• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: tohle bude taky zajimavy pozorovat, jaky cleny naberete, protoze odmitat novy lidi fakt nemuzete. je to blby rict, ale prijem novych clenu bude asi neco prijmat noveho zamestnance do holdingu. musi by aspon trochu ztotozneni :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ABDULAH: za komara sme nebyli sobestacni. bylo hovno a ja si myslel, ze banany, mandarinky a pomerance se sklizi na podzim jako jablka.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: tak bylo by jistě příjemné, být celý obalený kroužkem, a nejen svoje číslo ("kroužkobal") ...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: nauc se cesky :) tvuj post zabiji gramaticke chyby :)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: Ber to tak ... nejaky tvoje solarni kolo me nezajima - to ze nebudu mit co zrat ano :-) Ono to ma i vetsina lidi ... kdyby vedeli co jim do toho sterku lejou aby tam neco rostlo tak to nevezmou do huby ... Tudis ano tebe urazet budu ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: tak jistě, to by se tobě stát nemohlo.. ty radši urážíš :-)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: Nene :-) Byl to taku AGRO :-D Ale jen AGRO :-D no zesmesnuj to ... nic jinyho stejne neumis ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: počkej.. ty pracuješ jako projektant u Agrofertu?
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: LOL no je videt ze pirati jsou elita naroda :-D Branil erozi? Udelas projekt a dodrzovani je na zemedelci :-D To je vul ... ono kdyz blbe ore tak ho mam jako projektant potrestat? Mam mu naridit ze 50 metru pole nebude rejt a bude tam mit jinou plodinu atd? Ze bude zarejvat do pole slamu seno kompost hnuj atd? :-D Jasne ... Zmen to - donut je ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: já se v tom začínám ztrácet... chceš říct, že budu tzv. retardovat členy stejně blbě, jako ty si bránil erozi?
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: no delej si srandu ... ale jen blbec to nepozna - 3 roky jsem delal protierozni opatreni blbe ... tak si nejdrive neco zjisti ... Pak si delej prdel - ono to neni zase tak nezavazny problem do budoucna ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: když si byl malej, i tráva byla zelenější...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: fakt to nechapu muzes mi to vysvetlit? Jak je mozny ze si jako malej pamatuju v okoli pole krasne s hlubokou orbou, krasna hneda zemina lehka plna humusu zizal atd ... zavlazovani z reky atd ... a dneska je tam neco co pripomina sutr a bezovy bily kafe ... :-D
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: meli by jste neco udelat se zemedelstvim ... to jak ty zkurveny moderni zemedelci nicej pudu zpicenou repkou a jak vsechno cpou do bioplynek aby meli co nejvice penez jeste k tem dotacim atd je sileny ... pole jsou na hovno plny sutru bez humusu ... voda to splavuje do rek kde se to pak usazuje a proste vse souvisi se vsim ...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: Aha nemam cas na to cist hovna ... a zestatnit media neni spatnej napad zestatnil bych to vsechno ... je dobry kupovat jabka za 60 Kc co nekdo vykoupi za 20 :-D atd atd atd ... Jak to ty zkurveny komousi delali ze jsme byli sobestacny?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: evidentně,

Akutně jede anketa, kdy asi budu "ručitel" za nové členy, protože si platím členské příspěvky déle, než 1, 2 i 3 roky :-) (hele, viděl si Policejní akademii? strašná blbost.. ale ten vývoj v těch dalších dílech, to jsou přesně dnešní Piráti :-) Zjistíme náhle, že i Krtek byl menší hybridní hrozba, než někteří noví členové :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: ty jo nemůžu za to, že si nepochopil vtip...
    https://www.info.cz/...na-novinare-pilny-si-vnitru-stezuje-na-reportaze-o-financni-sprave-17887.html
    https://www.irozhlas.cz/...-proti-zajistovacim-prikazum-naplnuji-znaky-hybridni-hrozby_1710201304_pj
    https://echo24.cz/a/pT5LE/pod-tlakem-otazek-okamura-pohrozil-verejnopravnim-mediim-zestatnenim
    http://mam.ihned.cz/media/c1-65926980-okamura-chceme-zestatnit-ceskou-televizi-a-cesky-rozhlas

Díky tobě jsem aspoň zjistil, že to, že to prý řekl Okamura, byl už vtip 1.kategorie, protože to řekl fskutečnosti Pilný. No a já jsem myslím jediný kandidát ve volbých, který označil za hybridní hrozbu (i když jen pro tebe) sám sebe.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: jasne dobrovolna dohoda - hlavne ze vyhrozujes hybridem :-D Ty si vazne nevidis do ust co? :-D Demokrate .......................
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: pockej, mam tomu rozumet tak, ze vam na foru rozjel prchalovskej marketing bo co? :D

protože na fóru se (nově registrovaní :-))) vyjadřují spíš pro-Babiš.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JAMINA: tak s tím hrnkem, to je přesně metafora, na kterou se dá reagovat: pokud jsem ho dal do myčky za 3 dny jí zapnul... :-)

ano, lidi dospívají, nezůstávají celý život v pubertně. zmoudřej. začnou je bavit jiné věci, jiný styl, jak "vyhrát internety". UFO umí kvalitní odkazy - jen nechce tady...

chat patří sem. vedle to zvládneme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam