• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    ufo: pls, nechces byt piratom, nemas ich rad, tak aspon nespamuj na relevatne otazky.

LOBOOMF: nie som z trutnova, ale rychle hladanie mi naslo napr.:
    Krajské sdružení Královéhradecký kraj - Pirati.CZ
    https://wiki.pirati.cz/regiony/kralovehradecko/start
    https://www.facebook.com/pirati.trutnov/

tak by som skusil napisat niekomu z nich.
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    Vyhuláku prosímtě Ty radši na mě nemluv jo? Nemám tě rád protože si horší než já! A to je co říct! =X-)
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    Ahojv Pirátstvo, hele nevíte jestli v Trutnově je nějaký místo kde bych mohl potkat nějaký Piráty, a přidat se?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    A pak ze je u nas draho... :D
    - 2018 Cannabis Price Index
    http://weedindex.io/#fullstudy
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: my jsme s ním dál spolupracovat nechtěli. Já se s ním ani nikdy nestýkal, vím, že neměl dobrou pověst.

Legalizaci konopí u nás na kandidátce zastupoval vegetarián ze sdružení Legalizace.cz Robert Veverka. Podle mě velice inteligentní a příčetný člověk.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: bylo mi 27, ale o nejakou legalizaci jsem se nezajimal, protoze jsem to mel zadarmo, na to aby me zavreli jsem toho nenosil moc. souvislosti s timhle jsou mi ukradeny. Ja bych je taky poslal do pice Kdybych byl poslanec, tak bych je do pice poslal slusne, ale na to tam byl kalousek moc nachcanej.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: to video jsem videl pred temi 8 lety, to co tam kalousek rikal si pamatuju, ale nejakej dvorak je mi ukradenej
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: ja vubec nevim kdo je dvorak, ale na tom videu imho i o sobe kalousek tvrdil, ze je kokot, on mel pekne navato
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: chtel si zdroj, kde rika kalousek neco o kokotech a neco o kokotech tam padlo
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: vidis a zase tu taky neco rikas a nijak to nedokazujes ;-) Hlavne ze chces po druhych, co sam nedelas :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Ty tady lzes az se ti od huby prasi
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: zaseknul ses, kolovratku :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Dokaz to :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: ty svoje taky nedokazujes, proc bych mel ja? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: Kalousek Pirátům nadával do kokotů.. a to těm velmi konkrétním, co teď s nima sedí ve sněmovně.

Hele, já připouštím, že je určitá neschopnost stranu spoluzaložit a pak za ní nesedět v tý sněmovně... ale když Piráti v roce 2009 vznikali, nebyl jsem sociálně a psychicky v dobrý formě a věděl jsem to o sobě.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: dokaž své tvrzení
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: ty toho nevis :-) tim se prece nebudeme vzrusovat...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: o tom, že by naboural mašinku nevim, vstoupil do politiky, když mu bylo 20, dělal před tím, jako nějakej elektromechanik, dokaž své tvrzení, co spáchal před rokem 92, co by ho diskvalifikovalo
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: nějakou vlakovou loupež, počítám :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam