PULNOC: No, konkrétní trasování z Krče mimo sídilště Novodvorská do oblasti budoucí bytové výstavby je kontroverzní. Ale s tramvají je to v synergii, a nějaký kus sídliště to obsluhuje přímo, zbytek to na metro bude mít jednu stranici autousem místo několika na dnešní přetížené metro C.
Hlavně je totálně přetížená oblast hlavního nádraží kvůli chybnému trasování metra A z Můstku na Muzeum místo předválečného plánu z Můstku na Hlavní nádraží (když už mám metro pod zemí, tak proč kopírovat ulice, že... a na Muzeu nic moc není, je to hlavně přetížený přestup). Takže přímé spojení na Hlavní nádraží bez přestupu pro podstatnou část Prahy je důležité.
Jinak já bych z Náměstí Republiky metro D protáhl až na Letnou, kde stanice metra s přestupem na tramvaj prostě chybí. Jiná otázka je Žižkov, ale původní čelem vzat (v některých plánech úvrať, v některých smyčka přes Floernc a pod Vítkovem) směr Žižkov podle mě není řešení. Nákladové Nádraží a Jarov by mohly být součást okružního Očka, nejspíš.... i když přímá trasa E do centra by se nejspíš taky užila, ale tam by zase duplikovala chystanou městskou železnici Spodem....