• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Stejně mám jen dvě lopaty a není to zas tak blízko, tak aspoň do příštího týdne našetřím na lopatovej bundle.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Gymy mi taky vadí, ale jenom projít na kopání asi ne, to je rychlý. Zase si přitom člověk pěkně počte jména, to je vždyky zajímavý :-)
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Jako nestraší tam, ale tak byla jsem tam asi dvakrát hrát Ingress, jednou u vchodu mlátit pokémoní gym, a vždycky mi to přišlo takový nepatřičný, no, každej má hranice jinde, ale že bych se úplně potřebovala v období dušiček courat po hřbitově a něco virtuálně vykopávat, asi ani ne.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Dobrý, no. Mně až kolem jedné :-)

    KLERIK: A zatím mi padl podruhé stejný artefakt. To bych snad raději ten kámen. :-))

    XSI: Straší tam? ;-)

    EVILMIND: Dalo by se říci, že se mi to stalo, jenže mohla to taky být náhoda, no.

    XSI: Ale když jsem vytáčela s tímhle bonusem svůj vaječný sloup, vždycky vyskočila desítka (ehm vždycky=dvakrát - ale i to je pokaždé :-D)
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: Mám dost podobný pocity, neboj. Akorát já tam nemívám ani tu runu ale jen esence.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Pak mám teda smolíka já. Všude teď vidím jak kazdej z truhlicky artefakty a já ani truhlu a když už tak většinou šedá runa... Chjo
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    KLERIK: Já dneska skoro nehrál, takže na mě truhla vyskočila až doma. Červená runa a na půl hodiny vyšší CP, hned jsem si dal souboje mágů ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: 15 a 27
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: ja myslim ze dneska jsem otevrel asi ctyri, s tim ze jsem vsechny nahodne potkal proste. Ale nepadlo mi teda ani prd, ja mam vzdycky esence a bilou runu. S tim, ze bych jako fakt uz potreboval zase potkat nejakej pulhodinovej na dropy, dneska jsem doplnil 4 veci do bestiare, a vsechno jako hrozny svine, na takovou tu nejmensi kocicku z riftu jsem dal snad 30 ballu - je blizko, a navic je malinka, takze jsem ji furt prehazoval. A v zapeti jsem potkal venku takovej zelenej placatej chrchel, a to bylo to samy v tmave zelene! Takze jsem dost jako odhazenej, potrebuju poradnou truhlu, po ktery budu moct zapnout double dropy... :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Na kolikátém levelu je ten poskok do vyšší ligy?
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: Mně teď jedna vyskočila doma, ale zas v ní byla zbytečnost – nejlepší potiony z věží na 30 minut. Pachuť z toho eyesightu to teda nespravilo.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Tak i večerních 8km bez truhlicky. Jak jste na tom vy? Nějak teď nejsou...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Na jednom z discordu nekdo tvrdi, ze narozdil od normalni mapy jsou v riftech spawny udělané tak, že potvory na svych místech spawnují opakovaně. Jen to píšu, až někdo najdete něco fakt rare, a budete mít čas to zkontrolovat, jestli to tam bude znova - protože to by se super farmilo třeba na Curly, kdyby to byla pravda... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ja mam kliku, sice to nase trojice jako otvira tak zvlastne na dalku, ale fungovalo to, takze uz vim kde je, a bude to jen druha lopata. Ale premejslim, ze si pro nej pujdu az v patek, protoze si myslim (nepotvrzeno), ze pak bude na vyssim levelu, kterej do te doby nejspis dam.
    XSI
    XSI --- ---
    Dnešní Dračí zrak teda ale velký špatný! Že tu mám všude kolem jenom samý bobule a žáby, to mě nezneklidňuje, že zdrhají z míčků jak pověstný Rattaty, jakmile dostanou nějaký pěkný candy, to už jsem si taky zvykla, ale že jsem za celou dobu neviděla jedinou truhlu s pokladem, to mě teda pěkně sere.
    XSI
    XSI --- ---
    Uaa, fakt mám zlatý vejce na hřbitově. To teda nedík a čekám na další týden.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    SARGO: já běhám ráno a navečer 8 km a dnes jsem nepotkal jedinou truhlicky. Tak doufám, že za hoďku budu mít štěstí... Od té doby co je zvýšený drop truhel mám max jednou denně a pokaždé jeden kámen a čao...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: rano mi to uz fungovalo.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Další pěkný úlovek z truhly! Prostorový urychlovač: -60 sekund na znovunabytí Sloupů. Jestlipak funguje? :-)

    Mimochodem psala jsem na support, že nefunguje nasazování na dálku, a za půl hodiny to fungovalo. Buď jsou nebezpečně dokonalí, nebo mají dobře načasovanou náhodu. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja jinak do aren davam proste to nejvyssi CP co muzu postradat - tj. drzim jen prvni sestku (a pripadne za ni veci co cekaji na evoluci), a ostatni uz jsou kanonefutr, oznaceny cervene.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam