• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: "o čtvrtinu méně peněz na zimní údržbu" neznamená "o čtvrtinu méně peněz celkově". Nevím, jak si dospěl k tomu, že se v případě snížení příjmů obcí rovnoměrně škrtnou všechny výdaje ve stejném poměru... prostě mluví o tom, kde současná koalice (což zdaleka nejsou jen Piráti) hodlá v případě těch škrtů šetřit...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Knoural neumi rozlisit mezi zbytnymi a nezbytnymi vydaji :-) A ke vsemu neumi pocitat, i kdyby prosel danovy balicek kolem dane z prijmu fyzickych osob v plny palbe, prijde Praha tak o 6 miliard z 61. A to rozhodne neni ctvrtina :D

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tak co se tyce ekonomiky, treba se ucil od nejlepsiho piratskeho ekonoma xchaose, zejo.... xchaosova propracovana teorie nepodmineneho zakladniho prijmu hovori naprosto za vse.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Realne ma bakalare z FHS UK. Takovy to chces titul za kazdou cenu, tak hledas skolu kterou das... protoze MatFyz ani strojarnu na CVUTu soudruh nezvladl. Odbornika pres ekonomiku z nej pravdepodobne dela jen vysoka skola zivota... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tak synek studoval ve svedsku v piratsky zatoce, nesnad? kazdej kdo si nevyhulil pamet si jiste pomatuje nejvetsi a dodnes fungujici torrent tracker a nejvetsi doupe warezu na svete.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    k aktualnim tematum :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: konopny evangelik. asi cili na kuraky marihuany....
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Veverka Robert... toho exota jste vyhrabali kde...? No a Hrib s nim, ten to fakt nevylepsil... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: hele, bude to zajmavé, ale očekávám skutečně pokus řídit všechny kraje bez účasti ANO. čistě jen pro tu radost z pomsty :-)

    ale otázka samozřejmě je, když tyhle koalice zvoraj něco na krajském levelu, jestli to pak Babišovo pí-ár nevyužije před volbami za rok... zase vydržet nějak fungovat rok by neměla být až taková výzva no a po volbách příští rok očekávám malou domu a koalici ODS a ANO v krajích...

    (taky třeba společný názor ODS a Pirátů např. na financování veřejné dopravy kraji bude asi dost bizarní kompromis... i když zase ODS je v takových těch běžných provozních věcech většinou pragmatická... mimo Prahu ale ta dohoda podle mě bude snažší)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jak kde... viz treba Hradec: Podle lídra Koalice pro Královéhradecký kraj (KKHK) Pavla Bělobrádka (KDU-ČSL) je důležitý postoj Pirátů. Ti skončili třetí a rozhodující zřejmě bude to, zda se spojí s vítěznou koalicí ODS, STAN a Východočechů, nebo s druhým hnutím ANO. „Bude hodně záležet na tom, jak se rozhodnou Piráti. Pokud tedy nedojde ke koalici ANO a ODS,“ řekl ČTK Bělobrádek.

    ...ten vyber mezi kritizovanou ODSkou a kritizovanim ANO fakt Piratum nezavidim :D A to dilema se podobne bude resit na vicero mistech, ze... :D

    No uvidime, jak se bude vyvijet retorika, ze komunal (a kraje) jsou jine, nez celostatni politika... :D :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Smolík, Ufoune.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Trefny komentar ke vcerejsimu vystoupeni primatora na CT... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: hovno :D :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Vysledky pachtu Piratu & ANO :-)
    Ve vedení opavského magistrátu Piráty nahradila ČSSD - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ve-vedeni-opavskeho-magistratu-piraty-nahradila-cssd-118233
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: to je neschopne individuum, ktere nedokaze adekvatne zaplatit ani ajtaky ve vlastni strane (a provozni veci tak nejak obecne; spoleha se na nadeniky, co to tam odmakaji za almuznu) ... ale utracet za "pravnika", co mu bude zehlit vlastni vnitrostranicke prusery z vnitrostranicke kasy problem nema :-) No jo, zivot je otazka priorit. Ono bude zajimave pozorovat, jak moc dlouho to ty "dobrovolniky" bude bavit delat blbce zadarmiko, zatimco papalasi z nejvyssich pater partaje budou utracet za pikacoviny i ze stranicky kasy zcela bez skrupuli ;-) Proste si hosi tam nahore neuvedomuji, ze i do lidi je potreba investovat... a zrovna Michalek je jeden z tech, co za podprumerne prachy ocekava nadstandardni vykony. Pod takovym blbem fakt delat nechces, on neni chytrej, on je proste vychcanej :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    nicmene michalek je jeden z tech chytrejsich a myslim ze dojede diky piratskym retardum, kterym jeste nedoslo, ze netflix chce uz jenom 160kc mesicne...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Michalek vali bomby :) Takze gratuluju vsem tem uzitecnym blbcum, co pro Piraty makaji zadarmo... :D Hezky si s vama vytiraj zadek.
    "Je naprosto standardní, že zastupitelské kluby mají placené lidi na vyřizování různých vnitrostranických požadavků. Úkolem dobrého zastupitele je totiž dělat politiku a nikoliv vyřizovat papíry. "
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: no, parta mirku dusinu je to zdanlive... jen proto, ze nedostali tolik prostoru se skutecne projevit - ale uz z tech prvotnich naznaku je videt imho dost. Navic, jak chces definovat a kontrolovat "zly umysl" a odlisovat jej od proste "blbosti"? Ona ta hranice je pomerne tenka, zeano - dej exaktni metriku (a tim nemyslim "my kamosi z partaje jsou urcite cajk, zatimco vsichni kolem kradnu"), podle ktere to posuzujes a pak muzeme diskutovat konkretni pripady... :) Fakt jsem zvedav, jak chces ten "zly umysl" prokazovat ;-)
    Co se "ankety" tyce, zadny drtivy a prevazujici nesouhlas z okoli tam neni, spis takova plichta, kdy zjevne nemalo lidi stoji za aktery ... viditelne si to nechteji rozhazet s "pany zastupitely" :) A ano, Mahrikovo ego v hesly typu, ze si jako predseda klubu nemuze dovolit prohrat tam je videt slusne. To neni jen o utraceni za pravniky u vnitrostranickejch hadek, podobne to bylo tusim na Praze 11, kde se pod piratskym vedenim najimali pravnici bez souteze a co se transparentnosti tyce to tam dost drhlo a informace od piratu smerem k verejnosti, ale ani politicke opozici moc netekly :D A to jsou jen stripky, co clovek pochyti...

    Proste jak je v tom postu nize - predpisy a tvrda pravidla plati jen dokud se hulaka z opozicnich lavic. Jakmile se dostane nejakej pirat k veslu, tak se pravidla uvolnuji a ohybaji, protoze i Pirata a ty pravidla a v nich naslibovane teze akorat obtezuji :) (soubehy funkci, otevrenost, hospodareni a tak) Ono muzeme pokracovat dalsima vecma na magosi, kdy se na jedne strane utraci za ptakoviny, ale pak se fnuka, jak kvuli korone nejsou prachy - opet, selektivne se vybiraji veci, ktere i v seskrtanem rozpoctu "projdou" a ktere nikoliv. A zas je to dost o tom, kdo je zrovna kamos z vedenim. Chces zacit jmenovat zbytecnosti, ktere si magistrat teda mohl v uplynulych mesicich odpustit? :D Pritom realne stoji uz i metro, u kteryho mahrovali potentati se sbijeckama... protoze podminky souteze nekdo z "novejch kadru" napsal tak blbe, ze to konkurence obsahle napada u UOHS s tim, ze je site na miru tomu, kdo ted dela pruzkum. Nejak ty reci "nejsme jako oni" konfrontovane s tvrdou dennodenni nefungujou :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: V com naopak? Spolocne peniaze na vnutrostranicke spory su fakt ulet, ale ten pevne verim neprejde. Preplatene to este nebolo (dufam ze ani nebude), a bude sa to riesit vyssie. Praha ma 250 clenov, najde sa tam vselico, ale oproti nemenovanym inym stranam v prahe je to stale este parta mirkov dusinov. (a zrovna v tomto si nemyslim ze je zly umysel, len blbost/ego)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam