• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: A tak je to spravne, nie?:) Podobne ako nastavenie TLSka na ktore si sa minule stazoval, kritika vitana. A raz mozno dojde aj na to ipv6, najvyssi cas zacat hladat novu inspiraciu:]
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tak on uz tu fuserinu nekdo opravil, zejo... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: 2 kliky z homepage:
    1) intuitivně na PROGRAM - https://www.pirati.cz/program/
    2) méně intuitivně hypetextový odkaz na https://www.pirati.cz/program/psp2017.html
    3) pro krajské volby bude jiný program a pro PSP 2021 ještě jiný (teď se to peče). ve skutečnosti to bude docela ostré, protože strana s potenciálem účasti v anti-Babiš koalici si prostě bude muset dávat bacha (a to vůbec nemluvím o tom, zda si ve vnitrostranickém hlasování zakážeme povolební spolupráci s Babišem - předpokládám, že ano, ale bude o tom diskuze, a když jsem viděl polarizaci strany v kauze Tožička, tak asi ostrá...)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: to je dobry vedet, ze k prochazeni piratskeho webu je nutne pouzivat sluzeb velkeho bratra a ze clovek si nevystaci s v nem zabudovanou navigaci :D
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: já googlil, nic jsem nepřepisoval ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: v tech navigacnich prvcich to je bez ".html" ,,,, dokonce i kdyz si kliknes na odkaz "Parlament 2017" v tom, co tu sam ukazujes, tak je ten odkaz blbe zejo :D Bezni uzivatele jiste budou rucne prepisovat URL :D :D
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: možná změna adresy?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: a nemas to spis nekde v cache? :-) ...IPv6 to nema, ale hlavicky menit umej, to jo :D

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ja teda ten seznam nesplnenych slibu vidim. treba jenom neco xchaos opravoval. ja nevim nasazoval validni certifikat, uchodil konecne ipv6...?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Michalek se uz boji, ze by dodrzovani volebnich slibu mohl chtit volic kontrolovat a tak se program radsi z webu stahnul...? :D
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    JPLABS: https://www.seznamzpravy.cz/...ati-bojuji-za-legalizaci-prostituce-vlada-jim-ale-nejde-naproti-85798
    ---
    Piráti už na začátku roku 2019 představili základní rámec, jak by měl vypadat první krok směřující k regulaci prostituce v Česku, která by podle jejich návrhu mohla ročně přinést do státní pokladny jednu miliardu korun.

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JPLABS: by me zajimalo, jestli se uz doresila ta hribova bordel-pastouska v Kyjich... :D
    Primátor Hřib čelí žalobě kvůli domu v Kyjích. Bývalý majitel požaduje vrácení nemovitosti | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...-hrib-zaloba-kupni-smlouva-dum-kyje-obvodni-soud-pro-prahu_1909231704_gak
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: v podstate doufam xchaosi, ze v tom vasem baraku na brevnove myslis na bezdomovce a chudinu treba z nyxu, mas pro ne pripraveny aspon dva nouzovy byty a doufam, ze temto lidem poskytujes v ramci moznosti nzp, aby meli aspon na pivo.

    ja fakt doufam, ze zijes presne podle toho, co hlasas a diky zazemi AKTIVNE pomahas potrebnym. mit byty v praze je hodne dobrej zacatek.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: hele, tak zadny prekvapeni. ze sou pirati komunisti pisu na nyxech dlouho a tedka je to uz jen diskuse pro ty mene bystre a jiny kokoty z nyxu, ktery maji potrebu po xchaosovku diskutovat o hovnech.

    o nacismu, fasismu a komunismu se nediskutuje, nybrz se zcela bez diskuse odsoudi.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Predpokladam, ze lustracni zakon je podle Tozicky taky zbytecnost :D Fakt dobra bunka KSCM inside Piratu, jenom se prasknul moc brzo :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Zbytne picovinky a hracky... na to Piraty uzije... rozhodne nas v Praze netrapi vetsi problemy :D
    Praha by chtěla mít vlastní družici, náklady odhaduje na 20 milionů - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/aktuality/praha-by-chtela-mit-vlastni-druzici-naklady-odhaduje-na-20-milionu/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Jo, Tozicka... ten kadr mnohe potesi :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Tak to je taky dobra naivita... :D

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ja se citim odpovedny za spoustu veci.. ale zatimco muj rukopis dodnes aktivne nese globalni internetova infrastruktura nejen v Cechach (a tim fakt nemyslim CZFree a dokonce ani NFX, to jsou jen hracky), cim pro vseobecne blaho teda krom prazdneho zvaneni na internetu prispivas ty? ;-) Ja, ze te vlastne nikde na akcich globalnejsiho dopadu jaksi vubec nevidam.... :D A kdybys chtel jo rejpat, nejaky moje drobny stopy najdes i v Linuxovym kernelu.

    Takze, co tam mas dal? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: v podstatě, nevím kam přesně tím chceš debatu dostat. Tožička vyslovuje paušální výroky, já se to snažím opravit na "za určitých okolností". Prostě kapitalismus je nástroj, kterým samozřejmě můžeš zacházet i nelidským způsobem, pokud se tak rozhodneš a okolnosti k něčemu takovému vedou. To je prostě fakt. Pokud zastáváš libertariánské stanovisko, kdy pozice vlastníka tě automaticky kryje proti jakýmkoliv mravním konsekvencím tvých rozhodnutí, tak holt gratuluju a seš nad věcí.

    Stručně: položit tam rovnítko je silný výrok a dalo se čekat, že bude ten výrok zneužitý. Pirátští kandidáti by měli používat opatrnější formulace.

    Pokud se necítíš odpovědný za žádných okolností za žádné dopady svých činů na nikoho dalšího kromě sebe, tak good luck. Jistě si naděláš spoustu kamarádů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam