• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    FIFI
    FIFI --- ---
    DANYSEK: pripadne [FIFI @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]

Data o veku volicu znama budou, je streda po volbach, to uz se to jiz vetsinou vi.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FIFI: jako data z anonymnich volebnich listku? ;-) To asi tezko... mozna tak data z pruzkumu. Otazkou je, nakolik jim muzes verit, protoze na kvalite zpracovani zalezi. A pruzkumy versus realita se ted co se Piratu tyce dost spletly, ze?
    FIFI
    FIFI --- ---
    VYHULENY_UFO: Uz jsou nekde zverejnena cisla podle veku volicu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: holt si to musej vyzrat a jejich volici musi ziskat zkusenosti, ktery ma kazdej normalni boomer, kterej kdy jednou hodil hlas unii ci zelenym. nekonecny cyklus.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: z druhy strane... vyvojari proste neco stoji, platy v IT jsou takovy jaky jsou... a pokud si lidi nezvladnes zaplatit, rychle ti je pretahne konkurence. Ono i tohle ale vyslednou cenu zene nahoru. Soukromy dodavatel si neprekvapive k tem personalnim nakladum nejakou marzi take prihodi. Ja nepiram ze to je lehky... ale to co predvedli Pirati je klasika od extremu k extremu, ode zdi ke zdi. Od superpredrazenych veci k vecem tezce podfinancovanym. A vratilo se to jak bumerang.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: to mas tezky, kdyby tu digitalizaci delal nekdo jinej, tak tady na nyxech blbecci zase resi, ze to stalo tri miliardy, tedy o dve miliardy vic a ze to zase vyhral ok system. k idealnimu statu se proste nelze dobrat, je videt jak za evropou zaostavame a je to jen diky mentalnimu nastaveni ceskych volicu. tretina volicu je uplne tupa, tretina jsou alkoholici a ta zbyla tretina ma kurva problem.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: no ja bych rekl, ze DSR se pojalo stejne hipstersky jako ten slavny vikendovy hackaton k tem dalnicnim znamkam... hura akce stylem "na eshopu neni zadna magie, to mame sfoukly za par hodin".... jenom z toho pak tak trosku utikaly data. Podotykam, ze to byla ta "alternativa", co mela statu ukazat, jak to jde lip ;-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: jako ja vycitam piratum ledasco, ale digitalizaci uplne ne. ja si vzpominam obecne na rychle tempo digitalizace v cesku, vzpominam, ze takovej babis behem osmi let ve vlade digitalizaci spis neresil a kdyz ji resil, tak mam nejaky vzpominky, jak se jim nepovedl eshop s dalnicima znamkama a databaze s espezetkama automobilu. cesky tempo digitalizace je primo vrazedny a jsem presvedcen, ze kdokoliv by byl na bartosove miste, taky by mu digitalizace stavebniho rizeni zlomila politicky vaz.

ja jsem furt presvedcen o tom, ze cast viny za neuspech stavebniho rizeni pada i na hlavu urednikum a lidem na stavebnich uradech. nedelam si zadny iluze o postoji ceskych uredniku k jakymkoliv zmenam. cesky urednik by mel nejradeji razitko a kolkovou znamku.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: o kvalite jeho prace svedci i to, jak se v DSR pracuje se soubory 😁
    Opravnena osoba (zadatel) tam sice soubor nahrat nemuze, ale urednik tam muze prepsat co chce z libovolnych zdroju... to rozhodne ma potencial! 🤣

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: kuba, dvorak, lidi, kteri by nemeli problem s koalicni spolupraci s babisem. babis je spokojen, konecne pirati v pici a nyni jiz muze budovat to slibovane komunisticke budelip a kdyz vsechno pujde dobre, tak urcite slibi kazdemu 18+ mesicne penize zdarma a bez prace. proste tak jak jsem cekal, az pujdu na politickej hrbitov polozit kvetiny k unii svobody a strane zelenych, stavim se i u piratu.

panu niekto0 bych doporucil, aby se zacal poohlizet po novy praci. s vysavanim ministerskych penez prave nyni skoncil.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Strucne shrnuti dnesnich Udalosti, komentaru...

CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    NIEKT0: misto minusek (a tech se tu fakt nebojime) by ses mel smirit ze si ten sunar konecne budes platit sam a ne z kapes danovych poplatniku ... a ten vykaz prosim, at se muzes vytahnout dobre odvedenou praci a ne jen prizivovanim
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NIEKT0: uz mas ukoly pro statni spravu hotovy? muzeme videt pracovni vykaz?
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    NIEKT0: mozna tak toho ze bude rozmrdana Praha dalsich par mesicu ...
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    NIEKT0: a ceho by jsme se meli podle tebe jako bat? :D :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: opakujes se jako vcera :-) ale stejne jako vcera neumis mluvit konkretne...
    No, je to dobra znamka toho jak moc jste v prdeli... fakt ze jo :D
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK:
    CHINOXR: Vy sa fakt normalne bojite...
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    NIEKT0: balis si uz z kanclu krabici ? je cas prejit od statniho mlika na sunar :) a to se stava ... na nervozitu si muzes najit prece felcara :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: zatim je to spis tak... ze jste to proste zbabrali a ty sis to porad jeste nezvladnul priznat ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam