• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: vim ja, ja to nepouzivam... toliko vim, ze to existuje :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: jaky reklamy to tam asi sype? :D

    Midnight Code
    Obsahuje reklamy
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    MAWERICK: Ja suhlasim, zrusit a zadat znovu bolo aj za mna asi najlepsie riesenie, ale v dobe ked sa prislo na problem, tak uz prevladol nazor, ze sa to nestiha.

    Co sa tyka fyzickych novin, tak vacsina volicov je skutocne online, a dlhodobo podiel onlinu rastie, ale stale je netrivialna cast ludi, co su online vobec alebo malo, a toto je spolu s kontaktnou kampanou jeden z mala sposobov, ako sa dostat do ich socialnych kruhov.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: vendor lock v cele sve nahote.. mame problem sve materialy napasovat do jineho formatu :D A to jde jen o nejaky pismenka a obrazky na papire... jak ze to chcete zvladat neco slozitejsiho? :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIEKT0: jasne. ja jsem to spatne napsal. ja vim ze to nejde snadn o zmenit, ale ano. tak v tom pripade zrusit a zadat znovu...

    na druhou stranu... Vazne si myslite ze zrovna papirove noviny by to zachranily? (byly to nejak ucelene vynalozene prostredky) protoze mi neprijde ze by Piratiu zrovna byli stranou ktera ma vyznamny podil mezi volici "kteri ctou noviny"
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    MAWERICK: U beziaceho vyberka nemozes len tak menit zadanie. A ano, cim skor by sa to riesilo, napr. ho cele zrusit a potom znova vypisat, tak by to slo. Problem bol, ze jednotlive miestne zdruzenia uz mali hotove materialy pre zvoleny format, a muselo by sa to cele prerabat. Plus proste malo casu pred volbami, hrozilo ze by neboli volebne noviny vcas. Ani jedna z moznosti nebola dobra, snad doslo k pouceniu, a nabuduce bude lepsie napisane vyberko.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIEKT0: hele ja nevim... ale kdyz jhedina moznost je "arcidabel" tak nebylo by lepsi zmenit zadani PRED TIM nez mu nasypete penize?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: no pockej, tak se u Piratu tvarite pokazdy, kdyz nekdo jinej nez Pirat udela chybu... :D Soudruzi bukanyri si nevidi do vlastni huby? :D
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: Je to tak, holt okrem danyska nie je na svete bezchybny nikto.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: no hlavne ze mate plnej program kydu o vendor-lockinu... a pak si sami nabehnete na vidle nejakym atypickym formatem :D
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    A keby si ten redaktor presiel tu diskusiu celu, tak zisti ze sa to dost riesilo, a nakoniec to skoncilo takto, lebo druha z firiem vo vyberku ma sidlo v danovom raji, s nie uplne jasnym vlastnikom:)

    Holt pozadovali vo vyberku prilis specificky format novin, poucenie do buducna je pozadovat natolko genericke noviny, aby bolo z coho vyberat.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    DANYSEK: Dokonce jsem slyšel, že Bartoš jednou v restauraci jedl řízek z vodňanského kuřete!
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    DANYSEK: Hopla... :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LOL :D

    Glosa: Piráti tisknou u Babiše a je to ještě horší, než se zdá - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-glosa-pirati-tisknou-u-babise-a-je-to-jeste-horsi-nez-se-zda-211882
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Mame to v te Praze ale krasne starosti.... :-)


    [ale je to bezva, takze se zabije mesic podobnou kravinou... a nove budovana zastavka Rajska Zahrada kvuli tomu bude zprovoznena pozdejc]
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Porad jste (dle veku na kandidatkach) pod ctyricet.... a 109 ze 185 nominantu Piratu v poslednich volbach melo vek mensi jak ctyrictet... 23 pod tricet. A lidi padesat plus tam bylo jen 23, lidi s vekem sedesat plus jen 6.
    Joooo... statistika nuda je... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAWERICK: možná v začátcích. Ale Piráti existují 13 let. A spoustu členů jsme nabírali, už když jim bylo 40-50 a ještě od té doby zestárli.

    Předpokládat u Pirátů věkový průměr 40 je naprosto přiměřené...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    XCHAOS: 20 spíš ne, ale myslím že většina základny bude kolem 30?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: vitej zpet po dlouhe dovolene.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: voličům ani členům Pirátů není 20. nevím co si na ně projektuješ, ale fakt si odtrženej od reality...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam