• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: já se v tom začínám ztrácet... chceš říct, že budu tzv. retardovat členy stejně blbě, jako ty si bránil erozi?
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: no delej si srandu ... ale jen blbec to nepozna - 3 roky jsem delal protierozni opatreni blbe ... tak si nejdrive neco zjisti ... Pak si delej prdel - ono to neni zase tak nezavazny problem do budoucna ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: když si byl malej, i tráva byla zelenější...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: fakt to nechapu muzes mi to vysvetlit? Jak je mozny ze si jako malej pamatuju v okoli pole krasne s hlubokou orbou, krasna hneda zemina lehka plna humusu zizal atd ... zavlazovani z reky atd ... a dneska je tam neco co pripomina sutr a bezovy bily kafe ... :-D
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: meli by jste neco udelat se zemedelstvim ... to jak ty zkurveny moderni zemedelci nicej pudu zpicenou repkou a jak vsechno cpou do bioplynek aby meli co nejvice penez jeste k tem dotacim atd je sileny ... pole jsou na hovno plny sutru bez humusu ... voda to splavuje do rek kde se to pak usazuje a proste vse souvisi se vsim ...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: Aha nemam cas na to cist hovna ... a zestatnit media neni spatnej napad zestatnil bych to vsechno ... je dobry kupovat jabka za 60 Kc co nekdo vykoupi za 20 :-D atd atd atd ... Jak to ty zkurveny komousi delali ze jsme byli sobestacny?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: evidentně,

Akutně jede anketa, kdy asi budu "ručitel" za nové členy, protože si platím členské příspěvky déle, než 1, 2 i 3 roky :-) (hele, viděl si Policejní akademii? strašná blbost.. ale ten vývoj v těch dalších dílech, to jsou přesně dnešní Piráti :-) Zjistíme náhle, že i Krtek byl menší hybridní hrozba, než někteří noví členové :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: ty jo nemůžu za to, že si nepochopil vtip...
    https://www.info.cz/...na-novinare-pilny-si-vnitru-stezuje-na-reportaze-o-financni-sprave-17887.html
    https://www.irozhlas.cz/...-proti-zajistovacim-prikazum-naplnuji-znaky-hybridni-hrozby_1710201304_pj
    https://echo24.cz/a/pT5LE/pod-tlakem-otazek-okamura-pohrozil-verejnopravnim-mediim-zestatnenim
    http://mam.ihned.cz/media/c1-65926980-okamura-chceme-zestatnit-ceskou-televizi-a-cesky-rozhlas

Díky tobě jsem aspoň zjistil, že to, že to prý řekl Okamura, byl už vtip 1.kategorie, protože to řekl fskutečnosti Pilný. No a já jsem myslím jediný kandidát ve volbých, který označil za hybridní hrozbu (i když jen pro tebe) sám sebe.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: jasne dobrovolna dohoda - hlavne ze vyhrozujes hybridem :-D Ty si vazne nevidis do ust co? :-D Demokrate .......................
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: pockej, mam tomu rozumet tak, ze vam na foru rozjel prchalovskej marketing bo co? :D

protože na fóru se (nově registrovaní :-))) vyjadřují spíš pro-Babiš.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JAMINA: tak s tím hrnkem, to je přesně metafora, na kterou se dá reagovat: pokud jsem ho dal do myčky za 3 dny jí zapnul... :-)

ano, lidi dospívají, nezůstávají celý život v pubertně. zmoudřej. začnou je bavit jiné věci, jiný styl, jak "vyhrát internety". UFO umí kvalitní odkazy - jen nechce tady...

chat patří sem. vedle to zvládneme.
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    XCHAOS: ty čekáš, že lidi zmoudřej? :-O
    Oooo, tak to se načekáš... To je podobné jako čekat že se neumytý hrnek umeje sám, když ho nechám 3 dny stát.

Osobně souhlasím s Linkosem. Pokud "chataře" neodkážeš radikálně sem, budou přibývat stále nový a ti staří se budou pořád dokola cyklit, protože jak vidno je to neustálý kolotoč - přijde někdo nový, ptá se, Ufo a Danýsek je začnou utvrzovat že Piráti špatná volba, pár lidí se to včetně tebe snaží vyvrátit. A jedeme, druhej den stejná píseň.

Osobně radši čtu facebookové profily Pirátů a Ivana Bartoše, sice tam jsou taky trolové, ale když nechci číst komentáře tak je prostě nečtu. Tady se hodně špatně probírá tím mixem, co je zajímavé a co zas dotazy, rejpy a hejty....
    Tohle je jeden z velmi mála případl, kdy preferuju FCB před Nyxem .

Banovat v ofiko klubu není totalita. Lidi mohou chatovat tady a tady i vyjádřit své názory jak chtěj.
    Zavděčit se všem lidem nejde, stejně tak nejde od všech lidí čekat, že zmoudřej.
    Jeden bude říkat že jsi moc přísný, druhej že jsi moc měkký. Rozhodovat se je duležité podle sebe, ne podle toho co říká A, a zároveň co říká B. Protože málokdy se zavděčíš A i B zároveň a úplně.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Odpověď pro [ NICOLE @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]

Tak např. jak jsem už zmiňoval, brácha to řešil šalamounsky: překecal kamaráda, co chtěl volit Realisty, ať volí radší Piráty, ať nepropadne hlas proti Babišovi a sám volil TOPku :-)

Skutečně jsme se asi stali víc catch-all stranou, než jsme měli v úmyslu. Ale osvěžující tady slyšet ty anti-babiš hlasy, protože na fóru se (nově registrovaní :-))) vyjadřují spíš pro-Babiš. Tomuhle věřím spíš...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: já čekám, že ty lidi zmoudřej. vynutit si pořádek silou je bezcenné - musí vzejít z dobrovolné dohody.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: ale o tom mluvim. Standartne se to dela tak,ze prispevek se hned smaze a odkaze se do patricneho klubu. Kvuli tomu si to zakladal tady ne?

solary budem rozebirat na svem miste
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: no tady o ničem žvanit můžou a já se rád zapojím.. špatné to bylo na tom původním místě (a pořád ještě je)

s těma solárama nevím, čím ti ležím furt v žaludku... vždyť já ti nevnucuju, abys něco dělal podle mě, nečerpám na to dotace, nic takového. pouze se zajímám o hranice toho, co je a není možné, se stávající technologií.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: hele nejsem clen piratske strany a uprimne se priznam ze xchaose bych nekrouskobal, vzhledem k tomu co predvadel v diskuzy o solarech,ale dle meho je na zvlast na tebe a ufa moc mekej a neustale se nechava zatahnout do zvaneni o nicem...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: ani nahodou,tady at se zvani jak chcete,pokud to ma aspon trochu hlavu patu. Jde o to,ze tam by meli byt zpravy,odkazy a tady zvaneni.
    Takle to funguje ve vice diskuzich a kdyz te to zvaneni nezajima,nemusis koukat na 50 prispevku denne pro nekoho o nicem....
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: xchaos sam u sebe pravidla nedodrzuje - maximalne je vynucuje u druhych. Kdyby mezi Pirati fungoval system "padni komu padni", tak musi dat ban i sam sobe... ale tak daleko s tou moralkou jeste holt nejste :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: to vazne berete nyx tak vazne, ze po vzoru Okamury hodlas mazat jakemoliv negativni reakce? :D No aspon vidime, kdo je piratskym vzorem... :) Jen ten realnej svet neni tak ruzovej, jak bys ho rad maloval tim svym sdilenim vyhradne tech pozitivnich reakci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam