• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: Je otázka, jak dlouho je to permanentně, když se draconi občas samovolně vracejí z arén. Je to bug, rozebírají jej zrovna v tom zahraničním Disordu (general-research), už mají i odpověď Elylandu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: to je proto, ze se preklopil tyden :-) Dokonce uz to bylo preklopene vcera, celej den mi tam svitilo 70, ale v jedenac to precvaklo na weekly bonus a vybral jsem 100. Tj. kdyz budes mit permanentne 25, tak vyberes tri dny po sobe 100 a az pak to padne, to je docela jako pohoda.

    Jako cocoony bych nekoupil, to mi prijde hrozne kratkodoba investice (a vic jak 3 dobre ted nikdo nepotrebuje). Osobne cekam, az jak se podari vykopat tenhle tyden, kdyby to vyslo na 1-2 lopaty tak koupim ty double expy prednostne. A lopaty jedine v tech bundlech.
    XSI
    XSI --- ---
    Taky si říkám, že šetřím na lopaty, ale když ony jsou tak drahý...
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: já vydržím, šetřím na lopaty...
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Jinak mám obsazeno 25 arén a dostávám 100... Takže super...

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: to jsem mel taky nekdy kolem 20. levelu, a vymeknul jsem a vzechny ty inkubatory, co byly za levely, jsem pouzil abych to procistil. Ale to beru jako jednorazovy reseni, kde se mi navic hodi plnit bestiar, a rychlejc expit... Kazdopadne zacinam byt vdecnej za ty "zabij 150 potvor" co jsem furt dostaval.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: kdyby alespoň bylo nějaké dvojkove...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: mno, tak 8 uz je lepsi nez 12 ;-)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: povídej mi o tom...

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: tak to je docela dobrej ukol nahodou, ja vcere videl, ze nekdo dostal "hatchnout 12 vajec", to bych asi jako vzdal, protoze to se da za tech 21 hodin dat jen s cocoonama, a investovat do toho abych pak dostal minus cas z knihovny, to fakt ne.

    Ja uz jako realne zacinam premejslet u plneni tech questu nad "worst case scenario", takze nekdy predevcirem jsem cekal asi 15 minut, nez chytnu posledni potvoru do questu, kterou jsem pred sebou videl, abych nejdriv vybral areny - prave proto, kdyby mi to nahodou chtelo odecist ten cas (coz jsem nedostal). To je samozrejme situacni, protoze ne vzdycky mas neco takhle na hrane. A myslim, ze tohle by zrovna mohli resit, aby ti to proste nedalo nulovou odmenu, ani nesplnitelnej quest.
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: Fajn, takže v sobotu vyzkoušíme 5s rozestupy. Snad to vyjde, lopat je málo.

    Včera jsem měl za úkol vlézt do 3 Riftů s dračic9, ani jsem tomu nechtěl věřit, ale povedlo se vcelku rychle (v Krčáku a na jeho okraji), ve dvou případech jsem dračici od vchodu ani nezahlédl, ale započteno mi to bylo, no a odměna fakt famózní, o 8 hodin kratší čas pro vybrání odměn z arén ... takže jsem ušetřil 15 minut ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Na redditu jede debata nad skrytejma statama, protoze nekdo ma tohle. Docela jako masivni rozdil, a HP zjevne skoro vubec neovlivnuje CP.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: funguje uplne presne jako normalni rift, tj. vydrzi tak asi do tech 15 hodin - jsem tam hatchnul 5hod, 2hod, a zbytek z 10hod asi 4hod co jsem mel od minule. Jen mi prislo, ze tam je podezrele malo potvor, protoze po vykouzleni jsem je vychytal eyesightem, a pak i za nekolik hodin mi to ani neukazalo 9 na radaru, ale mozna jen pocit. Proto jsem pak ani nedal v noci jeste dalsi eyesight, i kdyz jsem to puvodne mel v umyslu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: A jak to teda funguje? Dokud ho nezrušíš? Dokud jsi uvnitř? Na hodiny?
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To jsem přesně zjistila dneska, na startu to vypadalo že tam není a spatřila jsem ji až když jsem 200 metrů popošla jak trůní v úplně nejvzdálenějším rohu. A spell na vlastní rift taky moc chci. :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: mi povidej o zavislosti, za chvili jdu potreti ven, dat do dracice na horizontu posledni vejce - ale beru to tak, ze jsem byl na obed v McDonalds, tak musim ted trpet... :-)

    Jinak tohle jsem nakonec vymyslel jako nejlepsi pouziti toho vyvolani portalu, kdyz mam pripravene 3 vejce, a vim ze budu uz nekdy od brzkeho odpoledne doma, tak mam skoro jistotu, ze je vylihnu vsechny tri. Bohuzel i za ty 3 runy je jako dost drahy a moc casto ho asi nevyvolam, jelikoz nemam zadny zeleny runy (bo ty spotrebovavam na double pilire), tak pak nemam ani cerveny, a fialova mi nepadla jeste nikdy. Ono vlastne zdrojem run je jen ten wild attack (to mam tak 2 za den), truhla, a z piliru padaji ty nejslabsi, a tech potrebuju 81 na jednu cervenou, takze asi nic... Dost mozna je to fakt cely umyslne designovany na to, aby lidi casto kouzlili spolecne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem tady na FB vyfotil svůj vykouzlenej rift, dobře je na něm vidět, že dračice vůbec nemusí být vidět od startu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Che che :-)) Jen mi plně nedošlo, že heslo nestačí, že je nutné vložit svoji runu, aby se člověk účastnil kouzla.
    To je hrůza, závislost se rozjíždí, mám normální absťák! :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jako pri pristim sesylani v 7 nebo jiny podobny akci bych docela rad zkusil nekde neco hromadnyho, protoze kdyz kazdej da 1 lure treba, a jeste dohromady jednu vez, tak to pak vypada takhle (cerstva fotka z ceskyho FB, jsou to 4 lure a 1 water vez). Zjevne je to, vzhledem k relativne male hustote potvor na mape, docela vyhodny - tzv nenasilna socializace! :-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam