DANYSEK: když to o tobě spousta lidí říká, tak s divím, že nevyhledáváš jejich společnost a místo toho se zahazuješ tady na NYXu, kde o tobě spousta lidí říká pravý opak. A to zejména ti, kteří si tě nedali do double ignore, ti o tobě totiž už neříkají nic.
Jako já taky nejsem úplně hvězda mezi smetánkou NYXu, co si budeme povídat. Ale vím to o sobě, a našel jsem si nějakou intenzitu účasti, která se aspoň některým lidem zdá být přijatelná (i když si občas vyslechnu, že jsem "další klub zničil svojí přítomností", nebo tak něco, ale ne moc často...). Problém je, že ty se tady vyskytuje v prostředí, které je pro tebe vysloveně toxické a nepřátelské a navzdory tomu si to zjevně užíváš. Fakt nevím, možná až KOUDY po vzoru svého idolu koupí NYX a nastolí tady nějaká pravidla, že si u něj půjde koupit třeba odolnost vůči double ignore a pak se tě nezbaví už nikdo - těžko říct, jak se to vyvine.
Ale zatím je třeba konstatovat, že ti lidi, kteří o tobě říkají, jak jsi strašně chytrý, podle mě nejsou s námi v této místnosti.