• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: není z toho najednou jen EMU320? ;-)

Hele, nevím, ta zakázka je velká a ovlivní PID na desítky let dopředu.

Ja P+R Západně od Prahy chci, ale chybí pořádné vlaky. Trochu něco mi vycházelo u nádraží v Rudné... je totiž hned vedle dálnice. Ideálně kdyby trať Prokopákem do Rudné prošla prostou elektrifikací a taky tam začly jezdit dvoupatrové jednotky. Určitě je na Smíchově dřív, než metro...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a jak tramvaj u Zdib vyresi dopravu ze zapadu? :D Notabene, kdyz ani nemas vhodny most u Suchdola. Racionalni expanze MHD se nekona, vzdyt i soutez na nove EMU400 nabrala zpozdeni... opet diky Piratum :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Já osobně P+R pokládám za řešení, ale tak Piráti jako MHD budou propagovat spíš expanzi MHD do polí, typu tramvaj do Zdib. To se prostě dá očekávat...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: 596 != 1000 :D Ale o to nejde, problem je ze z ty "novy" lokace neni vyresena doprava. Naivni predstavy o tom, ze tam jebnes zastavku autobusu narazi na to, ze ve spicce ty autobusy jezdej preplneny uz ted :D
    A jako v roce 2018 i Pirati byli ucastni toho, kdy se boharovne zrusil projekt P+R primo u dnesniho zlicinskyho metra... protoze pry 1500+ mist je pry jakoze zbytecne moc... :D Akorat se nikdo nepodival na to, jak kazdy rano vypada treba i prijezd po D5 :D No, to aktivisticke diletanstvi Piratu v case zraje jako vino... stejne jako uzral libenak, ze? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: k té stanici:
    U "zaříznutí" Depa Zličín nejde o peníze, říká Hřib. Srovnání s lanovkou v Troji odmítá - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/u-zariznuti-depa-zlicin-nejde-o-penize-rika-hrib-srovnani-s-lanovkou-v-troji-odmita-217968/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: P+R má kapacitu 1000 míst. Metro je na to hrozný overkill, tohle ti odvezou ráno 3-4 soupravy... a co pak celý den? P+R dává smysl u městské železnice - i proto, že dojezdové časy můžou konkurovat pokračování autem dál po radiále (když se neudělá zácpa, ale na to stejně všichni budou sázet), což metro pochopitelně nemůže.

Aby bylo jasné, já teda to zrušení stanice Depo Zličín nepodporuju, ale asi chápu, z hlediska rozpočtu DPP a tak. Co by mi přišlo zajímavý, by byl druhý vestibul stanice Zličín, směrem k Ikee apod. Nemusel by tam možná pak jezdit ten příšerný pendl...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: troufam si rict, ze kdyby vystupoval kultivovaneji a drzel se tematu... tak nasilne umlcen nebyl :-) Ve vysledku se pripravil i o prostor plne okomentovat diskutovane tema. I z propadu Motoristu jde dovodit, ze na burany nikdo moc zvedavej neni... ale ocividne Pirati hodlaji jit v jejich stopach, ostatne padaj spolu s nima :D Zatimco STAN, na ktery jste se pred ctyrmi roky vymlouvali jde v opozicnich lavicich nahoru. Neni to ciste nahodou znamka toho, ze neco delate blbe? :D

Mimochodem, za "odsunute" P+R taky kladne body Pirati nesklizi... zvlast potom, co odpiskali tu stanici metra, co u toho "odsunuteho" P+R mela puvodne byt... :D
    P+R parkoviště vzdálené čtvrt hodiny od metra. Na Zličíně bude 596 míst, stavět se má už letos - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/pr-parkoviste-vzdalene-ctvrt-hodiny-od-metra-na-zlicine-bude-596-mist-stavet-se-ma-uz-letos-274367/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Hele, já nechci být jako Hřib :-) to snad můžu říct, aniž bych poškozoval dobré jméno strany.

Doba je divná, žádný politik není ideální, a jak má Hřib vystupovat v těhle divných marketingově-politických show, aby Piráty reprezentoval optimálně, to nevím. A jak by se měl zavděčit zrovna tobě, to už vůbec ne.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a to bylo kecu, ze "nejsme a nechceme byt jako oni"... a pak tu argumentujes Havlickem ci Cervenym :D No, takze chcete byt jako oni.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: je suis Hřib, já taky furt skáču lidem do řeči. Mě přišlo, že Havlíček si taky dost mlel co chtěl...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: samozrejme, ze byl upozornen nekolikrat ze nema druhym skakat do reci... ale holt vesnickej buran se chova... jako vesnickej buran :-) Asi si spletl format... mel jit k Jilkovy, tam jsou na to zvykli :D A jako na jedne strane sam skakal do reci druhym... ale kdyz skocil do reci nekdo jemu, tak se vztekal, at ho nechaji domluvit :D Aneb takovy to klasicky, kdy si vlastne ani sam nevidi poradne do vlastni huby... nebo si mysli, ze "on muze, jini ne". Ale to je vlastne u Piratu normalni :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: asi ho okřikoval víckrát, já jsem to nesledoval celý. Hele, já nevím, no, když to srovnáš s komikem Červeným, nevím. Soutěž o pozornost a současně snaha tvářit se ukřivděně k současné politice asi patřím.

Já myslím, že formát "mluvení na kameru" by se měl změnit na online flamewar, tam bych měl aspoň nějaké šance, že jo :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ne, naprosto mimo misu (tema) tam vnesl veci z Magistratu... a pak tam mumlal cosi tak dlouho, az to moderator vypnul pro nedisciplinovanost :) Holt si soudruh spletl kultivovanou diskuzi s prekrikovanim v putyce ve Slavicine :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: tak když mu někdo lže...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Hrib se chova jako vesnicke buran tak intenzivne, ze mu Moravec nechava vypnout mikrofon... :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jakoze i volicske jadro, kterel se z 2,4% od zari smrsklo na 2,1% magicky prikluse s dalsi kampani? :D A vsimnul sis, ze Pirati padaji spolu s vladnimi partajemi? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no, u Pirátů mají obrovský vliv momentálně probíhající kampaně (drahé), a pokud zrovna žádná neběží, tak je 7% celkem dobrý výsledek, před volbama to bylo třeba i 5%. Jinak tady vyrážíš otevřené dveře - ta dlouhodobější členská základna Pirátů se vesměs domnívá, že hodit přes palubu voličské jádro nebyl až tak dobrý nápad. Jenže zase ty bys stejně s tím voličským jádrem neměl velkou shodu, tak co s tím...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    EL_TOPO: a tady mas dalsi data o propadu :-)
    První průzkum po Macinkových SMS: Motoristé mimo Sněmovnu, Kubův raketový start - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-prvni-pruzkum-po-macinkovych-sms-motoriste-mimo-snemovnu-kubuv-raketovy-start-40563491
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no zrovna na Patockove mate i hen ten ty buspruhy... sis nevsim? :D Pravda, zacpy to natahlo jinam, ale co uz :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: tak zrovna zácpy typu Patočkova znamenají, že autobusy někde bezmocně trčí. V jiném typu zácpy se zaseknou klidně i tramvaje...

Samozřejmě, za všechno může Hřib, to je obvyklý podezřelý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam