• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONThe Orville

klub pro diskuzi o seriálu The Orville

data:
    https://www.csfd.cz/film/513197-the-orville
    http://www.imdb.com/title/tt5691552/
    https://cs.wikipedia.org/wiki/The_Orville

JEDINÉ PRAVIDLO KLUBU: NESPOILOVAT PROSÍM ALESPOŇ DVA DNY PO ODVYSÍLÁNÍ NOVÉHO DÍLU. MĚJTE RESPEKT K OSTATNÍM, DÍKY
    pripadne pouzivame spoiler format - <span class="spoiler">obsah spoilu</span>
    rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: posledni dil jsem se parkrat uchycht, ale jinak mi prisel docela bidnej ;[ spis mi nedalo rozklicovat postavu Alary...mno uz chapu proc byla tak divne namaskovana, je to kost, ktera by Kelly zastinila zkratka pri kazdym zaberu a udajne to pochopil v realnym zivote i Seth a suka s ni ;) proto nejspis taky musela ze serialu pryc ! :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    "The last thing you need is dessert."

"We are, without the doubt, the wierdest ship in the universe."

chcipám :)))
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    JADE: Frakes je výborný režisér a Tom Paris se teda moc nevytáhnul. Ale scénář byl taky blbý.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    první díl 2. sezóny byl super, když není Picard, aspoň Picardo potěší.
    ale druhý vážně slabý, podobalo se to těm opravdu slabým trekům. Doufám, že se to zlepší, první série taky měla občas blbý díl
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    za 10 let se tu budeme bavit jak 2. sezóna Orville byla slabá, už to vidim :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SIRLOON: kez by to byl jenom sen, ale zda, ze je proste chteli pripoutat jako vinetua ke kulu .. podle mne zbytecnost, stejne dobre ten moment s hvezdou mohli ukazat na tom diteti.
    Hlavne by se dustojnik federace asi neodvazil narusit prubeh prviho konktaktu tim, ze by myslel jenom na sebe a prilezitostne zabil desitku lidi. Nedovedu si predstavit armadu, kde by takoveto chovani nemelo karny dusledek.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SEJDA: prisli marketaci a rekli, ze je malo akce... samozrejme ze normalne by to tam scenaristi nedali, anzto by chapali, ze by soudny clovek pochopil, ze by dustojnici chapali, ze nemaj kam jit i kdyz utecou. Co sem ja nepochopil bylo to, ze ti lide tam de facto byli dobrovolne a byli v tom vychovani, ze to je jejich udel, tak proc tam byly ozbrojene straze? Z venku by je asi nikdo na svobodu dostat nechtel
    JADE
    JADE --- ---
    ale i tak me to bavilo ne ze ne a chci vic ! :D
    JADE
    JADE --- ---
    zajimavy je sledovat podobnost vysilanyho dilu ST Discovery a Orville dilu, odpalenyho ve stejnej den...prijde mi, ze nekdo chce abychom opravdu tentokrat vazne porovnavali a musim k plusu Discovery, kterej jinak vnimam mnohem min "startrek", nez Orville, tak lip to zkratka "dneska" uchopili u Discovery a zaroven Jonathan Frakes beats Robert Duncan McNeill ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VLAKODLAK: ti strážci? :o
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SEJDA: Protože se narodili ve špatném znamení :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    SEJDA: Jak zbytečné vyhlazení celé lodi? Co jiného mohl Ed dělat?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: mě přijde hudba v Orvile tak strašně klasická, že v tom poznávám prakticky všechny možný známý scifi témata :) nic, co překvapí, žádný zajímavý téma. Imho.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VLAKODLAK: ja jsem nejak nepochopil proc tam tu scenu s vyvrazdovanim ostrahy vubec davali. Na prvni serii mi vadilo zbytecne vyhlazeni cele lodi. A ted toto. Muze mi ten masakr nekdo vysvetlit?
    SATAI
    SATAI --- ---
    Taky jste v soundtracku slyšeli Hornera? Ale ono vykrádat Hornera je zase už trochu meta...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RAGNAROK: ano, stoji.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    SIRLOON:
    Hehe jsem myslel ze jsem videl dve rady a ona to byla jen jedna.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    RAGNAROK: to uvidime mozna za rok
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    A stoji ta 3. serie za to nebo si nemam kazit dojem z predchozich serii?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Strážní věže jak z Ikei, ale i tak víc Start Trek pro mě než cokoliv jiného jsem viděl :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    poslední dil byl, jak bych to řekl...ukázka celkem dost špatného scénáře
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam