• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: to samozrejme muzes, ale pak typicky ale nedava smysl tam umistovat nejaky obsah :-) Fakt me neuc, jak funguji domenovi spekulanti, jejich modus operandi znam vc. takovych detailu, ze treba provedou cas od casu zemetreseni a 20 tisic domen nahle zmeni DNS :D A pritom na tech DNS neni nic uzitecneho a obcas konci na jednom webu... "chcete me?" :D Rozhodne ne nejaky svihly blogisek... ty "ironie". Takze z toho zbyva toliko to, ze jako drzitel domeny mas na houby kontakty v registru, domena (s)proste expirovala.... aby nasledne zkoncila u nekoho jineho. Tak jednoduche to je :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jakoukoliv doménu můžeš chtít spekulativně prodat, když se objeví zájemce, někdy ho najdeš i aktivně. Ale ok, od tebe čekat, že pochopíš ironii...

Ano, TečkaCZ byla směs náhodných zajímavých faktů, nahodilých informací, které by člověk dneska klidně nazval dezinformacemi, a samozřejmě i různých rádobyironických hlášek. Víceméně to směřovalo nějak všemi směry současně a já se nedokázal pro žádný z nich rozhodnout. Pak se objevily sociální sítě a bylo jasné, že jsou potřeba nové přístupy. Fediverse realizovalo víceméně přesně to, co mi přišlo, že je řešení. Kdybych ta doména nepropadala, asi na ní nainstaluju nějaký Fediverse node ,ale asi bez archívu původního obsahu, z něhož byla jen velmi malý zlomek kvalitní.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: odkdy je letity drzitel domeny, co na ni dokonce ma nejaky skutecni a puvodni obsah povazovan za spekulanta...? :-) Ty fakt perlis... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ehm, nechce se to rozmazávat. Nejsem nijak zvlášť schopný doménový spekulant, jak se ukazuje...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a vis ze upozornovan na blizici se konec platnosti, na vyrazeni ze zony a na konci ten vymaz je vlastnik domeny? ;-) Chces nam rict, ze nejsi Michael Polak? Ci snad dokonce nerespektujes pravidla registrace? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ééé, za obsah fakt ne, ale prostě domény jsem léta neřešil, řešily se samy. Ty překroutíš úplně všechno :-)

každopádně mi to vyřešilo dilema, já už stejně léta nevěděl, co s tím dál.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jak jde hodit vinu na nekoho jinyho... tak je potreba toho hned vyuzit, ze? :) aneb teckacz byla tvoje hracka, ale muzou za to spoje... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: nezapomněl. prakticky okamžitě jsem si připravil Mastodon toot

I was publishing the same nonsense as LLM chatbots, but years before it was cool!

Ale zatím ho neodeslal, protože si nejsem jistý, kolik lidí by to pochopilo. Jinak samozřejmě, já jsem úplný zakladatel české dezinfo scény. Já měl blog, ještě než se tomu říkalo blog, takže jsem tomu říkal e-zine, a publikoval jsem tam nejrůznější nesmysly, ještě než bylo in na Internetu pulikovat nesmysy (a navíc mi za to ale neplatil Kreml...)

Jako tu doménu za mě SPOJE.NET zapomněly zaplatit, ale vlastně tam bylo jen velmi málo článků, které nebyly nesmysl a za kterými jsem si stál (mezi ně patřil monitoring havárie ve Fukušimě, z období, kdy Dana Drábová, blahé paměti, legendárně komentovala výbuch reaktorové budovy téměř v přímém přenosu :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: zrovna od tebe to sedi... nebo jsi snad zapomel, cos plodil na teckacz.cz? :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: Danýsek byl LLM než to bylo cool :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: jednou z kompetenci DR je volit a odvolavat cleny predstavenstva.... takze nam chces rict, ze DR nenese odpovednost za lidi, co si tam navoli? :-) Tyjo, tvoje pojeti odpovednosti je fakt zajimave. Tak ti jen nevim, proc Pirati neco zvatlali o odpovednosti politiku, kdyz to realne nechtej naplnovat a vykrucuji se v momente, kdy na tu odpovednost ma fakt dojit. No a nebo tradicne to je z kategorie "kazeme vodu, sami pijeme vino"... coz ostatne Pirati predvedli uz mnohokrat, ze? :D
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: zoznam clenov a regp najdes na https://lide.pirati.cz/hledani/?q=nemec weby si spravuju miestne (pripadne krajske) zdruzenia sami, v zavislosti na tom kto to tam riesi tam mozu byt rozne neaktualizovane data.

Na ten zbytok "flow" neviem ci ma zmysel nejak uplne reagovat, to sa asi mozem bavit s LLMkom. Snad len ze DR DPP neriadi.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: no podle webu porad je, takze... ani nejste schopni mit web aktualni :) Ad "od nas" nevim, o cem hovoris - ale pokud narazis na slozeni dozorci rady, tak to je prece kolektivni organ, zadna one-man show, vid...? :-) A predseda jako bonus je... zase vas, zeano :D A o tom, jak teda pan predseda pro (sve) prachy udela take kdeco se psalo i jinde.. a pokud se dobre divam, tak v DR mate hned ctryri (Hrib, Jiran, Licka, Lnenickova)... tak co ze tu brecis stran neodpovednosti Piratu? :D Jo, kdyz se Hrib v roce 2019 natrasal nad zbijeckou... to si ten kredit pripisoval, ze? :D Ted, kdyz za tech 6+ let to dopracoval k tomu, ze od puvodne slibovaneho roku 2027 jsme uz u roku 2032, tak za to muzou vsichni okolo, ale pirati nic... :D
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: nemec je ex-pirat
    DANYSEK: to predpoklada koalicnych partnerov respektujucich rozdelenie gesci... Kovarik je od vas, nie?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Dopravni podnik ma v gesci radni za Piraty, z te politicke odpovednosti co Pirati jindy s oblibou hlasaji se tady jaksi fakt nevykecas :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Metro D snad staví Dopravní podnik, a ne Piráti... :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tak Zabranskej toho posral uz hromadu... :) V cele treba s Opatovem... inu, jak to dopada, kdyz to ridi aktivisti. Podelana rekonstrukci Libenaku je uz jen takova tresnicka na dortu, stejne jako ze termin zprovozneni metra D se neustale vzdaluje. Inu, ze to Pirati vedou dobre, to nemuzeme rict... ale ze si dokonce vytiraji zadek soudnimi rozsudky, to je i pro me novinka :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: a není to trochu jinej level, než předtím zahrádky na Staromáky úplně načerno a bez nájmu, nebo jak to bylo?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Zabransky svou praci na magosi dela tak dobre, ze na nej nadavaj i Pirati :D

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: vynechals ignore, tvoje pamet na tuhle "hlasku" z MSDOSu uz taky zda se moc neslouzi :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam