• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: mno imho nepůjde o většinu ve sněmovně, tu demoblok nemá, ale o možnost sestavení vlády.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: ja osobne jsem presvedcen, ze to ma stale smysl hodit jedne z koalic. nicmene tim at zabijeji cas decka ve vecech verejnych, ja mam svy prace dost a politicky nazor jiz mam taky davno ujasneny.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: no jak jsem koukal na možné složení koalic, tak je demoblok zřejmě v řiti. ale přecejen by byla pozice lepší, kdyby mohli alespoň sestavit vládu. a jelikož piráti padají pod 20%, tak není důvod jim to házet. sorry jako
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: Bartos delal chybu, ze naskakoval na vidle Babise a Okamury, vytahoval fotografie a nechaval se vytocit. Fiala vysel z diskuse jako vitez.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    navzory XCHAOSovo snaze ve VV teda ta Bartosova podpora dost kulha... budiz utechou, ze Okamura je na tom jeste hur - ale ten odstupbod Babise... fakt maj Pirati pocit, ze kampan delaj dobre? :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jen nech bejt, ono piratsky podminky a retorika o zle odeesce a topce tu moznou koalici muzou taky rozlozit... sem moc zvedavej, jak Pirati to svy obrusovani hran zvladnou :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PALEONTOLOG: hele, na kandidátce PirStan si vybere každej, ale asi by byl dost nerozum jí tam jen tak hodit nekoužkovat nikoho.

    V zásadě mi přijde, že je dost jedno, jestli rozdíl mezi Spolu a PirStan bude 1 nebo 2% a kterým směrem to bude. Povolební jednání nakonec budou probíhat dost podobně: s napětím se bude očekávat, kolik sympatizantů Orbána v ODSce přeběhne k Babišovi, aby zachraňovali ČR před neomarxisty :-) Leda by ČR Babiš před neomarxisty zachránil jako obvykle s podporou hlasů KSČM :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: xchaosi, asi bude lepsi, kdyz si pujdes povidat s detma do veci verejnych a tady nechas diskutovat dospele lidi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XCHAOS: za všechno může dostál nebo jak tomu mám rozumět ? ne, těch failů je celá řada a pokračují dál. já jim fandím, ale průběh předvolebního boje mě celkově za PirStan mrzí
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO:
    PALEONTOLOG: tam je taky zajímavé, jestli by třeba v boji proti pandemi Spolu nebylo ještě ulítlejší, než třeba Dostál, který je jakousi divokou kartou, kterou Piráti a Starostové (s nevolí Starostů) nasadili na přilákání mladé generace, znechucené opatřeními proti pandemii. Ano, je to složité.

    Faktem je, že Kalousek si neuvědomuje, že Pártystan je jedinou silou, která může porazit Babiše a Kalouska současně :-) průzkumy jsou zkreslené vždycky, nakonec uvidíme, jak to dopadne. Lidí, co by jako premiéra viděli radši Rakušana, než Fialu, je docela dost. Přitom se mi jeví, že v případě, že by Piráti+STAN porazili dokonce i favorizované ANO, dává smysl premiér Ivan Bartoš. V případě, že ANO sice bude první, ale Piráti a STAN druzí, bude pozice Spolu o něco silnější a dává smysl koaliční premiér Vít Rakušan. Je to takový politický golf, no: ať už někdo upřednostňuje Ivana Bartoše nebo Víta Rakušana, řešením je volit Piráty a Starosty.

    Lidí, kteří by uvěřili, že jde jen a jen o to porazit Babiše a o nic dalšího, zase tolik není. A Piráti a Starostové je nejlepší šance, jak kromě porážky Babiše mít i "něco dalšího" a nejen návrat do starých kolejí... já si myslím, že to dopadne zajímavě, každopádně. (spíš bude ale záležet na tom, koliik stran kolem 5% propadne a jestli paleomarxisti začnou bít na poplach proti neomarxistům a tak, než jak dopadne soutěž o 2.místo mezi Spolu a Pártystan...)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: to je takova predcasna ejakulace, no...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: takhle splasknout na poslední chvíli je skoro nový druh umění
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: za to nemuze Kalousek, za to si muzou Pirati sami. sorryjako, pravda byva tvrda.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: to bohda nebude, aby Bartos priznal chybu 🤣
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: sorry xchaosi, ale to ze umite ztratit tyden pred volbami drajv, je zcela vase chyba. osobne myslim, ze kandidatem na premiera z ty vasi koalice stan a pirati, mel byt Rakusan a ne Bartos
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jako obvykle strilis mimo terc a jeste slepejma :-) ja nikomu zadnou kampan nedelal...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jo, ty bys to udělal líp a nepubertálně... kolem koho že ses to motal, kolem Svobodných? :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: zdanlive vtipny, ve skutecnosti ale ubohy a trapny... volebni team Piratu vedou pubertaci? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: myslíš, že budeme čekat, až nás Babiš a UFO obviní z těhle věcí? To se z nich radši obviníme sami :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam