• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONThe Orville

klub pro diskuzi o seriálu The Orville

data:
    https://www.csfd.cz/film/513197-the-orville
    http://www.imdb.com/title/tt5691552/
    https://cs.wikipedia.org/wiki/The_Orville

JEDINÉ PRAVIDLO KLUBU: NESPOILOVAT PROSÍM ALESPOŇ DVA DNY PO ODVYSÍLÁNÍ NOVÉHO DÍLU. MĚJTE RESPEKT K OSTATNÍM, DÍKY
    pripadne pouzivame spoiler format - <span class="spoiler">obsah spoilu</span>
    rozbalit záhlaví
    MVEK
    MVEK --- ---
    DRAGON: Jinak s komentářem celkem souhlas, minule jsem se rozčiloval nad tím druhým navigátorem, ale dalo by se akceptovat, že o něm víme, že je problémový, a kdyby si ho kapitán nevzal, tak si nezalétá. Ale že i jeho nový kamarád je takhle neschopný, když letí pod utajením na cizí planetu... Vůbec nechápu, proč ho s sebou vlastně brali (no jasně, protože je main cast, a už tam nikdo jiný, kdo by nevypadal moc mimozemsky, není:-)).

Odkud je to okopírované nevím, mně to zas přišlo jak ze žánru real prediction. Krásně by se to vyjímalo v nějaké povídce z knížky "My jsme vám to říkali" vedle implantovaného "smartbone" nebo umělé inteligence řídící naše domovy.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Vlakodlak: nechapej mne spatne, kazdej ma pravo na to se zachovat jak idiot, ale tohle fakt hranicilo s tim, jestli ten clovek je schopnej navigovat vesmirnou lod :) trapna scena se sochou, reknu si ok,
    tak asi jina doba, treba je tohle v dnesni dobe vtipny.. pak jdou do ty kantyny, chova se jak uplnej kreten...
    rikas si OMG, vazne? pak prijde na radu soud v te TV show a tobe je fakt trapne, protoze tohle je uz trochu prehnany.... Jediny, kdo to trochu zachranil, byl Isaac. Samozrejme jen muj nazor.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VLAKODLAK: prosimte, kdyztak do spoil okna, mazu to (omlouvam se)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    spoilery na mobilním nyxu nevidím ale mě se poslední díl líbil
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak sedmy dil pro mne nejhorsi za celou dosavadni serii. Herecke vykony a scenar? Hodne smutna pisnicka :/ Fakt, ze pointu pribehu vykradli z The Black Mirror je to posledni. Vazne sem uvazoval, ze to vypnu.
    Nadporucik mezihvezdne flotily by nemel mit IQ 50 ....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    "A voice should be earned, not given away" + "I believe you are confusing opinion with knowledge" - Jestlipak Okamura kouka na Orville ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ad posledni dil (non spoiler): tady nekdo videl Black Mirror :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SKY_MAX: psarips.com
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    nebo eu :D ted si nevzpomenu
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja sleduju online s titlema na bombuj.cz asi, mozna sk...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SKY_MAX: muzes treba zde:

Watch The Orville - Season 1 For Free On solarmovie.sc
    https://solarmoviez.to/movie/the-orville-season-1-21825/1058157-5/watching.html
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    kde vůbec orville teď sledujete? Netflix ho nemá, hulu je jen pro amíky. Stahovat se mi to nechce a fmovies mi přestali fungovat
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak ono i myslim druhej dil rexiroval "tom paris"

je asi problem, ze startrek jako takovej "nechce/nemuze" pribehove kopirovat minuly serialy, takze me se orville libi i proto, ze je to dalsi vesmirnej serial, i kdyz se mozna nezalibi na prvni pohled, treba jako farscape, ale jinak je skvelej
    ICE
    ICE --- ---
    DIXIE: cau a sehraj .) jj, novy ST mi prijde jako ciste vojenska franchiza. hlavne ze ma flotila zas velkyho nepritele. eh. Orville, ac ty pribehy jsou recyklovany, tak nadhozuje i eticky otazky s humorem atd.. me se zatim nejvic libilo zoo. :))
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    Super!
    Jsem si rikal ze je to vic star trek nez soucasny star trek a pak jsem si v titulcich vsimnul: Brannon Braga...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Já sem zaostalej puberťák. Mně se to líbilo od prvního dílu...
    Škoda že to už nepřišlo o nějaký ten rok dřív.
    ICE
    ICE --- ---
    ahoj vespolek. ja se tesil ze se dnes podivam na dalsi dil a on +7day lag ;)
    MVEK
    MVEK --- ---
    VLAKODLAK: Určitě záměr, už i z toho důvodu, že při příletu k té "lodi" se ozývala skoro stejná hudba jako v The Motion Picture při průletu mrakem V'Geru (já vím, to není Dysonova sféra, ale tak cpou tam všemožné narážky včetně zvuků některého vybavení).
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    hnedka druhej díl o dveři byl absolutní oldschool stra trek. Fakt jsem z toho byl vyplesklej. Vubec nechápu jak se mu/jim to podařilo. To bylo fakt super.
    Vážný hluboký téma, prozkoumaný ze všech stran a realisticky zakončený. Samozřejmě okořenění o tý vtípečky, ale tak ten humor tam musí být. Od toho druhýho dílu si u mě Orville získal totální respekt
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Jako třeba ten díl s tou lodí co v sobě měla celej svět - na začátku jsem si myslel že nás hecujou a dali dali tam Dyson Sphere :) nejvíc startrek věc co jsem viděl od dob ds9 a voy :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    Hezký večer, mě první díl fakt nenadchl a říkala sem si taková blbost, prošpikovaný fakt přemírou trapnýho humoru, to snad není pravda... no ale přežila sem první dva díly a ty další 3 nebo 4 bylo takový fajn scifi s vtipnejma prostřihama, kdy některý byly lepší a jiný slabší, ale celkovej dojem zůstal spíš jako taková fajn oddechovka. Rozhodně škoda, kdybych se rozhodla hned po tom prvním díle, a ten mě teda hodně odradil :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam