DANYSEK: eh, jak to souvisí se mnou, s Piráty, s čímkoliv? jako že bydlím v Praze 6, tak za to můžu? nebo můžu za všechno?
Opraví to SŽDC. Moji sousedé z vedlejšího kopce skutečně trollí proti tunelům, které jsou za mě super - každá investice do tunelů pro jakoukoliv tranzitní dopravu dále odlehčuje naši tranzitem velmi zatíženou čtvtrť, jejště že je ochoten tunely stát financovat!
Nicméně, je to rozhodnutí SŽDC. Rozhodnutí vyplývá z trolení mých spoluobčanů, voličů. Nemůžu za ně. Piráti jsou v Praze 6 v opozici, nemůžou za to. Piráti jsou na magistrátu v koalici, vztahy magistrátu a SŽDC možná nějaké mohou být, ale magistrát asi nemůže městské části nějakou stavbu úplně vnutit - kdyby mohl, vnutil by okruh Suchdolu, ale nemůže.
Pochopil jsem něco z těch kompetencí špatně? Víš, pro mě je členství v nějaké straně v podstatě taková dodatečná občanská nauka, týkající se aktuálního stavu kompetencí kdekoho v ČR.. ta občanská nauka, kterou se do mě snažili nalejvat v 16ti, je mi z dnešního pohledu fakt nahouby, tak tím, že jsem se do něčeho namočil, jsem aspoň ztratil výmluvu nevědět kdo na jakém levelu je odpovědný za co...