRPEDROS: nikam nespechaji... dokonce ani nevedi, jak funguje ERM II...
    BRETA
    BRETA --- ---
    kdyz se snazis delat si prdel z lidi, co kradou filmy tim, ze vykrades text Orliku a otrevtipne ho pozmenis.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KRAMERIUS: Jo takhle dělám v reklamce těmhle reklamním žvástům jsem myslel že už stejně nikdo něvěří... :) Ale díky ti. Jestli jste si všimli předvolební sliby chyby...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Zajímalo by mě jejich postoj k ANO a k EURU...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FARFELOO: no řekl to on, ne my :-)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    VYHULENY_UFO: Ano jsi. Ale zase jsi technik a to si ceníš.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: taky si zkoušel, co všechno vydržíme. a stejně tak se moderuje jakékoliv fórum.

nemůžeš ze sebe hned dělat disidenta, pokud zabereš nějaké celé diskuzní fórum jen pro sebe a neposkytneš prostor původnímu tématu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: trvalý nebyl a není. Že tam je určitý limit na počet příspěvků za den.. no to se nesmíš divit :-)
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    No a on psal o fóru.
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    VYHULENY_UFO: Mluvím o pirátském fóru, ne o Nyxu. (A koneckonců ani na Nyxu jsi ode mě žádný ban nedostal.)
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže jsem podle tebe lhář?
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    VYHULENY_UFO: Hm, "momentálně" - naposled byl na fóru udělen nějaký ban (samozřejmě jen několikadenní) před 5 měsíci. Když tedy nepočítám spamboty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam