• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ABDULAH: vidis, muzes bejt ty ten prvni, kdo s tim neco udela! ;-)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    DANYSEK: jen ze o nich vsichni vedi a vidis co se deje? NIC :-DDD
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ABDULAH: a proc to rikas me...? To mas vykladat jinde.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    DANYSEK: koukni na vladu - co treba okd? Banky atd...

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINKOS: jo, staci se podivat na kalouska. ten si nahrabal nejvic
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ABDULAH: jestli vis o konkretnich pripadech, proc se neseberes a nejdes podat prislusne oznameni organum cinnym v trestnim rizeni? ;-) Tady s tim nikdo fakt nic neudela.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    ABDULAH: co udelalo 200 dalsich? Dotacni podvody,zkoupeni medii, ukolovani nobinaru, prolobovani zakonu o biopalivach...?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: znami delal u silnic nejkyho vedouciho a odesel protoze se na to nemohl koukat. Korupce a mala domu uplne bezna vec. Dokonce tam odvolali toho nejvyssiho,protoze se nechtel delit s mensimi pany,dalsi uz byl dost zdilnej...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: ty vole mluvim o lidech co tam nejsou - co treba bakala? Podobnejch hajzlu mas kupy viz nas mafian pan starosta co se zadrabkoval na kraji. Tyhle lidi nevadej? Pry stejnou vec jako babis udelalo pres 200 lidi. Kde se mluvi o jejich stihani? Proc nemuseji vratit penize?

Zavedl bych misto zakonu desatero. Pokrades? Vratis, kdyz ne seberou ti majetek a jeste si na vezeni vydelas. To by bylo tak pul naroda v kriminale ... Lol
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no, záleží na tom, v jakém oboru a komu chci co dokazovat... je fakt, že toho mám rozdělanýho hodně, těch projektů. potřebuju, aby začaly být v nějaké synergii, mezi sebou, což se neděje.

ale pak začneš vykládat ty, jak jsou Piráti amatéři a jak já jsem amatér mezi amatéry a tak. no jako na druhou stranu jsem ani nikdy nepředstíral nic jiného (rozhodně to nejsem já, kdo chodí mezi novináře a vykládá, jak mají Piráti IT experty.. když se tak chtějí stylizovat, je to jejich věc...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: takhle, jiný oligarchové využívali služeb "politické třídy".. zatímco Babiš je disruptor a obešel je, což si dovolil hodně :-)

jako je to fakt složité, rozhodnout, jestli větší zlo je Babiš, nebo ta skvadra, co byla před ním. V těch stranách skutečně šly nahoru lidi, reprezentující nejspíš konkrétní masivní zájmy (ČEZ, apod.), pokud někdo byl dopaden, tak spíš "osamělí střelci", co si zkoušeli přivydělat na vlastní pěst.

Pochopitelně - dostatečně velkého zloděje už ohrožuje, pokud krade i někdo jiný, a začnou spolu soupeřit o teritorium. Ale rozeznat, na jakém levelu a za koho dnes kdo hraje... no hodně štěstí, jestli si troufáš :-)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: co mate kurva s tim babisem? To jako nejsou jiny hajzlove nez babis? oligarchu je tady dost ...

Ale me ti pripada ze se pirati chteji vyporadat jen s babisem a pak to nechat pri starem ... proc si omezovat dvirka ke kradeni? :-D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: asi ty dukazy moc presvedcive nejsou... a ne, neprekvapuje me to :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jo... musíš mít na to prostě určitou povahu, cpát se nahoru do nějaké fukce a udělat na lidi lidi dojem, že na to máš. já dávám místo dělání dojmu přednost předkládání důkazu (pravda, to se ne vždy podaří a dá to víc práce, než jen udělat dojem)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: co prosim? Piratske vnitrni procesy jsou extrovertni...? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: to je jiná vnitřní pozice (ano, nelze si nepovšimnout, že existující význačné osobnosti stranického aparátu, které získaly i míň preferenčních hlasů.. ale to nebylo většinou v Praze...)

na spektru mezi zcela nezávislým kandidátem a zcela "stranickým kandidátem" bych se rád nacházel v poloze nějaké výrazné osobnosti s jasně rozpoznatelnou příchutí vůči základní "stranické výživné hodnotě"...

jako chápeš, nemám energii řešit extrovertní vnitrostranické procesy. chtěl jsem se prostě vydat osaměle na lov a ukázat, kde jsou nová loviště hlasů :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a nebylo by lepsi pozici uvnitr strany budovat.... ehm... uvnitr strany...? Tedy na vnitrnim foru...? Kolik spolustraniku realne cte NYX? :) Profant tu nebyl od ledna... ty jses vazne expert... na hledani tech nejnevhodnejsich mist :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: vidíš snad NZP v programu prp tohle volebním období? nepřijde ti teď důležitější řešit, že to, že naše kritika dosavadního fungování veřejného správy neznamenala nutně, že radši celou zemi předáme Babišovi?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ale kdo říká, že jsem chtěl do sněmovny? chtěl jsem lepší výchozí pozici pro vnitrostranickou politiku. chtěl jsem prokázat svou užitečnost v kampani a tak... víš, tohle jsou věci, které bys asi musel zažít za těch posledních cca 8 let, ty máš praxi s jiným typem "politiky".
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ani tech 1000 potencialnich lidi, ktere bys tady oslovil by te do Snemovny fakt nedostalo. Realny dosach (prazsti volici) je jeste mensi. Jinymi slovy sis vybral spatny prostor pro vlastni kampan :D To je jak postavit se doprostred pole a tam septat "zvolte si me"....
    Ja se do politiky necpu, nemam nektere vlastnosti nutne pro vykon verejnych politickych funkci... narozdil od tebe ale sve nedostatky znam ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam