• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONThe Orville
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    výbornej díl
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Za mě dobrý dneska.

Hmm, nová rasa do wiki :)
    ICE
    ICE --- ---
    koukal jsem jak je to s Alarou a na imdb nasel u herecky co ji hraje ze je napsana u dalsich epizod 7-14 :)
    Halston Sage - IMDb
    https://www.imdb.com/name/nm4296013/?ref_=tt_cl_t6

p.s. jj trek doktori pobavili :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LEDOFREDO: taky sem se hned pousmal, jj :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    JAMILLOS: jak mam nakoukanyho Family Guy-e tak je sranda ze poznavam ty herce podle hlasu, misto podle obliceje ... ne, ze bych teda tohohle herce znal podle jeho real-life obliceje a jeho choboti kostym v orville umoznoval rozpoznani :) ... sem zvedavej kdy se objevi v nejake roli Seth Green, ten delal s McFarlanem na vice vecech
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    to byl vlastne takovej cameo dil startrekovejch doktoru .. EMH a Phlox
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nebudu tu vést žádné diskuze nad tím, proč ano či ne spoilery. Tím už jsme si před lety prošli v klubu o Lost seriálu. Prostě je to jediný pravidlo, který zde prosím respektujte. Je to elementární slušnost vůči ostatním fanouškům Orville.
    a navíc, formát spoil okénka máte v záhlaví, tak ho používejte, pokud tu potřebu máte.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAMILLOS: to, ze reknes, ze uz nebude nejaky charakter v serialu hrat, je sakra velkej spoil. Bud tak laskav a uz to nedelej, jsem na to haklivej. Kdybych si to precetl pred tim, nez bych to videl, dostal bys okamzite ban. V zadnych jinych klubech bych neco takoveho nepsal, ale kdyz jde o spoiler ve storytelling klubu, tak sem ultra nesnasenlivej. Budto respektuj pravidla nebo sem nechod resp nepis, je to az tak jednoduchy, ano.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    SIRLOON: Tak já bych sem nechodil, dokud bych poslední díl nezkouknul... ty auditka jsou přece od debat, že jo. Navíc to vlastně zas takovej spoiler nebyl.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ANNIKA: je fakt, ze sem se docela bal si stahnout posledni dil...

a jeste dekuju Jamillosovi za spoiler :-/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANNIKA: lepe bych to nerekl..
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DRAGON: No povídej mi o tom, se mi o tom dokonce v noci zdálo... Bejt chlap, odnesla jsem si nějakou vleklou erektilni dysfunkci.

Každopádně za mě to jako není špatný, ale trochu se nám to posouvá do Beverly Hills. Víc se mi líbí ta sci-fi s komickym přesahem, teď to nějak ujelo do sitcomu o tom, kdo s kým a jak. Hlavně doktorciny dětičky mě vytáčí, na nepřijde mi to vtipný ani zajímavý. Otravnosti Wesleyho sice ještě nedosahují, ale ještě chvíli a můžou si podat ruce.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    JAMILLOS: Teď čtu že "And I don’t want to spoil it. … It’s unexpected. … What happens with those two characters is unexpected and I don’t want to ruin it. This is a very important piece of our storytelling…" Hmm.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    To už tam jako Alara nebude? Ten novej chobotnatec je teda síla... :DD
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JADE: ehm.. dobra, tedy, respektuji jako tvuj nazor a uz mlcim .))))
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: hehe holozabery a dyka prave tu epizodu zachranovaly ! :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: hm hm, to se vlastně nemusí vylučovat, asi se mi vpálili ty záběry u holojezírka moc do sítnice :-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: vždyť ta druhá je ta nejvíc TNG epizoda na světě. Navíc plná věcí, co jsou naprosto antiTNG ;-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JADE: mně ty první dva přišly hrozný, tak snad trojka bude stát za to :-)
    JADE
    JADE --- ---
    jako za me zatim super, ani nepotrebuju videt novej startrek...i nesmrtelny gay tema ve scifi, ktery me nebavi pojali celkem vtipne, ikdyz perverzni epizoda :S zato ta 3ti uplne zasnu..Picardo skvelej a hlavne ty zabery z ty planety wow !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam