• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    CUKI
    CUKI --- ---
    ADAMIRA: ČSSD? Zelení? Myslím, že maj co dohánět. Laťka je opravdu hodně vysoko.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OPERAHYPNO: a samozřejmě současně s nima i nácky, že ano.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: ono ale i kdyz dva delaji zdanlive totez, nemusi to byt totez...
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    Bohužel, je to trend...
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    ADAMIRA: Nie ze by som s castou nesuhlasil, ale najhorsie je, ze viac nez teraz asi nie. Babis aj ODSka su arogantni viac nez dost, a aha kde su.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DANYSEK: tak evidetnně je především docela dost arogantní (ale to je poslední dobou u pirátů default, IMHO už tě ani nevezmou do klubu když nejsi tak trošku vagína)

tybláho jak velkej idiot musíš být když si nedokážeš naplánovat blbou cestu přes přechod a když ti to někdo vyčte tak se začneš schovávat za dítě

už jsem se možná ptal, ale existuje jiná partaj která má v programu především odehnat voliče?

Dokážete si přečdstavit kolik by piráti měli v současný politický situaci poslaneckejch křesel kdyby se nechavali jako arogantní vemena

achjo
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    Vymlčet ne, ale vyhladit bolševismus, to je ta nejučinější metoda :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: s tim zajiste lze souhlasit, na druhou stranu... nekdy staci upravit program, on nemusi ani semafor bezet 24/7. Navic v dnessni dobe, kdy mas semafory napojene na dispecink a ovladatelne i vzdalene, co je sakra tezkeho na tom ten semafor vypnou a zapnout dynamicky podle toho, jaka intenzita dopravy doopravdy je? ;-) Ono se to ostatne tyka i tech preferenci... ktere funguji dost jakoze "bodove" - nejde o zadne linearni rizeni, ktere by resilo skutecny prujezd hladky prujezd MHD, ale tupe "hele jsem konecne pred krizovatkou, pust me"... ktere dost casto kontraproduktivne zastavi linku MHD z jineho smeru :D

Aneb zajed si z Holesovic nekam dal na periferii, uvidis jak skvele to zvlast ve spicce nefunguje ;-)

XCHAOS: resit kolony tim, ze se vrham pod kola jedoucich aut je vzkutku zajimava metoda reseni problemu :D Kolik dalsich namestku mate jeste v supliku? ;-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    RUSHACK: nerek bych, ze vymlcenim se z problemu ten problem vyresis :)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: ono to bude zalezat od konkretneho miesta, ale na kope miest su semafory skutocne kontraproduktivne
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RUSHACK: no, nejsem si jistej, jestli hledám někoho, kdo mi bude kázat, jak věci mají být "správně", ale zrovna u dopravy jsem si myslel, že to řeší dopravní předpisy, že... provokace se semaforem je vtipná, ale reflektuje současný stav dodržování předpisů v Praze.
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    XCHAOS: Jo, to zase jako lidid jako Hřib jsou potřeba. Já sám neznám odpověď jak to má být "správně"
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ... až na to, že náměstek pro dopravu řeší, jak mu kolony aut pořád blokují MHD, autobusy furt, občas i tramvaje.... tak není divu, že to zkouší z druhé strany...
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    DANYSEK: Teď je otázka, jestli je to cesta. (Ne)být jako oni? Občas když sleduju diskuze, tak někdy bych se fakt neudržel a debílky typu Rajchl, bych vyhlásil 2x tolik. Zase reragovat na Havlíčka, když prohlásí že Pirátům jde jen o koryta a že to jsou bolševici, asi fakt nemá cenu. :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no, ze se placnu po cele ja neimplikuje, ze Macinkovi s Turkou nekdo nepoplaca po rameni, zejo :D
    No, co se reakci na provokaci tyce... nejste v tom (Pirati) nejostrejsi tuzka v penale.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: tak rozlišuj plácání po zádech a plácání se po čele :-)) jako je to minimálně zábavná prezentace, na provokace Motoristů je potřeba náležitě reagovat :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a tak ve finale to kazdej... i Macinka s Turkem maji spoustu tech, co je poplacaji po zadech :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: nejsme tam úplně sami :-) mám tam většinou víc interakcí, než tady na NYXu. Zvlášť v tomhle klubu :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: "robota ma velmi bavi, bo su tam sam a mam klid" :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: omg, ještě, že jsem na Mastodonu a ne na Xitteru....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam