• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: prozkoumal jsem mapu, a pro prazaky, nejlepsi misto mi prijde pouzit obelisk nekde v oblasi Jiriho z Podebrad. Tam mi prijde je nejvetsi sance, ze to bude bez problemu oblast pristupna v noci (coz je ted v zime aktualni), bude to souvisla oblast (tj. jedna navsteva) a nejsou tam zadny rozsahly nedostupny soukromy mista. Snad... :-) Do vikendu tam najdu nejakej konkretni obelisk u tramvaje.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    I já mám zlaté odlovene... Ale...

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak s tim pokladem to asi budu muset promyslet vic, protoze sice je vyhodny si to startovat na obelisku co mam padesat metru od domu, ale koukal jsem co vsechno je vlastne v okoli tech 2km, a jsou tam jeste mnohem horsi lokace, nez mam ted... To je mozna lepsi si najit neco v centru, kde bude vsechno pristupny po silnici, a je nepravdepodobne, ze by cely kvadrant byl nedostupna oblast. I kdyz trochu hrozi Vltava, videl jsem na redditu fotku nekoho kdo si to startnul na plazi, a mel proste jen 9 modrejch ctvercu jak ho to hodilo do more... :-0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: ono jako vubec neni jisty, ze to je vlastne IV :-) Ale uz bych teda potreboval dalsi takovou potvoru, druhy nejvetsi CP mam 600, gryphona jsem vytahnul pres 2000 CP, ale bonuzel potkavam uz v PvP lidi, co maji lepsi, nebo dokonce dva takovy. Nastesti diky tomu, ze na tom ted jsou asi vsichni podobne, jsou v gymech mizerny obranci, takze se dobre bouraji...

    UBU: me se po 2 dnech od padu do jamy/rybniku z minuleho kopani ta noha pekne rozlezela, a skoro nemuzu chodit :-( takze jako se fakt modlim, aby to byla pata lopata v rohu, kam se jeste vicemene da dojit po silnici. Jestli ne tak to asi budu muset odlozit na patek na posledni hodiny questu, a doufat. Kazdopadne nakup 25 lopat bude zjevne nutnost, ta sleva je prilis vyznamna nez aby se dala ignorovat.
    UBU
    UBU --- ---
    Tak hlasim, ze jsem nakonec to misto se zlatym vejcem nasel, bylo to v poli, cca.2 km od mista spusteni ukolu. No a presne jak sem cekal, spotreboval sem vsech 9 lopat...
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Konečně příjemná 10ka. Sice špatné IV ale je s čim bojovat

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tak towery jsou prej na pul hodiny klasicky, ale neni to jako lure, ale spawnuje cca kazdy 3 minuty cela vlna 2-5 potvor. Tak to jeste ujde celkem no, ale drahy to je teda. Na druhou stranu hraju 2 dny, a mam run docela dost bych rekl.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Vodní věž mi - vzhledem k tomu, jak pekelně je drahá - přijde jako pěkná smůla. Navíc jestli bude na klasickou půlhodinu :-D Ale aspoň tam vypadá pěkně. Já za jeden úkol dostala tucet zmrzlin a za druhý hrst karamel. Bych jim řekla, kam si to můžou >:-)
    XSI
    XSI --- ---
    btw jsem si u toho všimla že chodí potvory v clusterech, vždycky víc kusů od jednoho typu na jednom místě
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Už jsem vyzkoušela, je to super! Teda nových potvor bylo míň, než jsem čekala, ale i tak worth it. A ke konci už jsem to měla dost vychytaný, zbývala poslední dýňová mumie a a po ní mi to v posledních 30 vteřinách jstě něco přihodilo. Takže na výběr bylo jen ze začátku, pak jsem chytala všechno co bylo. A zrovna nic hodnotnýho, ale ty "candy" a "dusty" taky jednou ocením.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: tady je videt video ze to odkreje proste celou mapu co vidis, podle me to vetsinou za tech 30 minut ani nepochytas, ani kdybys jen sedel doma a nechodil nekde

    Using Dragon's Eyesight - Draconius GO!
    https://www.youtube.com/watch?v=bJhsFMB2xMw&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: bez svitku to nejde, musis ho mit, nestaci znat jaky runy to jsou - ono to pri pouziti jakoby predvyplni ten recept, a pak se na to lidi muzou slozit runama.

    Jinak za 150 monster jsem dostal tu vodni vez, jako nevim, lepsi nez nic, ale mate me, ze tam neni na jak dlouho ji jako vykouzlim? Pak jsem dostal druhej nejblbejsi quest, jit tocit pilire v urcenem poradi. Bacha na to. Jsem si rikal, na Kampe jich zrovna je spousta, to je dobry, a kdyz jsem mel 14/15 tak jsem zatocil jinej pilir, a ono se to resetlo!!! Takze jsem jel od zacatku, a tentokrat to udelalo caru z Ujezda na Petrin, takze jsem hodinu behal v kopci, protoze tam piliru je malo, a rozhodne jako nekopirujou ty cesty tam. Navic kdyz uz jsem byl skoro nahore, tak jsem si rikal ze pujdu k obelisku na vrcholu pro jinej quest, akorat jsem nejak netusil, ze tam je 20 hodin cooldown (jsem nemohl vedet protoze tech 150 jsem delal dva dny). A za odmenu mi to sebralo 6 hodin z collect coinu, z cehoz bych mel vetsi radost, kdybych predtim nedal level 15, takze jsem mel 0 aren, a musel cestou do hospody i z hospody zabirat co slo, protoze razem jsem nevybiral rano, ale uz vecer... :-) Vrchol plodneho dne byl, kdyz jsem jednak po prijezdu domu zjistil, ze uz vsechno obsadili nejaky tri cerveny, co hrajou podle jmen spolu, a hned u tramvaje sice jsou DVA portaly soucasne, ale bohuzel dracice ani v jednom.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Toto jsem našel na netu ale nejde mi bez svitků něco vyzkoušet...

    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Ooo, hustý, to jsem netušila. Díky!
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Vždyť píšu, že jsem ho tam vykopala :-D Jenom se ti na té mapě nijak neoznačí, že už tam jsi. Ale když kopneš a bude tam, tak ho získáš.
    XSI
    XSI --- ---
    Mapu vím, ale na černých kopat nejde, nebo?
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: :-D Já si ho taky vykopala na černém čtverci... musíš doufat, že poznáš mapu :-D
    XSI
    XSI --- ---
    Tolik jich v Brně není :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Bohužel, unikátní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam